Totalul afișărilor de pagină

6 sept. 2018

Arcturienii – Adevărul va fi dezvăluit!...

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi. Am început să explorăm posibilitățile care sunt în fața omenirii pentru restul acestui an calendaristic și ceea ce putem vedea pentru colectivul uman este că veți continua să vă creșteți gradul de conștientizare. Informațiile care au fost suprimate cu privire la adevărata voastră istorie ies la suprafață. Există tot mai mulți oameni care vorbesc despre adevărata istorie a omenirii. Din ce în ce mai multe dezvăluiri apar tot timpul, iar oamenii care „speculează” că există mai mult adevăr în povești decât se credea inițial, devin din ce în ce mai credibili.
Vrem să vă recunoașteți rolul în aceasta. Voi sunteți cei care rezonează cu o istorie alternativă a Pământului și a evoluției omenirii. Voi sunteți cei care vor ca informația să apară și voi sunteți cei care o faceți posibilă. Voi vă creați complet realitatea, și asta include informația la care aveți dreptul și care devine disponibilă pentru restul colectivului. Voi sunteți cei care conduceți colectivul pe linia temporală care duce la accesul la aceste informații.
Vorbim despre adevărul despre Atlantida, adevărul despre Lemuria, adevărul despre cât de mulți ani a fost omenirea de fapt pe Planetă și multe altele. Când colectivul uman dorește să știe ceva, găsiți o modalitate pentru aceasta. Veți găsi o modalitate potrivită ca informația să ajungă la voi, și sunteți abili în dorința voastră de a descoperi adevărul. Există atât de multe de descoperit și atât de mulți Dezvăluitori să apară, oameni care au lucrat în agenții guvernamentale și care știu despre adevărata voastră istorie.
Și voi toți vă veți simți foarte bine în privința a ceea ce se întâmplă în următoarele luni, lunile pe ce urmează din 2018. Deci, pregătiți-vă să aveți mai mult din ceea ce ați căutat, livrate pe un platou de argint de la surse credibile.Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.
-sursa- https://magiepegeea.wordpress.com/2018/08/30/arcturienii-adevarul-va-fi-dezvaluit/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu