Totalul afișărilor de pagină

11 dec. 2018

NOI SUNTEM UNUL...

Dragilor, Umanitatea se trezeste din somnul lung de 13.000 de ani, si o face cu zambetul pe buze. Zilnic, oamenii, devin mai grijulii unii cu ceilalti, se ajuta reciproc sa-si duca sarcinile zilnice la bun sfarsit, se aud, se simt, stabilesc relatii cordiale, relatii care pana mai acum cativa ani, nu se bazau pe reciprocitate, respect, egalitate, unitate, bun simt si iubire. 

Iata ca acestea nu mai va fac sa va ganditi le ele ca la niste concepte, idealuri privind o lume utopica, o lume in care fiecare este egal si nici un alt om nu este mai presus de celalalt, ele se simt la nivel de inima si constientizate din ce in ce mai mult. Gandirea pozitiva a suprimat zilnic norul de negatitate care a stat atat de mult pe cerul constiintei comune, datorita voua, dragilor. Voi ati dorit sa iesiti din iluzie, iar Cerul v-a respectat dorinta, voi ati ales ca destinul Umanitatii sa imbratiseze viata, voi ati ales sa redescoperiti ceea ce stiati de foarte mult timp ca sunteti, voi ati ales iubirea.

Nici nu va imaginati cat de bucurosi suntem sa va vedem revitalizati cu energia divina, care curge acum pe planeta, pentru a va hrani sufletele cu Iubirea Creatorului, clipa de clipa, minut cu minut, voi sunteti imbratisati la sanul Iubirii, voi va hraniti din Izvorul Vietii, care nu seaca niciodata pentru voi, pentru noi, pentru Creatie.
Asa dupa cum ati creat dualitatea pentru a va insusi intelepciunea divina, tot in aceiasi maniera, voi demontati, piesele iluziei incet, voi vedeti ca puterea voastra sta sub semnul lui Unu, in coeziune, in urmarirea aceluiasi tel, aceleiasi tinte, si o manifestati pentru ca in interiorul vostru iubirea asteapta sa se manifeste creator. Hraniti zilnic gandurile voastre din interior cu puterea inimaginabila ce se trezeste Acum, constuiti lumea si traiti asa cum o faceati cand erati copii, prin ochii copiilor ce-ati fost odata, caci limitele atunci nu existau si voi va exprimati din iubire, pentru ca totul era posibil, deoarece voi credeati in voi si in Dumnezeu. A sosit timpul sa va reluati copilaria si sentimentele traite atunci si sa le folositi drept sablon pentru exprimarea lumii celei noi.

Dragilor, noua ne place sa visam si cred ca si voua, mai mult ca sigur, inchidem ochii si ne rugam pentru o lume mai buna, pentru ca totii oamenii sa se regaseasca cu scanteia lor divina, pentru ca toti oamenii sa reuseasca sa se inteleaga, sa traiasca liberi, fara limite, fara griji financiare, fara iluzii de tot felul. Ne rugam pentru voi si va asiguram tot suportul spiritual, va impartasim constiinta noastra pentru ca suntem Unul.

As putea sa va impartasesc un mic secret si anume, atunci cand va rugati, voi sa o faceti cu convingerea faptului ca, ati reusit deja sa va construiti lumea cea noua, ca abundenta se manifesta din plin, ca grijile sunt de domeniul trecutului si voi faceti numai ce inima voastra doreste sa faca. Timpul pentru a manifesta intentiile constructive se manifesta foarte rapid, insa trebuie sa existe acele intentii ridicate din inima si date in grija Creatorului pentru manifestare.
Aveti incredere ca fiecare rugaminte, fiecare vorba sau cuvant in ochii Creatorului cantareste egal, pentru ca voi sunteti, alaturi de noi, Copiii Lui, si ne iubeste in mod egal si neconditionat. Indrazniti sa cereti de la Tatal/Mama Creator, tot ce va doriti, sa o faceti din inima, si cu credinta faptului ca rugamintile, dorintele voastre s-au si indeplinit. Dragilor, asa funtioneaza legile divine, pentru a primi ceva, mai intai trebuie sa ceri, pentru ca o usa sa vi se deschida, trebuie mai intai depus minimul efort de a bate.

Fundatia “Noi suntem Unul”, castiga noi membrii, pe zi ce trece si paradigma vechiului se topeste in lumina pe care fiecare dintre voi, o arata, prin faptul ca va exprimati din inima, prin faptul ca ati deschis larg inima si ati intins aripile voastre si v-ati redat identitatea divina.

Sunt absolut convins ca unii dintre voi nu credeti ca lumea este in schimbare, pe un drum de lumina, pozitiv, ca farfuria realitatii arata tot acelasi mecanism vechi si derutant, insa, dragilor, va asigur ca manifestarea fizica a schimbarii a inceput deja, nu va mai dura mult timp si va veti convinge cu ochii vostrii despre realitatea si acuratetea mesajelor noastre.

Efortul de eliberare a planetei de intuneric este depus in egala masura atat de noi, din taramurile inalte, cat si de voi, de toti, necontand faptul ca sunteti copii abia nascuti, ca sunteti pe bancile scolii sau batrani in baston. Inimile noastre lucreaza una langa alta pentru a se face intelese, pentru a se face cunoscute, pentru unitate.
Dragilor, cel mai mare miracol va fi ziua cand veti dansa de bucurie si veti fi fericiti, si va veti gandi ca de maine nu va mai trebui sa munciti pentru intuneric, nu va mai trebui sa va simtiti stresati si impovarati de neajunsuri, nu va mai trebui sa stati zi lumina sa alimentati iluzia, rutina, ci veti face exact ce va doreste inima. Zilele acestea nu sunt departe si voi stiti foarte bine, caci reusiti sa va ascultati inimile si sa va canalizati energia catre intalnirea cu aspectul vostru divin.

Cerul va va aduce abundenta de mult visata si lipsurile de orice fel vor disparea, inimile voastre vor canta imnul iubirii la orice colt de strada si zambetele voastre vor fi mereu pe buze, caci fiicele si fii ratacitori isi vor imbratisa familiile din inalt si emotiile regasirii se vor afisa negresit.

Bucurati-va si inveseliti-va caci nu va mai fi mult. Nu uitati ca sunteti iubiti si sustinuti la fiecare pas, cuvant, si clipa care se scurge.

Va iubesc si va respect pe fiecare din voi,
-sursa-http://scanteiadivina2014.blogspot.com/2014/05/noi-suntem-unul.html-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu