Totalul afișărilor de pagină

31 oct. 2017

Numarul de ingeri 1111 si potentialul pe care il poarta...

Știai că 1111 este un număr norocos? Iti vom spune totul despre asta!
Ti s-a întâmplat vreodată să te uiți la ceas și era exact la 11:11?
Wow, nu?
Sau poate vedeai numărul de pe plăcuțele de mașini și chitanțele și facturile?
Ei bine, asta înseamnă că 1111 te urmărește și dacă asa este, esți extrem de norocos!
Acest lucru se datorează faptului că numărul arată că poți să dorești orice și să primești aproape instantaneu și cumva în mod miraculos. Poate fi citit și ca un mesaj de la ghizii Spiritului tău, probabil că vor să te ajute într-un fel sau altul.
Geometria numărului 1:
Este drept în sus și în jos și poate fi văzută ca o legătură între Duhul și Maestru; între Pământ și Cosmos. Este canalul de energie pentru fiecare dintre noi. S-ar putea să luăm de fapt energie din spiritele pe care le putem folosi pentru a crea alte lucruri în acest Univers, care pot fi utile pentru toată lumea din jurul nostru. Deci, este calea perfectă de a aduce la noi ideile divinului.
Atunci când 1 este dublat pentru a forma 11, energia devine, de asemenea, dublată. Astfel, 11 este mult mai puternic decât 1. Deci, am discutat doar puterea 1 singură; ne putem imagina puterea de 11. Este un portal mai bun între lumea noastră și cea dincolo de noi. Energia creată de 11 creează Lumina. De asemenea, cuvântul „Lumină” se adaugă numărului 11 din numerologie, la fel ca și cuvintele „psihic” și „Isus”.
Mai mult, 11:11 este un portal puternic pentru manifestare. Se adaugă până la 4, care reprezintă numărul materiei pământești și manifestările fizice. Te învață că ai un rol activ în creație. Esți doar o unitate a Divinului și esti menit să creezi lucruri în Univers așa cum sunt specificate de Divin. Astfel, 11:11 te ajută să te aliniezi la Univers.
Partea importantă de reținut este că, atunci când esti aliniat la Univers, vei vedea cât de magică va deveni viața ta și cât de ușor vor veni în viața ta oportunități și lucruri bune. Te vei simți complet și te vei deplasa tot mai mult spre scopul tau. Numărul 11:11 încearcă, de asemenea, să ne arate că putem vindeca trecutul nostru stricat și astfel putem crea viitorul pe care ne dorim să-l creăm. Numărul ne arată că există universuri paralele, la fel ca și paralelele 1, în 11:11 și acestea reprezintă trecutul, prezentul și viitorul. Astfel, arată că putem să le influențăm aproape simultan și să schimbăm modul în care s-au petrecut lucrurile pentru noi. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi simultan pe trecutul tau si pe prezentul tau si astfel poti sa-ti creezi in mod activ viitorul prin vindecare si imbunatatire.
Ceea ce trebuie să-ti amintesti este că atunci când faci toate acestea, vor exista anumite evenimente neplacute. Aceasta înseamnă că nu totul va fi bine imediat ce începi călătoria. Vei întâmpina o serie de probleme pe cale, dar calea te va face mai bine și mai puternic și vei reuși să atingi ceea ce-ti doresti să obții dacă te concentrezi asupra surselor corecte și căuți energie și putere de la ei. Tot ce trebuie să faci este să nu renunți niciodată la călătoria pe care ai îmbarcat-o. Prin această călătorie vei putea influența atât de mulți oameni din jurul tau și, prin urmare, trebuie să rămâi la el.
-sursa- https://www.consciousreminder.com/2017/10/22/angel-number-1111-amazing-potential-carries/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: