Totalul afișărilor de pagină

10 oct. 2017

DE CE ENERGIILE ASCENSIUNII (FRECVENȚELE) NU SUNT PERCEPUTE, VALIDATE DE PUBLICUL GENERAL...

Thomas Pafe – De ceva timp mulți au fost întrebați de către anturajul lor (lucrătorii în lumină), de ce doar un număr selectat de oameni simt și trăiesc procesul de ascensiune -și sunt afectați de aceste descărcări frecvente de energie, luând în considerare faptul că suntem cu toții expuși acestor valuri (sub același acoperiș ca să spunem așa); și pe premisa că noi toți percepem aceste emisii din același Cosmos.
Simplul motiv este că cei care au ales să lucreze pentru Lumină (să aducă Lumina) rezonează mai îndeaproape cu frecvențele dimensiunilor înalte. Aceasta este o călătorie lentă și adesea dureroasă, prin experiențele vieții, necesară pentru ca un suflet să se trezească în cele din urmă de la iluzie la acea stare a conștiinței iluminate.
În momentul în care un suflet se oferă voluntar pentru a fi un purtător de lumină / un lucrător în lumină / sau arătător de cale, etc. – proiectul de ascensiune/ momentul în care se produce „apelul la acțiune”, modifică anumiți parametrii / linii în sistemul lor de operare (ADN). Acest exercițiu se desfășoară în momentul concepției lor de către echipa de ghizi și echipa de coordonare prin diversitate sub supravegherea departamentului Athena (departamentul care se ocupa de contractul la nivelul sufletului,de misiune, karmă …).
Toți cei implicați în proiectul de ascensiune, în funcție de misiunile lor specifice, precum și de pozițiile lor pe „scara lui Jacob” (coeficientul de lumină) au primit doze variate de descărcări ciclice ale energiilor luminoase necesare pentru: schimbare, pentru conversia de la carbon la cea cristalină,pentru curățare, transmutare … Trecerea acestor energii prin procesul LBP (procesul corpului de lumină) este responsabilă pentru simptomele ascensiunii proverbiale (simptomele neobișnuite ale corpului care nu au o cauză medicală, care sunt efectul unei descărcări mai mari de lumină/ energie spirituală în organism). Cu toate acestea, în ciuda revoluțiilor menționate mai sus, odată ce procesul de transmutare a formei lor a început, este dificil și chiar periculos să încerci să-l oprești; din fericire, percepțiile lor extinse care rezultă din rolul armonizant al chakrei unificate acționează ca un mecanism de protecție / siguranță. Privind dintr-o perspectivă tehnică, rețeaua noastră eterică funcționează în mod similar cu cea a unui receptor radio simplu care este capabil să deosebească semnalele de aplicare la intrare. Radiourile sau receptoarele sunt echipate cu decodoare care le permit să demoduleze și să exploateze semnalele / frecvențele autorizate datorită unui algoritm încorporat (acest proces este similar cu patch-ul de criptare folosit de serviciile secrete în echipamentele lor de comunicare de pe tot globul pentru a restricționa serviciul/ informațiile la anumite părți). Datorită acestui tip de Squelching (suprimare) există – diferențele în programarea ADN-ului care opresc masele să beneficieze de efectul acestor energii printr-un acord înainte de naștere.
Sursa [ Cosmosul – Alcyone /Soarele / Alinierile Galactice …] → Valurile [Frecvențele] → Antena [Parul*] → Rețeaua Etherică [Chakrele – Decodorul /Squelch-ul]→ Pământul → Sursa. Iar circuitul este complet/închis (toate circuitele de energie trebuie să fie închise pentru a curge curentul).

Cei care încă nu au făcut primul pas (cei care dorm / leneșii /nehotărâții …) – care nu demodulează încă aceste energii, o vor face în timp divin, pentru că toată lumea se îndreaptă spre reconectare / acasă, iar diferența este doar o chestiune de ritm. Și tot ceea ce trebuie să facem în acest moment este să le trimitem binecuvântarea noastră pentru că reuniunea noastră este eternă în continuum-ul infinitului.
Ín încheiere unele armonici ajustează receptorii noștri radio: Viața se desfasoară fără sfârsit în ordine divină, în sincronizare divină , și în conformitate cu voința divină și pentru binele nostru cel mai înalt; cei care pot gestiona ambele părți ale ecuației (dualitatea) și care se pot menține în pace au fost numiți Maeștri – care observă fără a interfera. Cea mai mare provocare cu care se confruntă omenirea astăzi este maiestria egoului. Ego-ul este foarte creativ și se manifestă în toate nuanțele / culorile, prin urmare, fiind capabil de a se deghiza / camufla în interiorul său -generând o dramă în interiorul altei drame. Reușita în această încercare va subția voalul → Iubirea, Abandonarea, Recunoștința, +++ vor ajuta la manifestarea imaginii de ansamblu.
* Din acest motiv, Ínțelepții / Maeștrii își păstrează părul lung și femeile sunt, în general, mai intuitive decât bărbații.
NT *Squelching- termen folosit în telecomunicații, squelch-ul este o funcție a circuitului care acționează pentru a suprima ieșirea audio (sau video) a unui receptor în absența unui semnal de intrare suficient de puternic. Squelch-ul este utilizat pe scară largă în radiourile cu două sensuri și scanerele radio pentru a suprima sunetul de zgomot al canalului atunci când radioul nu primește o transmisie. Squelch-ul poate fi „deschis”, ceea ce permite ca toate semnalele care intră în receptor să fie auzite. Acest lucru poate fi util atunci când încercăm să auzim semnalele de la distanță sau pe cele mai slabe.
-sursa- http://scienceofascension.blogspot.ro/2012/09/why-ascension-frequenciesenergies-are.html-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu