Totalul afișărilor de pagină

3 dec. 2018

Ce este energia malefică? Ce-i face pe oameni să creadă în acest fenomen?...

Ce este energia malefică? Ce-i face pe oameni să creadă în acest fenomen? Energiile malefice influenţează starea de sănătate a omului, care se înrăutăţeşte brusc, fără cauze obiective. Oamenii care se plâng de lipsă de vitalitate îşi descriu starea în aceste cuvinte: „mă simt ca o lămâie stoarsă”; „în piept mi s~a pus o greutate înspăimântătoare si nu mă lasă cu nici un chip”. Tot influenţelor malefice li se atribuie: creşterile mari de temperatură, frisoanele puternice, somnul agitat, pierderile mari în greutate, revenirile neaşteptate ale bolilor, complicaţiile operaţiilor, insuccesele în viaţă, accidentele. Subiectul „făcăturii”, (farmece, vrăji, deochiuri, blesteme, atacuri psihice) revine frecvent în conversaţia femeilor. Acestea sunt rnai receptive decât bărbaţii la influenţele câmpurilor de informaţii străine şi având o sensibilitate crescută, percep mai repede pericolele, calitate ce ţine de patrimoniul genetic ancestral. În majoritatea cazurilor, teama oamenilor de făcături este nejustificată, dar în ultima vreme, experienţa personală mi-a arătat o frecvenţă mai mare a acestor fenomene. Cu cât devine mai grea viaţa noastră, cu atât mai puţină bunătate găsim la semenii noştri - iar pornirea de a face rău are deseori efecte directe asupra vieţii şi sănătăţii noastre. Oamenii rău intenţionaţi, cu care avem de-a face în mod curent, sunt în general diletanţi şi acţiunile lor nu pricinuiesc prea mult rău. În situaţii singulare, răul se concentrează în forme acute care îşi atinge ţelul. Influenţa acestor energii negative se manifestă fizic prin străpungerea câmpului bioenergetic de protecţie sub acţiunea câmpurilor de informaţii străine.



Ţineţi minte: omul posedă acea proprietate a câmpului energetic care este asemănătoare cu formele şi culorile mediului înconjurător. Important este faptul că nu corpul fizic îşi schimbă înfăţişarea considerabil, ci pur şi simplu corpul omenesc deţine o sursă de energie puternică, iar cu puterea voinţei se reorganizează vibraţia câmpului. Individul se poate modela cu câmpul său energetic, prin forţa gândului şi prin dorinţa sa de a se transforma în „invizibil”, de a se „dizolva” în mediul înconjurător.Închiderea conturului biocâmp
Cel mai simplu mod este de a încrucişa mâinile si picioarele în timp ce conversăm cu persoane de la care ne putem aştepta la neplăceri. Prin aceasta dvs închideţi propriul biocâmp, nepermitând scurgerea sau spargerea lui. O metodă de apărare mai puternică foloseşte „inelul”. Degetul mare şi arătătorul unei mâini se unesc cu degetul mare şi arătătorul celeilalte mâini, formând un inel, în timp ce celelalte trei degete se suprapun unul peste altul. Această metodă este des folosită în China şi Japonia.
Altă metodă, mai eficientă, de care uzează yoghinii, este „plasarea inelului”. Cu degetul mare şi arătătorul unei mâini se formează un inel şi se plasează în palma celeilalte mâini, apoi cu degetul mare si arătătorul celeilalte mâini se formează un inel şi se plasează în palma primei mâini. De obicei după al treilea ciclu simţiţi în jurul dvs o densitate mărită, asemănătoare cu o presiune pe cap. Plasarea inelului nu numai că închide contururile biocâmpului, ci îl şi comprimă de câteva ori.



Namaste

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu