Totalul afișărilor de pagină

21 dec. 2018

VREMEA PLATILOR...

Dragii mei,
        
Timpul devine pentru mine un element din ce in ce mai pretios, deoarece se cer multe de facut, pe multe planuri, iar ferestrele libere sunt din ce in ce in ce mai putine. De aceea, prin acest articol doresc sa aduc o informare punctuala legata de cele mai importante evenimente petrecute in ultima perioada.
1. In urma cu cateva saptamani, intr-o experienta legata de clarauz, am auzit urmatoarele: „Ceea ce voi nu stiti, si este important sa cunoasteti, este ca o parte dintre popoare sunt magnetice si o parte dintre popoare sunt electrice. Voi, românii, sunteti un popor electric.” Aceasta m-a condus catre gandul ca adevaratele probleme ale poporului nostru tin de zona electrica, nu de cea magnetica. Am intrat cu rezolvarile in aceasta zona in data de 21.10.2018. Pana atunci au existat preocupari legate de campul magnetic, iar cea mai importanta realizare a constat in repararea unor distorsiuni cosmice ale campului magnetic, ce au aparut de fiecare data cand, de-a lungul istoriei, s-au efectuat experimente de inginerie genetica defectuoasa si nu doar acestea. S-a incercat crearea de superfiinte cu puteri iesite din comun, s-a incercat clonarea Divinitatii (la noi pe planeta, inclusiv a Domnului nostru Iisus Hristos si a Maicii Domnului, care inca se mai incearca), s-au facut tot felul de hibrizi, etc. Un fel de joaca de-a Dumnezeu, ce a adus mari efecte negative in Univers.  Aceste lucruri s-au intamplat pe multe planete, nu doar pe Pamant. La noi, exista multi oameni care poarta karma unor astfel de actiuni facute in alte vieti, iar altii o acumuleaza chiar in aceasta existenta pentru ca au asemenea preocupari in domeniu. Toti acestia au primit ca un bumerang un fel de distorsiuni magnetice ale propriului ADN. Se vedea ca bagat intr-o eprubeta, si orice indreptari ar fi incercat cineva sa aduca unui astfel de ADN, nu era posibil cu usurinta. Odata cu rezolvarea problemelor legate de distorsiunile magnetice, toti acesti oameni s-au eliberat de aceasta ingradire si au fost dusi pentru 14 zile, la nivel energetic, intr-un spatiu de vindecare a ADN-ului.
2. Inca de la momentul intrarii pe fagasul problemelor legate de campul magnetic, ce are ca element corespondent apa, la inceputul lunii octombrie a acestui an, s-a ajuns cu dezvoltarea constiintei la un asa nivel incat se vine de atunci incoace, fata in fata, cu cele mai de varf reprezentari ale intunericului. Au legatura cu Creatorul Absolut, care la nivelul intunericului cum il numim toti, dar care mai degraba ar fi definit ca lipsa a luminii, este evident, de natura feminina. Plinul este Tatal, fotonul, sau lumina, iar golul, adica lipsa plinului sau a fotonului, este Mama. Impreuna formeaza ceea ce numim Creator Absolut. Cum niciun plin nu poate exista fara golul in care se afla, ar trebui sa intelegem bine ca lumina nu poate exista fara intuneric. Dar daca exista goluri fara plin, atunci acestea se manifesta in vietile noastre ca: gol in suflet, gol in buzunare, gol in cap, etc., sau dracul gol, cum bine a subliniat la un moment dat un prieten. Revenind la reprezentarile acestui tip de intuneric, ele sunt sub forma unor vrajitori sau vrajitoare, cu tot felul de corpuri, ce sunt mai puternici decat cel mai puternic antihrist (sunt un fel de anti-Tatal) si care se manifesta in alte Universuri. In al nostru ajung sa isi intinda tentaculele prin diferite canale de legatura existente intre Universuri. Oricum ar fi, puterea lor ne influenteaza pe toti. S-a pornit un amplu proces de dezintegrare din Creatie a manifestarilor lor, dar sunt unii, putini ce-i drept, care vor sa experimenteze iubirea si lumina. Atunci Tatal vine si le umple golul cu un suflet, pentru ca toti acestia nu au suflet, la fel cum povesteam candva si despre antihristi. Cand vad asa ceva, este un moment impresionant, de mare emotie. Odata intrati pe fagasul electric, asociat elementului foc, am putut asista la o succesiune de tipuri de vrajitori, asa cum a rulat-o Divinitatea. S-a inceput cu vrajitorii fulgerelor si ai curentului electric efectiv. S-a mers mai departe cu vrajitorii focului inimii, impietrirea sau ciuntirea inimii fiind o mare problema a umanitatii la ora actuala. S-a intrat apoi pe focul sexualitatii si nu cred ca este nevoie sa fac o insiruire a tuturor problemelor de la acest nivel caci le stim cu totii prea bine. A urmat focul gandurilor si de aceasta zona tine tot ce inseamna gandire defectuoasa, boli psihice, etc. Iar ultima zona in care s-a intrat tine de energia Kundalini, neputand sa spuna nimeni la aceasta ora daca mai exista si alte zone. Vom vedea pe viitor. Toate se deruleaza acum in paralel si sunt niste actiuni ale Divinitatii de o anvergura nemaiintalnita. Usor nu ne este si nu ne va fi pana ce se finalizeaza tot acest proces. Am spus nu o singura data ca ori de cate ori vine o rezolvare de varf legata de o anumita zona de intuneric, el se manifesta foarte aprig inainte, pentru ca stie ca i se apropie sfarsitul.
3.  Mercurul este un alt subiect in curs despre care nu voi spune prea multe acum si care s-a declansat imediat dupa anihilarea masinariilor programate sa otraveasca cu mercur, in masa. Trebuie doar sa retinem ca acest element este una dintre piesele de varf ale Spiritului nostru, care a cazut candva, demult, in intuneric, la fel cum s-a intamplat cu multe altele.Mercurul este o esenta nobila si se va sfarsi cat de curand cu statutul lui de otrava. Va veni vremea cand multi isi vor dori mercur in corp dar nu il vor putea avea, pentru ca El este de fapt esenta Corpului Zohar, Splendoarea Luminii.
4.  Am lasat la final cireasa de pe tort, ca sa fie frumos. Dragii mei, in data de 11.11.2018 (anul este si el tot 11), Pamantul a fost dus cu totul intr-un spatiu nou, Spatiul Copil. A fost atunci a 3-a incercare. Una a fost inainte de Hristos, a 2-a a fost dupa Hristos, iar a 3-a a avut loc exact la data numita. A fost o actiune reusita, realizata cu enorm de multa greutate, explicand aceasta de ce in primele dati a esuat. Iata ce spunea Domnul nostru Iisus Hristos despre aceasta (Sfanta Evanghelie a Sfantului Apostol Matei, capitolul 18):

1.    În ceasul acela, s-au apropiat ucenicii de Iisus şi I-au zis: Cine, oare, este mai mare în împărăţia cerurilor?
2.     Şi chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,
3.   Şi a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.
4.   Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor.
5.     Şi cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte.
6.   Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
Haideti sa vedem acum de ce se impotrivea atat de mult intunericul ca noi sa intram in acest spatiu:
1.    In acest spatiu nu are acces cel mai inalt varf al intunericului. L-am putea numi vrajitorul suprem. 2.   Oamenii vor incepe a-si da jos carapacea de pe inimi, caci vor trebui sa devina ca niste copii, cu iubire libera si neconditionata, fara sa pastreze ura in suflet, fara a mai sti ce este grija zilei de maine, sa se bucure de viata, sa fie in armonie si sa se ajute unii pe altii, sa descopere lucruri noi experimentand prin joaca. Multe inventii au aparut pe Pamant din „joaca”. 3. Ce este scris la acest punct va bucura pe multi dar ii va inspaimanta pe unii. In acest spatiu nu se mai poate face transfer de karma, in mod obligat. Exista o esenta de Spirit responsabila cu povestea karmei. Ca si Litera a Sfantului Duh, aceasta esenta a fost candva pierduta in intuneric, iar din aceasta pricina, era posibila mutarea karmei cuiva in spinarea altcuiva. Evident ca aceasta mutare se facea pe fondul unor anumite fisuri sau slabiciuni ale persoanei care facea preluarea. Voi da un exemplu: cineva, intr-o anumita existenta, a facut magie neagra si a actionat atunci in sensul imbolnavirii unor persoane. In viata aceasta, ii vine ca bumerang experimentarea unei boli, ca sa vada cat de rau este. Omul intelege treaba si isi asuma lectia. Face iertarile de rigoare, se roaga, face fapte bune, manifesta iubirea, iar toate astea ar trebui sa conduca spre anihilarea karmei pe acest fagas si implicit, spre vindecarea bolii. Cunosc personal insa o multime de oameni care le fac pe toate cele insiruite mai sus si pare ca boala lor se vindeca, dupa care iar se agraveaza si iar se vindeca si iar se agraveaza. Acest exemplu poate fi extins catre orice domeniu al vietii: bani, relatii, job, etc. Este ca si cum ai fi prins intr-o bucla, in care totul o ia periodic de la capat. Dar o ia exact pe fagasul pe care a existat nisa initiala. Nu se pot amesteca lucrurile. Adica se muta o karma exact pe tema pe care persoana a venit cu o karma initiala, nu pe alta tema. Intrarea in Spatiul Copil a venit concomitent cu rezolvarea problemelor legate de aceasta Litera a Focului Sfantului Duh. Spiritele fiind reintregite cu esenta aceasta, nu mai permit mutarea karmica. Se poate prelua karma doar daca vrem noi sa ajutam pe cineva. Prin impunere nu mai merge. Aceasta este o veste tare proasta pentru toti controlorii lumii, pentru ca a sosit si pentru ei vremea platilor, in sfarsit. Cu alte cuvinte, fiecare raspunde pentru faptele sale de acum inainte. Ce sa spun? Mila imi este de ei, dar de noi ... mi se rupe sufletul!
-sursa- http://tristar77.blogspot.com/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu