Totalul afișărilor de pagină

2 sept. 2018

PROCESUL EVOLUTIEI ...

Evolutia, nu este un pas usor.Trebuie sa va curatati mintea de cam tot ce stiati,sa incepeti sa ganditi in alti termeni,sa incepeti cautari de informatii,sa prelucrati prin mintea voastra aceste informatii.Evolutie ,mai inseamna si acceptarea unor lucruri, care la prima vedere par nu fantastice,ci de-a dreptul de neacceptat.

Evolutia ,este un pas catre un mare necunoscut.Omenirea a fost tinuta legata cu lant,acest lant a avut doar o anumita lungime,nimeni nu a stiut ce este departe de ceea ce putea cuprinde ochiul din acel spatiu.A existat doar o arie vizuala ,si atat.Nimeni nu sa gandit sa incerce sa rupa acest lant multa vreme,iar acum ,cand unii au reusit sa scape de aceeasta legatura ,incet,incet,se duc departe de locul acela fix care il stiau ei foarte bine.
Fiti blanzi cu evolutia voastra,lasati mintea libera ,dispusa sa invete orice noutate care o intalneste,acordati si voi sustinere celor care vin pe acest drum al evolutiei,mentineti situatii, si mediu propice pozitiv ,ca sa va simtiti bine pe acest drum.

 Trebuie sa aveti incredere in voi ,ca puteti sa va schimbati,ca puteti sa deveniti ceva frumos,departe ca si comportamente trecute.

Afirmatie

Eu aduc spre mine ceea ce doresc eu,o fac prin atitudini si deschideri ,si prin intentiile mele.Doresc sa evoluez.Voi face orice ca sa ajung la noi stadii de intelegere a vietii mele,a Creatiei,a lucrurilor care ma inconjoara.
-sursa- https://inspatelescenei2016.blogspot.com/2018/08/procesul-evolutiei.html?m=1
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu