Totalul afișărilor de pagină

4 oct. 2017

Ne planificam vietile inainte de nastere?...

Multi oameni simt ca reincarnarea nu poate exista, deoarece ei nu isi pot aminti nimic din vietile trecute; dar aceasta idee este una gresita.  Nu avem toate detaliile, insa avem anumite indicatii-cheie despre vietile trecute. Tipul de muzica care ne place, oamenii care ne sunt simpatici cel mai mult, mancarurile pe care le adoram, hainele pe care le purtam, anumite perioade de istorie cu care ne identificam – toate acestea sunt indicii ca am mai existat si inainte de viata aceasta.
Dar, cum functioneaza ciclul acesta al reincarnarii? Totul incepe cu planul de dinainte de nastere. Voi, ca si constiinta (suflet), fara a avea inca un corp fizic, stabiliti acest plan cu un “Consiliu”. Unii numesc acest Consiliu ca si “Batranii” sau “Cei Intelepti”, care sunt fiinte multidimensionale foarte vechi. Va intalniti cu ei, impreuna cu ghizii dvs. spirituali. Vorbiti despre viata care urmeaza sa fie si vi se da posibilitatea de a alege intre cateva vieti diferite. Veti alege totul, inclusiv va alegeti si parintii.
Odata ce variantele de viata v-au fost oferite si alegeti una, sarcina este aceea de a planifica toate lucrurile pe care doriti sa le experimentati in viitoarea viata. Experienta nu este un lucru in sine: avem obiective de indeplinit, dar si provocari pentru a le depasi. Unii doresc sa invete rabdarea sau sa invinga gelozia.
Dupa ce planul de viata este creat, ghizii nostri spirituali sunt acolo cu noi pentru a crea “o diagrama de curgere a vietii”, care se aseamana cu planul creat, dar avand vointa libera incorporata. De asemenea, ghizii nostri spirituali creeaza sincronitati in viata noastra, pentru a declansa anumite lucruri in noi si pentru a ne indruma pe calea care ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele alese. Dupa aceea, ne nastem si uitam planul si cine suntem cu adevarat.
De ce uitam? Cineva spunea foarte bine odata ca “nu ar mai fi un test daca am cunoaste toate raspunsurile”. Uitarea este o parte integranta a ciclului reincarnarii. Este modul in care ne cunoastem cu adevarat si traim pe deplin viata actuala.
Desi planul de pre-nastere este stabilit, exista si o vointa libera care ne da posibilitatea de a crea orice realitate pe care o alegem sa o traim. Avand in vedere acest lucru, exista anumite lucruri pe care trebuie sa le experimentam si, din acest motiv, unele lucruri sunt in afara controlului nostru. De exemplu, daca sunteti menit sa experimentati o anumita boala, aceasta se va manifesta. Daca sunteti menit sa experimentati o relatie negativa, veti atrage acea persoana negativa in viata voastra. Ati putea considera ca aceasta este Legea Atractiei sau Manifestarii, dar, pentru ca nu este ceva de care sunteti pe deplin constienti de faptul ca ati planificat-o inainte de a va naste, este greu sa o numiti asa.
Exista unii oameni confuzi pentru ca stiu despre Legile Atractiei, cum sa manifeste lucruri pozitive, si, totusi, ceva negativ intra in viata lor, fiind aruncati brusc din echilibru. Ei nu inteleg cum ar putea atrage ceva negativ in viata lor; cand se intampla acest lucru, e posibil ca acesta sa fie planul inainte de nastere. Exista o lectie de invatat, o experienta care trebuie traita pentru evolutie sau vindecare sau, in unele cazuri, v-ati indepartat destul de departe de planul de dinainte de nastere si lucrurile din viata voastra incep sa se destrame.
-sursa- http://www.almeea.ro/ne-planificam-vietile-inainte-de-nastere/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu