Totalul afișărilor de pagină

29 nov. 2017

IUBIREA LUI DUMNEZEU INFLORESTE IN NOI...

Sa lasam Suflarea lui Dumnezeu sa vindece inimile noastre, ca sa putem permite o mai mare deschidere pentru atragerea fluxului energetic ce activeaza harul Divin. Asa putem avea acces la intelepciunea lui Dumnezeu, care lucreaza in noi si prin noi.
Sa eliberam toate obstacolele care ne indeparteaza de o comuniune deplina cu Dumnezeu inseamna sa simtim aceasta iubire Divina, iar rugaciunea ne ajuta sa cream acest minunat parteneriat.  Sa ne rugam in acest sens, ne recomanda Arhanghelul Gabriel. Viata incepe sa lucreze pentru noi in moduri fericite, lasand ca iubirea sa existe in toate ariile de viata.

Apare o stare de bucurie, in care stii ca Dumnezeu e cu tine permanent si esti in pace. Te simti liber si stii ca meriti tot ce e mai bun. Posibilitatile care inainte nu existau devin Miracole. Suntem copiii lui Dumnezeu. Iar Ingerii ne ajuta sa facem aceasta conectare deplina si sa aducem bucurie in realitatea prezenta.
In ciuda tuturor furtunilor care se pot ivi de-a lungul vietii, sa continuam sa inflorim. Iubirea lui Dumnezeu ne ajuta sa rezistam, iar frumusetea acestei Iubiri ne aduce forta de a ne domina fricile, forta de continua si forta de a lasa ca Lumina din noi sa straluceasca din ce in ce mai mult. Imprejurarile potrivnice ne calesc perseverenta si credinta. Fara de care nu am putea sa vedem roadele eforturilor noastre.Sa ne acordam astazi momente de pace, in care sa coboram mintea in inima si sa respiram Lumina si Iubirea lui Dumnezeu. Sa-i dam voi sa ne cuprinda si sa se extinda din ce in ce mai mult in noi si in jurul nostru. Si doar sa simtim. Sa ramanem apoi conectati cu aceasta energie si sa lansam cea mai simpla si cea mai frumoasa rugaciune. Aceea care vine din profunzimea sufletului nostru. E posibil sa simtim doar tacere. E perfect. Cand e doar tacere, Inima lui Dumnezeu bate in inima noastra. Au acelasi ritm si nu mai e nevoie de nimic altceva. Poate o sa curga lacrimi, e iarasi perfect. Iubirea Lui ne spala ranile ca sa se vindece.
Indiferent cum o sa simtim, e perfect. Pentru ca nu exista decat perfect alaturi de Dumnezeu, cu Dumnezeu si in Dumnezeu.

-sursa- https://medicinasufletuluisite.wordpress.com/2017/11/24/iiubirea-lui-dumnezeu-infloreste-in-noi/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu