Totalul afișărilor de pagină

21 oct. 2017

Abundenta mintii ...

In viata voastra trebuie sa fie mereu abundenta,si totusi nu exista,si sunteti in cautarea ei,sunteti prinsi intr-o viata care este in continua cautare de bogatie materiala.Este important ca omul sa detina si bogatie materiala,dar ca sa aiba asa ceva ,mai intai trebuie sa aiba abundenta mintii.O minte stralucita aduce si abundenta materiala,pentru ca va duce mintea sa faceti lucruri care sa va aduca si aceasta stare materiala necesara vietii,si a unui trai indestulat.

Petreceti timp manipulandu-va mintea in toate directiile,si in cea care sa aduca abundenta materiala si spre ce este cu adevarat important in viata,cresterea spirituala,fara aceasta crestere nu veti intelege mare lucru din trairile vietii voastre.
Nu trebuie sa va aflati in conflict cu voi insiva,nestiind toate lucrurile ce trebuie stiute,alegeti sa va concentrati pe lucrurile cu adevarat importante,si sigur si pe celelalte,dar totul la momentul potrivit,ca sa nu aveti discordante in viata voastra.
Provocari vor fi multe permanent,asa este viata,asa ca nu incepeti sa va lamentati ca ati avea astazi probleme,ele sunt aduse tot de minti mici care nu sunt in stare sa vindece aceste stari sa nu existe nici in viata lor,dar nici in alte vieti cu care ei interactioneaza.
Experienta este necesara,doar asa un suflet are intelepciune,deci Dumnezeu cand lasa sa vina la voi o anume experienta ,se asteapta ca voi sa o tratati cu intelepciune,asa ca aveti mare grija sa puneti intelepciune in tot ce traiti.
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/2017/10/abundenta-mintii.html-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.gabriella.

Un comentariu: