Totalul afișărilor de pagină

4 sept. 2018

Saint Germain – Sărbătorim împreună...

Să spunem că în această zi „a început”, dragilor. Ce ați face atunci? Ați sări în sus și în jos? Ați dansa pe străzi? V-ați săruta partenerul? Ați țipa de pe acoperișuri? Ei bine, ar fi bine să faceți toate aceste lucruri, pentru că într-adevăr a început deja și chiar mai înainte decât ziua de azi!
A început cu adevărat în ziua în care v-am spus că a început totul, în mai. A fost acea zi, noaptea târziu, chiar la miezul nopții, când v-am trezit din pat și v-am rugat să vă ridicați pentru a primi primul mesaj. Aceea a fost ziua în care Mama Divină și-a eliberat pe deplin binecuvântările asupra tuturor celor care trăiau pe Gaia. Iubirea și Recunoștința au început să curgă necontenit de atunci. Era totul pregătit pentru a ajunge la voi și la prietenii voștri. Deci, acum este aproape la jumătatea lunii iulie și a ajuns în sfârșit la ușa voastră. Trebuie doar să ascultați clopoțelul!
Sărbătoriți așa cum doriți voi, dar știți că ESTE Aici în întregime, ACUM. Toate guvernele și țările lumii s-au aliniat și au făcut ceea ce era necesar pentru ca această bunăvoință să aibă loc. Mulți dintre liderii voștri vor fi înlăturați până când publicul va înțelege ce s-a întâmplat. Unii nu erau în acord cu schimbările și nu serveau Lumina. Deci, au fost sau vor fi înlăturați. Toți au avut de ales. Unii nu au ales Lumina, dar acest număr este minuscul în comparație cu cei care au îmbrățișat Lumina, ca și voi și prietenii noștri Lucrători în Lumină.
Totul este Unul, iar cei ce nu au ales să îmbrățișeze Lumina de această dată, vor avea șansa să crească, să se maturizeze și să ia decizii mai bune în viitor. Doar dacă nu refuză – și asta e o altă problemă. Dar să nu ne gândim la asta acum.
Toată lumea are posibilitatea de a alege cum își trăiește viața și unde va alege să se încheie. Pe ce cale să mergeți, la stânga sau la dreapta sau direct spre centru. Fiecare alegere și decizie îndrumă fiecare suflet în propria călătorie individuală. Uneori, pașii secundari sunt luați și corectați, iar alteori acești pași secundari au fost necesari pentru a asimila un sâmbure de înțelepciune. Nicio acțiune nu este văzută ca incorectă, era exact ceea ce era necesar în acel moment. Fiecare pas pe care sufletele omenești l-au făcut în viața lor i-a adus în acest moment. Fiecare suflet de pe Gaia în aceste momente a făcut alegerea conștientă de a fi aici pentru a experimenta această Mare Trezire. Și ce privilegiu!
Toate viețile și călătoriile și colaborările care au fost create pentru a ajunge aici sunt uluitoare. Dar, totul făcut în serviciul celui mai înalt bine al tuturor. A fost o onoare magnifică să participăm la acest experiment extraordinar al Luminii. Și sunt onorat că am experimentat-o cu voi toți, familia mea de Lucrători în Lumină! Împreună, am lucrat alături de familiile noastre; Pământul Interior și Superior, Galacticii, Compania Raiului, Gaia și toate Regatele ei și bineînțeles Mama și Tatăl Dumnezeu.nspirația Inimii a avut loc de milenii și acum, în cele din urmă, poate să înceapă Expirația! Căci toți am făcut pasul mult anticipat în Noua Eră. În ultimul meu mesaj, v-am rugat pe toți să „Pășiți Înainte” pentru a vă revendica dreptul din naștere și suveranitatea voastră și ați făcut-o! Voi toți v-ați îndreptat spre Noul Pământ și l-ați revendicat ca fiind al vostru! Suflete curajoase și iubitoare!
Sunt aici pentru a vă felicita din nou pe toți și pentru a vă dori Pace, Abundență și Înțelepciune. Fiți în Pace pentru că dreptul vostru din naștere a fost redobândit. L-ați revendicat și este al vostru. Micile detalii sunt ultimele lucruri ce vor sosi. Fiți în Pace. Vă simțim Iubirea și Recunoștința și vă urăm numai bine. Eu sunt Saint Germain și vă iubesc pe toți! Vom sărbători împreună în curând! Namaste.
-sursa- http://maiamariamaia.blogspot.com/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu