Totalul afișărilor de pagină

8 nov. 2017

Cutia Reiki pentru îndeplinirea dorințelor ...

Reiki este energie infinită, nu are limite, este inteligentă și iubitoare, este vindecătoarere și hrănitoare. Și este, fără îndoială, magic! Reiki are puterea de a ajuta la îndeplinirea viselor.
O cutie Reiki este un instrument care ne poate ajuta să concentrăm un rezervor infinit de energie într-un spațiu definit, în scopul de a atinge un anumit scop. O cutie Reiki poate ajuta atât în vindecare cât și în manifestare. Dar există unele limitări sau condiții pentru a îndeplini dorințele: dorința ar trebui să aibă un impact pozitiv, ar trebui să fie în beneficiul câtor mai multe persoane. Dorința de ar trebui să aibă niște limite de bun simț (de exemplu să cereți să cumpărați Planeta Marte).
Puteți menționa o singură dorință pentru început. După împlinire, crescându-vă încrederea, puteți menționa câte dorințe dorințe vreți. Nu trebuie să existe nici un conflict despre dvs. și mintea conștientă interioară. Dorința ar trebui să fie în beneficiul personal, familial, al societății și umanității, astfel încât energia bună, vibrațiile pozitive să ajute îndeplinirea cât mai repede.
Pentru început se pot folosi diverse metode (grile, cutii, ritualuri, etc.) pentru a atrage tot ce dorim pozitiv în viața noastră, „pentru Binele Superior al tuturor celor implicați, conform planului Divin și cu Voia lui Dumnezeu, în deolin acord cu legile divine”. Ulterior, crescând vibrația, energia, puterea, se pot atrage, prin forța propiei minți, realizări și se pot manifesta tot ceea ce avem nevoie pentru misiunea noastră pe Pământ.
Cutia Reiki pentru începători
1. Confecționați o cutie sau cumpărați o simplă cutie confecționată dintr-un material de eco.
2. Curățiți cutia înainte de a trece mai departe. Ne dorim ca această cutie să „găzduiască” doar cele mai înalte energii.
3. Trasați simbolul puterii pe baza, pe capacul și pe pereții cutiei. Dacă sunteți acordați la simbolul maestru, îl puteți trasa pe cutie. Dacă sunteți practicant de nivel 1, puteți sări peste pasul 3 și treceți direct la pasul patru.
4. Se pune cutia între palme și dați Reiki cutiei.
5. Acum pregătiți bilețelele de intenție pe care le veți pune în cutie. (bucăți mici de hârtie, care vor conține o scurtă descriere a celor mai profunde cereri - dorințe / vindecare.)
Puteți scrie bilețele de mulțumire către Univers sau către Reiki, ca și când dorințele s-au manifestat deja.
De exemplu: „Mulțumesc Reiki / Univers pentru abundența iubirii în viața mea.” Sau „Mulțumesc Universului pentru slujba mea, care îmi aduce pace, mulțumire, binecuvântări și abundență financiară.” Ați putea scrie, de asemenea, intențiile de vindecare: „„Mulțumesc Reiki / Univers pentru că m-a ajutat să mă vindec și să eliberez această amintire traumatică din trecutul meu.”
Este bine să se scrie intențiile la timpul prezent, ca și cum s-au manifestat deja. Acest lucru se face datorită faptului că orice ne dorim este deja prezent ca o posibilitate. Este doar o chestiune de timp pentru a atrage cel mai bun rezultat posibil la momentul perfect. Așa că, scriind la timpul prezent se afirmă că avem încredere în natura abundentă a Universului pentru a sprijini nevoile noastre. De asemenea, este bine să păstrați intențiile generale pentru a evita includerea a prea multor detalii. Reiki fiind o energie inteligentă știe exact cum și când să ne ajute, depășind adesea așteptările noastre.
După ce scrieți biletele cu intențiile/dorințele dvs., puneți-le în cutie și închideți-o.
6. Se pune cutia între palme și dați Reiki pentru câteva minute în fiecare zi. Apoi, păstrați-o într-un loc sigur, care este curat și privat.
De asemenea, puteți pune cristale / poze cu îngerii în interiorul cutiei Reiki pentru a adăuga un plus de energie pozitivă.
Verificați din când în când câte dorințe/intenții s-au împlinit. Cu o atitudine de recunoștință, se aruncă biletele care au dorințele realizate. Puteți adăuga alte bilete cu dorințe.
Continuați să lucrați cu cutia Reiki așa cum ați făcut-o anterior.
Pentru Maestru Reiki și lucrători ai energiei cu experiență 
Dacă sunteți practicant Reiki de o lungă perioadă de timp și mai ales dacă ați fost acordați la gradul de Maestru, se poate lucra cu cutia diferit. Veți putea vizualiza doar dorințele, ca forme de energie plutind în caseta din chakra celui de al treilea ochi. Desenați un simbol de maestru mare peste casetă, în fiecare zi și intenționați ca Reiki să energizeze și să binecuvânteze cutia. Dacă sunteți foarte familiarizați cu practica Reiki, doar acest mic act de a desena simbolul maestru va fi suficient pentru a încărca cu Reiki cutia. Caseta va gazdui intențiile la fel cum ar stoca bucățile de hârtie. Așa că, fiți creativi și experimentați diferite moduri de a lucra cu o cutie Reiki.
NOTĂ:
Țineți minte că o cutie Reiki servește ca un mijloc pentru a ajuta la concentrarea fluxului de Reiki pentru un anumit scop. Deci, folosiți-l cu o atitudine de recunoștință față de Reiki pentru binecuvântările multiple pe care le aduce în viața noastră!
Sunt persoane care dau energie cutiei 15 minute dimineața și 15 minute seara pentru vindecare sau pentru manifestare.
În cazul în care avem o problemă, este mai bine să se ceară Reiki pentru vindecare și pace, decât să se ceară un anumit rezultat. Atunci când cerem un anumit rezultat, ne limităm pe noi înșine, ar trebui să fim deschiși să primim din Univers lucruri minunate.
Cereți pace, fericire, har, sănătate și deschiderea inimii și minții pentru a permite să primiți pe deplin aceste lucruri. Cereți ca orice blocaje să fie eliminate. 
 Notă: Cutia poate fi înlocuită cu un caiet în care vă scrieți dorințele.
  -
Articol preluat de pe blogul: http://uniuneaspirituala.blogspot.com/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: