Totalul afișărilor de pagină

15 nov. 2017

Furtul ingerilor ...

Descriere

Fiecare om are un anumit numar de ingeri sau ghizi spirituali care il ajuta in indeplinirea misiunii sale pe acest Pamant.Rangul si numarul acestora sunt determinati de meritele personale,de importanta si dificultatea misiunii personale.Exista oameni care au zeci,sute,mii sau chiar milioane de ingeri,in functie de ceea ce au facut pentru Lumina,Dumnezeu si oameni.
Numarul ingerilor personali determina puterea respectivei persoane,puterea de terapie,puterea de a determina lucrurile in sensul Luminii sau puterea de a face bine pe orice plan.
Exista persoane care si-au atins limita personala si nu mai pot creste din diverse motive si totusi stiind importanta ingerilor se transforma in hoti de ingeri.Fara nici o apasare pot spune ca sunt preoti,terapeuti,maestri reiki sau radiestezisti care fura ingerii celorlalti si ii folosesc in interese proprii.
Este o incalcare a Legilor Divine si se plateste ca atare.

Simptome
Lipsa ingerilor duce la scaderea puterii personei respective.Pentru terapeuti,lipsa ingerilor face ca terapia sa mearga mult mai greu.Pentru scriitori furtul sau legatul ingerului prin care scrie duce la lipsa inspiratiei sau duce la o exprimare greoaie.Pentru artisti sau genii,este la fel,raman goi si lipsiti de sclipire.In timpul unui atac psi,in lipsa ingerilor,refacerea este mult mai grea si nu la fel de eficienta.

Alte indicatii
Este indicat si ma refer aici la cei care au cunoastere,sa se verifice zilnic daca au toti ingerii,daca sunt furati sau legati.
Se intampla sa fie legati sau conditionati sa nu asculte sau nu il ajute pe cel caruia i-au fost trimisi de Divinitate.Daca sunt furati trebuie vazut unde sunt,daca sunt legati in cer,pe pamant sau in dimensiuni inferioare.Se poate face asta si cu un pendul sau cu o ansa,folosind intrebari cu DA sau NU.
 Terapie
REIKI:
O metoda eficienta este aceea de a trimite Lumina,direct de la Sursa,ingerilor furati sau afectati.Aceasta se face deschizand Sursa folosind CKR,SHK,HSZSN,DKM,CRUCE,iar de acolo se mentalizeaza cum Lumina coboara peste ingerii furati sau legati oriunde ar fi ei in Univers conditionand energia sa dezlege,sa curete,sa anihileze si sa indeparteze tot ceea ce este facut ca ingerii acestia sa nu fie liberi,sa nu te mai poata ajuta si sa nu poata sta cu tine dupa cum este randuit de Dumnezeu.
Se poate folosi si algoritmul din tehnica radiestezica.
O alta metoda este aceea de a trimite Lumina la distanta prin palme,mentalizand ingerii intre opalme si spunand mental:
,,Se anihileaza toate legaturile,toate programele malefice,toti algoritmii malefici si toate conditionarile negative si se elibereaza ingerii mei primiti prin Drept Divin de tot ceea ce este facut pentru a -i inrobi si sa se intoarca la mine pentru a-si indeplini misiunea pentru care au fost trimisi de Dumnezeu.Amin."
RADIESTEZIE:
Exista si posibilitatea de a crea un spatiu cu un algoritm ca cel din tehnica reiki si care sa fie trimis sa curete fiecare inger in parte.Trebuie masurata eficienta spatiului si de cate astfel de spatii este nevoie pentru a rezolva problema in totalitate.
 Pentru cei care au cunostinte si de reiki si de radiestezie:
Exista posibilitatea de a deschide dimensiunile catre acesti ingeri si de ai curata folosind Crucea de Lumina ca si cum ar fi in fata ta.Dimensiunile catre ingeri se deschid cu CKR,SHK,HSZSN,iar de acolo lucrurile sunt simple.Se foloseste acelasi algoritm ca si cel de mai sus.
AUTOCONTROL.
Se vizualizeaza ingerii pazitori,se urmareste mental unde sunt si cum sunt legati.Se taie cu sabia sau cu o foarfeca de Lumina legaturile de pe ei.Iar pentru anihilarea conditionarilor negative se cere acces la Duhul Sfant,iar Lumina ce coboara de Sus se indreapta catre ei rostind mental:
,,Cu Lumina Duhului Sfant se curata ingerii mei de toate programele si conditionarile negative.Amin."
ALTE METODE.
Se poate tine post negru si rugaciuni,iar pentru postul si rugaciunea facute se poate cere de la Dumnezeu,de la Maica sau de la Iisus sa elibereze ingerii furati si sa ii intoarca.
-sursa-
Constantin Gheorghita - Terapia spirituala-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu