Totalul afișărilor de pagină

10 sept. 2018

CE INSEAMNA SA FII EVOLUAT/A...

Poate ca, in decursul vietii ne intrebam macar o data, ce inseamna sa fii cu adevarat evoluat/a. Poate ca unii dintre noi, ne si raspundem. In viziunea mea, o fiinta cu adevarat evoluata, este in primul rand constienta de sine, este o fiinta trezita in interior, capabila sa vada adevarul dincolo de zidurile pe care le ridica starea de adormire si indiferenta din jur. 

O fiinta cu adevarat evoluata, este constienta de sine si dincolo de sinele ei uman, este constienta ca este energie si ca resorturile ei interioare strabat dimensiunile Creatiei,  simtindu-se o parte si totodata un intreg in manifestare. Constienta fiintei cu adevarat evoluate, este o consecinta a lucrului cu sinele, ea priveste intotdeauna din interiorul unei stari de a fi spectator, ea nu se identifica cu scena niciodata, deoarece ea a transces toate rolurile, a jucat pe toate scenele care i-au adus constienta adevarului interior. 

O fiinta cu adevarat evoluata nu se vede si nu se simte separata de nimic ce este in jurul ei, ca sunt oameni, animale, plante sau natura in general.  Ea simte intotdeauna ca adevarul interior, este o responsabilitate in sine. Ea nu ar face niciodata rau unui semen, sau unui animal, deoarece asta ar veni in contradictie cu ideea de Intreg si cu adevarul ei interior. O fiinta cu adevarat evoluata, nu ar distruge niciodata mediul in care traieste, otravindu-l si persecutandu-l neincetat. Sa luam spre exemplu apetenta pentru defrisarile masive care au loc acum pe planeta, faptul ca nu se intelege ideea ca padurile au un rol foarte important in ecosistem, poluarea marilor si oceanelor, braconajul speciilor marine si nu numai, sau extragerea titeiului din pamant. 

Omul involuat nu intelege ca toate au un rost bine determinat, ca totul este creat in stransa dependenta, ca lucrurile se intrepatrund, se mixeaza perfect catre o cauza comuna. 

O fiinta cu adevarat evoluata este responsabila atat pentru sine cat si pentru ceilalti. Ea doreste sa impartaseasca cu totii muzica inimii sale si tot ceea ce are ea, imparte, deoarece ea nu gandeste ca are proprietatea vreunui lucru de aici, ea vede si pune mereu pe primul plan Unitatea si ajutorarea celor ce au nevoie si solicita acest ajutor. Fiinta cu adevarat evoluata va face tot posibilul ca tot ceea ce stie sa fie impartasit sa fie pus in valoare cu ceilalti pentru binele cel mai inalt al comunitatii din care face parte. Marea sa responsabilitate este faptul ca este trezita si va face din aceasta responsabilitate o misiune in sine. 

O fiinta cu adevarat evoluata nu vede limite in jurul ei, tot ceea ce traieste este o expresie a alegerilor sale, pe care le primeste cu bratele deschise indiferent cat de grele ar fi acestea. Ea vede intotdeauna doar usi deschise, noi oportunitati prin care se poate slefui din ce in ce mai bine in interior, pana ce va atinge maiestria interioara. 

Imaginati-va daca oamenii ar fi constienti ca langa ei se afla niste indrumatori iubitori si rabdatori, care le arata neincetat calea catre ei insisi, catre infinita iubire si maretie interioara. Da, planeta ar rasufla usurata. S-ar reduce drastic numarul omorurilor, a indiferentei fata de mediul inconjurator, s-ar reduce saracia, ura, judecata, caci totul va fi pus in valoare o data ce valoarea este constientizata cu adevarat. Alfabetul redevenirii sau redescoperirii esentei divine este pentru oameni, ca si scrisul cu mana stanga pentru dreptaci si invers.

Fiinta cu adevarat evoluata este foarte atenta sau are mare grija ce gandeste, deoarece ea intelege ca totul in jur este energie si de aceea da Universului ganduri inaltatoare.
Dragilor fiti o data cu valul, ci nu impotriva lui. 

Chiar daca si pentru mine unele lucruri sunt greu de aplicat, zilnic imi fac autoevaluare si dau la o parte ce nu-mi mai foloseste, sau nu mai este in aliniere. 

Pace, lumina si Iubire!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.com/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu