Totalul afișărilor de pagină

5 oct. 2017

Mesaj către Lucrătorii întru Lumină din partea COLECTIVULUI (de entități superioare)...

Iată cele mai recente îndrumări prmite din partea grupului cunoscut sub numele de COLECTIV, format din Maeștrii Înălțați, Galactici, Elementalii Pământului, Anticilor, Celor Îmbătrâniți de Zile, Îngerilor și Arhanghelilor:                                                                                 
Salutări, dragilor!
Suntem foarte bucuroși că ne adresăm vouă din nou. Asemenea conexiuni sunt necesare mai ales acum, în aceste zile, când deveniți din ce în ce mai conștienți de acțiunea și efectele energiilor de frecvențe superioare. Aceste noi energii acționează asupra a tot ce este viu dar și asupra materiei „moarte”. 
Pe măsură ce vă manifestați în lume, în fiecare zi, impactul elementelor naturale este mai mare asupra voastră, asupra conștiinței voastre.
Iubiților, sunteți influențați de tot ce vă înconjoară: de prezența copacilor, de firul de iarbă, de ape (mai ales curgătoare), de norii și de cerul de deasupra, de forma, compoziția, dispunerea și geometria clădirilor, de vehiculele în care circulați, ori care trec pe lângă voi și, bineînțeles, de tot viul (animale și oameni) din prajma voastră. 
Toate v-au afectat și vă afectează, de acum încolo voi devenind din ce în ce mai conștienți de acest adevăr subtil. 

Când rătăciți prin lume, când mergeți în excursii, ori cu treburi, suportați impactul energiilor locului, al vibrațiilor acestuia. Nimic nu este izolat, totul este împreună, și totul se scaldă în energiile câmpurilor energetice, de forme și consistențe determinate de o mulțime infinită de condiții.
Mereu individualitatea voastră a fost rezultatul influenței întregului.
Diferența dintre trecut și prezent este că voi nu mai sunteți marionete manipulate de energiile întunericului. Începeți să mergeți și să înaintați pe propriile voastre picioare, nemanevrați de entități malefice. 
Deveniți conștienți de ceea ce sunteți voi cu adevărat, vă recuperați abilitățile, vă amintiți că sunteți co-creatori, și vă apropiați tot mai mult, la modul conștient, de sufletul și Sinele vostru.
Acestea sunt momentele post-eclipsă (nota C.M.: referire la eclipsa totală de soare din 21 aug. 2017) care vă redefinesc pur și simplu zilele și în care eliminați în întregime vechiul format al vieții pământene înlocuindu-l cu altul complet nou.
Aceasta este o paradigmă cu totul nouă, construită pe tipare ale conștiinței ființelor dimensiunii 5D. Aceste ființe trăiesc fără teama de ceea ce le-ar putea aduce ziua de mâine, nu au frici ori îndoieli ci încredere și acceptare. Altfel spus, trăiesc ca ființe trezite.

Pentru că ați petrecut multe mii de ani într-un fel de somn, în care frecvențele false v-au împins în direcție nepotrivită interesului vostru cel mai înalt, unde neîndreptățite "autorității" v-au modelat și molestat conștiința, deturnâmndu-vă de la adevărata voastră cale. 


După ce v-ați lăsat folosiți și manipulați, ați ajus în grelele densități ale dimensiunilor inferioare. Treptat însă ați înțeles că nu aceea era direcția către care de fapt doreați să vă îndreptați.
Ați luat hotărârea să vă treziți și să vă schimbați alegerile. Aceasta va însemna să abandonați vechea Matrice și să cereți una care să corespundă aspirațiilor voastre, dorinței voastre de a vă apropia de SURSĂ. 
Vechea Matrice în care ați fot întemnițați multă vreme, va trebui să se dizolve și aceasta vă stă în puteri, dacă vă veți uni forțele și voințele.
O nouă eră și o nouă "realitate" încep să prindă contur. De fapt, această „nouă realitate” este una care exista și până acum, numai că voi vă întorseserăți cu spatele la ea, atât de
hotărât încât ajunseserăți să credeți că ea nu mai există.  
Treziți și conștienți de ADEVĂR, evadați din adormire, începeți să înțelegeți cât de profund ați fost manipulați încât nu credeați că mai există și altceva.  

Treceți acum la o nouă conștiină umană, la o altă scară a valorilor, care vă extinde mult vizibilitatea, descoperind că există imense și diferite modalități existențiale, în care domnește bucuria, abundența și IUBIREA. 
Dacă vreți să ajungeți mai repede acolo, treziți-i și pe cei încă adormiți! Calea largă, minunată și plină de Lumină, pe care o puteți deschide, vă va arăta cât de diferită și minunată poate fi viața voastră. 
Drumul ascendent continuă și se îndepărtează de punctul de jos din care ați pornit, acum îndreptându-vă spre origini.
Dragilor, vă apropiați de strălucirea Luminii solare, prezentă doar în imaginația unora dintre voi, și începeți să vă amintiți, ca după un vis lung și agitat, că într-o secvență a timpului ați fost altceva, ceva mai măreț, mai plin de Lumină și de Iubire. 
Mulți vorbesc acum despre puterea influenței solare asupra Pământului și despre miracolele fotonice care aduc noi date despre Lumină și Ascensiune, atât în plan fizic, cât și în cel eteric, pe măsură ce Soarele Sol (?)  își simte propriile mari schimbări și reajustări în plan fizic și eteric.
Noi spunem că acestea sunt schimbări care vin din voi înșivă , ca urmare a ceea ce se întâmplă în ființa voastră, cu consimțământul și participarea deplină a conștiinței voastre în creștere.
Vă încurajăm să vă amintiți, deoarece inconștientul vostru începe să se trezească și să lase amintiri să se ridice din esența sufletului vostru. Începeți să înțelegeți că nu vă aflați în această viață doar pentru a experimenta dar și pentru a co-crea. 
Veți începe să vă luați în serios atributul vostru creativ.
Acestea sunt comandamentele zeului / zeiței și re-cunoașterea continuă a adevăratei esențe, care depășește identitatea și substanța co-creatoare, și vă ajută să valorificați acest moment, în ciuda oboselii și confuziei cotidiene apărute ca urmare a multelor schimbări care vin peste voi.
Credeți-ne când vă spunem: vedem cât de departe ați ajuns deja și vă asigurăm că sunteți bine pregătiți pentru a continua.
Acum dorim să răspundem unui Lucrător întru Lumină care întreabă: "Cum OMG-urile și alte alimente ale Agendei 21 afectează ADN-ul și Înălțarea celor care le consumă? Sau este doar o afectare temporară? Cum am putea rescrie șablonul divin? "

Răspuns: Vom spune mai întâi că toate formele exterioare sunt temporare, pe măsură ce totul evoluează și se desfășoară în mod constant - chiar dacă energia pe care o identificați ca Creator sau Sursă evoluează în mod constant.
Întrebarea dvs. cu privire la ADN este una importantă, deoarece ADN-ul de pe această planetă a fost redus la un nivel în care cunoașterea propriului sine superior, comunicarea conștientă și schimbul între tărâmurile superioare, au fost sever limitate pentru multe, multe secole.
Hrana exterioară nu are însușirea de a vă putea readapta sau rescrie ADN-ul.
Luați în mâinile voastre întreaga putere și responsabilitate de a face acest lucru.
[nota C.M.: într-o carte de ezoterism, se povestește că la o lamaserie îndepărtată din munți - undeva prin Tibet - sosește un călător obosit care este bine primit,  pentru a rămâne peste noapte. I se spune să aștepte până i se pregătește masa. Cum aducerea hranei întârzia, călătorul (care era un lama evoluat) vede într-un colț al camerei un sac cu un praf (era, de fapt, otravă pentru gândaci, un puternic insecticid). Înainte de a-l opri cineva, oaspetele înghite cu apă un pumn din acel praf și se culcă. Gazdele l-au păzit toată noaptea, îngrozite de ceea ce, în mod normal, ar fi trebuit să se întâmple. Dimineața, călătorul se trezește vioi și este gata de plecare. Nimic rău nu i se întâmplase, deoarece atinsese nivelul de cunoaștere și voință prin care putea transforma materia ].

Chiar și faptul că cineva pune o astfel de întrebare dovedește că există preocupare pentru aducerea în trup a Luminii Divine și a Conștiinței. 
Nu vă faceți griji: cei care încearcă să vă bareze calea spre dimensiunea a 5-a, și-au pierdut în mare măsură puterea. Ei au eșuat deja; o puteți vedea din derularea evenimentelor.
În călătoriile pe timp de noapte cu corpul vostru eteric, veți vedea o mare parte din cronologia actuală a Pământului și veți primi multe răspunsuri și sugestii.
Mulți au încercat să vă revizuiască șablonul dumnezeiesc al ființei umane cu intenția de a stopa ori diminua conștiința voastră despre Divinitatea voastră.
Cei chemați vor răspunde cu drag invocațiilor voastre și se vor bucura să vă ajute în crearea celui mai minunat tablou de viață.  
Namaste, dragii noștri !
Voi co-creazați o viață nouă pe o nouă planetă!
Și, în acest proces colosal, dar glorios, nu sunteți niciodată singuri.
-sursa-
http://sananda.website/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu