Totalul afișărilor de pagină

19 feb. 2020

Are loc o trecere la un nou nivel vibrational ...

"Unii oameni experimenteaza in aceste zile curatari energetice masive, insotite de dureri. In principiu, femeile sunt cele care trec prin aceste lucruri mai intai si apoi vor trece si barbatii. Si este interesant ca femeile sunt cele care le exprimenteaza primele, insa sunt eliberate tipare care tin de energia masculina distorsionata.
Are loc o trecere la un nou nivel vibrational si de aceea sunt scoase la suprafata, pentru a fi curatate/eliberate, vechi tipare de vibratie joasa din interiorul nostru.

In ceea ce ma priveste, pot spune ca este vorba in primul rand de tipare ce tin de auto-protectie (eu, incercand sa ma protejez pe mine insami - o protectie de tip 3D, ce porneste dintr-un spatiu al fricii - si corpul meu fizic incercand sa ma protejeze). Si aceste tipare au legatura cu zona maxilarelor, precum si in zona pelvisului, a soldurilor si zona inferioara a spatelui.
In al doilea rand, in cazul meu este vorba de tipare ce tin de control, de tendinta de a controla rezultatul, de a face lucrurile sa se intample, de tendinta de a gandi la modul “am nevoie de asta (slujba asta, relatia asta, etc) ca sa fiu fericita/implinita”. Sunt lucruri legate de vechiul mod in care intelegeam noi conceptul de “autonomie”, ca persoana – “pot sa ma descurc si singur/a”. Iar acestea vizeaza zona maxilarelor si zona gatului.

Asadar, este posibil sa aveti dureri in zonele mentionate sau sa constati ca aveti tendinta sa va inclestati dintii, ca vi se inflameaza amigdalele, ca sistemul limfatic este “dereglat”. Nu este deloc confortabil; este chiar dureros. Si tot ce putem face este sa permitem sa se intample aceste procese, stiind ca este vorba despre o noua curatare energetica. O sa treaca.
Masajele va pot ajuta muschii sa elibereze aceste tensiuni."(Vera Ingeborg)
Traducerea: Dan Mihaela

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu