Totalul afișărilor de pagină

25 oct. 2017

Ca terapeut...

Ca terapeut, de multe ori am auzit: „eu sunt puternic(ă) și nu am nevoie de protecție”. Nu vreau să generalizez, dar aproape toate aceste persoane cad, mai devreme sau mai târziu în plasa agresiunii energetice. Există foarte multe persoane ce posedă un EU foarte puternic și o credință de nestrămutat, făcându-le imune la atacurile energetice, dar acest lucru se întâmplă atâta timp cât ele nu gândesc negativ. Din momentul în care acestea emit o vibrație joasă, aproape instantaneu pot deveni o țintă ușoară. Orice supărare cât de mică poate deschide o poartă mare, de aceea un spațiu de protecție sau un cristal de cuarț cu un astfel de rol ne poate salva dintr-o situație pe cât de neplăcută pe atât de riscantă. Din toată lumea minerală, cristalul de cuarț joacă un principal rol în protecția energetică. Alături de el, calități deosebite mai întâlnim la chihlimbar, „ochi de tigru” și „ochi de șoim”, la rubin, etc..
Există o responsabilitate când lucrezi cu tărâmul spiritual. Te poți deschide către acest tărâm, dar nu este întotdeauna așa de ușor să închizi legătura cu el, în special dacă ai deschis-o într-o manieră încorectă. Trebuie să ai în vedere că, capacitățile psihice și de clarviziune nu includ în mod necesar un caracter de o înaltă moralitate. Există mediumi și spiritiști ignoranți. De aceea este mai bine ca să dezvolți tu însuți această capacitate sau cel puțin să înveți să „testezi spiritele”. Un spiritist sau un medium te poate introduce unora dintre ghizii tăi spirituali, dar el sau ea nu ar trebui să fie singurul tău intermediar.
Folosește-ți discernământul! Există modalități de a determina dacă ești sau nu impresionat doar de o simplă închipuire. Dacă este valabilă, informația va fi verificabilă la un anumit nivel. Confirmarea îți va veni prin alte surse sau prin rezolvarea anumitor evenimente, precum a spus spiritul. Spiritele negative nu vor comunica fără probleme. Experiența va fi neplăcută și inconfortabilă. Va crea stres. Acele spirite care sunt negative este cel mai probabil să te abordeze în momente de dilemă, astfel că este nevoie de un raționament mai mare în astfel de situații.

-sursa-Calatorii ale sufletului



Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu