Totalul afișărilor de pagină

26 oct. 2017

UIMITOR! Iată care sunt cele 3 semne pe care le simțim atunci când o persoană dragă decedată este în apropiere...

Ezoteriștii sunt cei care afirmă faptul că persoanele decedate pe care le-am iubit foarte mult nu plec niciodată nicăieri și ne sunt mereu aproape și prin preajmă.
Spiritualitatea indiană are la bază câteva semne prin care se poate de înțeles că cei care au decedat și noi îi iubim ne sunt alături. Iată care sunt acestea:
1. Lucruri care nu sunt explicabile dar se întâmplă cu tine.


De multe ori, cei pe care i-am iubit atât de mult ne dădeau lecții și ne învățau multe lucruri, chiar și cele căror nu le dădeam importanță mai înainte, cum ar fi: tragerea apei la baie, stingerea luminii prin camere sau stingerea televizorului sau a apei.
Dacă aceste lucruri vi se întâmplă din senin acum, atunci s-ar putea ca oamenii dragi să vă țină de grijă și acum.
2. Decedatul vă apare prin vise
Atunci când o persoană care a decedat și la care ții foarte mult până astăzi îți apare în vis, atunci trebuie să știi că prin așa metode persoana vrea să ia legătura cu tine și să-ți transmită ceva sau să-ți comunice anumite lucruri.
3. Comportamentul ciudat și ne explicabil al animalelor din casa.
Animalele sunt cele care simt cel mai bine atunci când în casa ta este prezent supranaturalul. Atunci când observați un astfel de comportament din partea câinelui sau a pisicii dumneavoastră, e posibil să fie cineva decedat alături.
Conform spiritualității indiene, sufletele celor decedați sunt și vor fi mereu alături de cei pe care i-au iubit pe timpul vieții!
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu