Totalul afișărilor de pagină

15 oct. 2017

De ce continui sa te lovesti de aceeasi problema, dpdv spiritual...

Revenind la partea cu sufletul si menirea noastra: ca sa evoluam trebuie sa invatam. Or, daca in alte vieti nu ai invatat ceea ce trebuie sa inveti. Este ca si cu un examen: pana nu inveti ceea ce ai nevoie, nu il treci. Sa spunem ca trebuie sa accesezi ceva ce ai nevoie: trebuie sa inveti ceva nou. Nu obtii, pana nu treci testul. Situatiile, in special cele negative, se repeta in viata noastra pentru ca nu am invatat din prima ce trebuia sa invatam.
Sa presupunem ca iti doresti foarte mult o relatie fericita, in care sa fii iubit, respectat, partenerul sa nu fie violent, etc. De ce credeti ca o femeie care a avut un partener violent, repeta acelasi pattern? Si noi nu intelegem de ce allege tot genul asta de barbate. Pentru ca nu se iubeste, pentru ca nu se respecta, pentru ca nu considera ca poate sa aiba un altfel de barbat. Tine minte: calaul nu apare pana nu apare victim. Asta este sensul: intai victim, apoi calaul.
De ce credeti ca cei care se imbolnavesc de cancer, se vindeca si apoi apare iar? De fapt, ei nu se vindeca niciodata, asta este o prostie pe care medicii si medicina traditionala o propovaduiesc/este. Lucrurile stau in felul urmator: nu-ti convin anumite situatii in viata ta, nu esti destul de puternic sa le rezolvi, si toata energia respective ramane in interiorul corpului tau. Automat, incepi sa te autodistrugi. De-abia din momentul in care incepi sa te iubesti, situatia se schimba. O sa vorbesc mai mult despre cancer la nivel spiritual in alt articol.
Vrei mai multi bani ca sa-ti achiti ratele? Pai, in primul rand, cine te-a pus sa faci rate pe care, la un moment dat, nu ai putut sa le achiti? Daca ai vazut ca ai facut o rata ca sa ai ceva, si vezi ca incepi sa ai probleme cu achitarea, nu fa alta. Pentru ca astfel incepi sa faci rulaj cu banii pe care ii ai, si astfel se indeparteaza de tine energia prosperitatii. Si da, te trezesti la un moment dat ca nu mai ai bani nici macar ca sa traiesti. Si a cui este vina?Situatiile neplacute nu se mai repeta in viata ta, daca inveti ceva din ele. Asadar, ce ai invatat din fiecare astfel de situatie de pana acum?
-sursa- http://www.mesaj-divin.com/2016/01/30/de-ce-continui-sa-te-lovesti-de-aceeasi-problema-dpdv-spiritual/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu