Totalul afișărilor de pagină

2 dec. 2018

Șocul Trezirii ...

Melchior, Logosul Galactic prin Natalie Glasson

Salutări și binecuvântări divine împărtășesc cu voi pentru a vă susține acum călătoria ascensiunii. Eu sunt supraveghetorul și Logosul de la Nivelul Galactic, eu primesc lumina de la Creator și o distribui la Nivelele Galactic, Solar și Planetar ale Universului Creatorului. Strălucesc spre voi vibrația luminii argintiu aurie a Creatorului pe care o întrupez și o împărtășesc cu Universul Creatorului.


Vin să împărtășesc cu voi câteva perspective în legătură cu etapa Ascensiunii prin care treceți în prezent. În aceste momente este nevoie să vă focalizați pe menținerea echilibrului și a alinierii ființei voastre,  a păcii și a iubirii în voi precum și un sentiment al scopului pentru acțiunile, reacțiile și gândurile voastre. Dacă vă preocupați de aceste domenii ale creșterii voastre spirituale, acest lucru vă va stabiliza complet în timp ce puternice valuri încărcate cu lumină mătură de la un capăt la altul Universul Creatorului și penetrează Pământul. Aceste valuri puternice de energie încep acum și vor continua până la începutul Noului An 2019. Scopul acestor valuri de energie este să zdruncine omenirea într-o nouă trezire și o conștientizare mai înaltă și extinsă în pregătirea pentru Noul An. Șocurile trezirii sunt esențiale pentru a curăța conștiința colectivă a omenirii și a face spațiu pentru ca o nouă înțelepciune și înțelegere să apară. Mulți oameni care nu au fost interesați de sănătatea lor, de bunăstarea lor și a altora și de natura spirituală a ființei lor se vor simți atrași să exploreze aceste câmpuri cu o mai mare profunzime, poate pentru prima oară. Alții vor simți că ființa și realitatea lor este curățată de tot ceea ce nu mai este necesar sau blochează realizarea Creatorului interior. De unii acest lucru poate fi simțit ca și cum transformări și schimbări extreme au loc în ființa și în viața lor, provocând trezire și eliberare, precum și confuzie și nesiguranță. Cei care se agață de vechi și se opun schimbării, trezirii interioare și transformării vor găsi această călătorie ca fiind extremă și provocatoare.

Rezultatul va fi acela că vibrația conștiinței colective a omenirii va crește permițând ca o nouă înțelepciune și conștientizare să devină prezentă în oameni la nivelul fizic al Pământului.
Susținerea Echilibrului Interior

Mulți dintre voi sunteți devotați evoluției voastre spirituale și rămânerii în lumina Creatorului, pentru voi valurile de energie care intră ca o șocare, zdruncinare, nu vor fi simțite ca fiind extreme sau șocante, cu toate acestea veți experimenta impactul acestor valuri de energie asupra ființei voastre. În timp ce vă focalizați pe rămânerea în echilibru și aliniere, recunoscând pacea și iubirea din ființa voastră și creând scop în acțiunile, reacțiile și gândurile voastre, voi veți experimenta o creștere în tot ceea ce voi sunteți ca ființă spirituală aflată într-un corp fizic. Recunoașterea energiei voastre expansive, a iluminării interioare și a conectării unite cu Creatorul va fi împuternicită, crescută și cu adevărat experimentată de către voi pe Pământ. Focalizarea asupra evoluției voastre spirituale, mai ales a acelor domenii pe care eu, Melchior, doresc să le explorez împreună cu voi, vă va stabiliza complet în prezența valurilor de energie ajutându-vă să fiți o sursă de susținere pentru cei care se simt instabili în actualele condiții ale ascensiunii.

Echilibru și Aliniere

Să rămâneți în echilibru și aliniere în ființa voastră înseamnă să vă armonizați cu adevăratul vostru sine. Armonia se manifestă în ființa voastră atunci când sunteți conștienți de lumina, iubirea și înțelepciunea care curge în mod natural din ființa voastră. Voi sunteți un far și o exprimare a Creatorului, sunt atât de multe în voi care așteaptă să fie împărtășite, fie cu voi înșivă, fie cu alții. Când vă urmați călăuzirea interioară, vă dați voie să vă urmați fericirea interioară și vă eliberați de limitările auto-impuse, deveniți armonizați și în echilibru cu adevărul vostru. A rămâne în echilibru cu voi înșivă înseamnă să recunoașteți când vă luptați cu voi înșivă, vă judecați sau vă criticați pe voi înșivă, precum și când vă blocați călăuzirea interioară. A fi în echilibru înseamnă să fiți conștienți de cine sunteți cu adevărat sau căutați să descoperiți cine sunteți cu adevărat în viața voastră de zi cu zi. Nu este nevoie să aveți toate răspunsurile sau să vă înțelegeți pe deplin, simpla dorință sau focalizare pe toate acestea vă va susține să rămâneți în echilibru și armonie.
Alinierea cu ființa voastră înseamnă să vă asigurați că sunteți conectați cu sufletul vostru și cu grupul vostru de suflet, precum și cu ghizii voștri. Acest lucru vă cere doar să creați în fiecare zi, sau la câteva zile, o cerere ca întreaga voastră ființă să fie aliniată cu sufletul vostru, cu grupul vostru de suflet și cu ghizii voștri. Alternativ puteți medita pentru a experimenta pe deplin aceste lucruri. Alinierea cu Creatorul pentru a primi toate calitățile și ghidarea care vă este necesară va fi foarte benefică acum pentru ascensiunea voastră. Alinierea poate fi experimentată ca o cerere/intenție sau în timpul meditației, prin invitarea Creatorului să vă îmbrățișeze pe deplin. Alinierea și echilibrul sunt importante în special când vă simțiți blocați, confuzi sau nesiguri.

Pace și Iubire

Vibrațiile și calitățile energiei păcii și iubirii există în mod natural în sufletul și în ființa voastră. Când deveniți în totalitate focalizați în afara voastră înșivă și pe realitatea voastră fizică, vă distrageți singuri de la pacea și iubirea voastră interioară precum și de la tăria și puterea pe care aceste energii le dețin. Când recunoașteți pacea și iubirea în interiorul ființei voastre, vă vedeți pe voi înșivă și realitatea voastră cu claritate, dintr-o perspectivă expansivă și o înțelegere mai profundă a ceea ce are loc. În lipsa păcii și a iubirii, voi căutați răspunsuri în afara ființei voastre, vă simțiți derutați de situațiile sau provocările din viața voastră și vă închideți oportunităților și curgerii divine a Creatorului care se manifestă în realitatea voastră. Recunoașterea păcii și iubirii voastre interioare, precum și focalizarea pe emanarea păcii și iubirii voastre vă ajută să vă simțiți susținuți, iubiți și călăuziți în fiecare pas al vieții voastre. Astfel, experimentați împlinire, bucuriile vieții și o mai profundă conectare cu cei din jurul vostru.

Ați putea spune că iubirea și pacea sunt fundamentele ființei și existenței voastre, acordați-vă timp să vă focalizați pe și să recunoașteți pacea și iubirea. Lăsați ca reacțiile voastre să vină din iubire și pace și creațiile voastre să se nască tot din ele. Deveniți un far de iubire și pace în timp ce observați cum viața voastră se transformă.
Scopul

Mulți lucrători în lumină se îngrijorează și sunt preocupați să-și descopere și să-și trăiască adevărul sau scopul sufletului lor pe Pământ. Eu, Melchior, vă invit ca mai degrabă să vă schimbați perspectiva. Dați un sens al scopului acțiunilor pe care le creați, reacțiilor voastre față de voi înșivă și față de alții, precum și gândurilor voastre. Nu este nevoie să vă cunoașteți scopul, mai degrabă alegeți ceea asupra ce doriți să vă focalizați și să creați și apoi dăruiți acest scop acțiunilor, reacțiilor și gândurilor voastre. Dacă doriți să fiți un far de iubire, infuzați-vă acțiunile, reacțiile și gândurile cu iubire. Dacă doriți să vă schimbați cariera, deveniți mai creativi, sau ajutați-i pe cei care suferă, lăsați ca acesta să fie scopul vostru, dați scopul pe care voi îl alegeți acțiunilor, reacțiilor și gândurilor voastre. Sentimentul vostru de scop vă va împuternici, susținându-vă în crearea împlinirii în viața voastră. Atunci când creați un scop, sufletul vostru curge cu o mai mare ușurință și descoperiți că vă atingeți scopul sufletului fără ca măcar să vă dați seama de acest lucru.

Fie un sens al scopului pe care voi îl alegeți în viața voastră, în loc să vă căutați scopul.  

În Serviciul Pentru Alții

Fiecare dintre aceste domenii ale focalizării, conștientizării și acțiunii vă va ajuta să rămâneți cu ușurință echilibrați în timp ce valurile de energie penetrează Pământul. Chiar și fără focalizarea pe aceste domenii pe care le-am împărtășit cu voi, veți recunoaște prezența echilibrului și armoniei în ființa voastră. Sunteți susținuți astfel încât să-i puteți susține pe alții. Este nevoie să vă extindeți compasiunea, iubirea și înțelegerea celor ce se simt ieșiți din echilibru sau confuzi, derutați în săptămânile care urmează. Este nevoie de răbdare și de înțelegerea că ei experimentează o profundă curățare și trezire din cauza noului val de energie care a fost numit ”Șocul Trezirii”. Să le oferiți orice altceva în afară de iubire și pace celor care experimentează tulburările va fi un deserviciu pe care vi-l faceți vouă înșivă și altora. Este momentul să vă dați seama că tăria voastră iubitoare în ascultarea, iertarea și răbdarea voastră, recunoașterea schimbărilor și transformării poate fi susținătoare pentru voi înșivă și alții. Dați-vă voie să fiți un far de iubire și pace, nu este nevoie nici măcar să spuneți ceva, este momentul ca pur și simplu să mențineți spațiul ca alții să se trezească.

Eu mențin spațiul pentru voi,
Melchior, Logosul Galactic


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu