Totalul afișărilor de pagină

10 feb. 2020

Pentru acest salt s-a lucrat intens din 2015...

"In ultimile trei zile, dupa o pregatire temeinica, s-a lucrat intens prin anumiți oameni pentru a intra intr-o noua faza de raportare la energiile solare ce fecundeaza prolific Pământul și la auriul emanat de Muntii Apuseni, epicentrul vortexului balcanic.
Început in anul 2015 procesul de comuniune a intrat intr-o noua faza datorita faptului ca un anumit grup de oameni au atins un punct critic ce permite umanitatii sa intrupeze o mai mare cantitate de energie solara in trupul si ei si in expresia sociala.
A mai fost facut un mare pas catre charisma Soarelui, iar aceasta absorbtie solara va rodi puternic de-a lungul acestui an si a anilor ce vin.
Pentru acest salt s-a lucrat intens din 2015, iar după eclipsa de lună totul s-a accelerat nebănuit de mult pentru a putea lăsa în spate, din fericire, din ce în ce mai multe poveri ale trecutului.
Această pregătire de cinci ani a fost atât de intensă și parcă a durat secole. A fost greu și foarte greu. Onorant și foarte onorant fiindcă am învățat cu toții mai mult decât ne puteam vreodată imagina.
Intrăm într-o nouă fază de creație. Accesul la inteligența inimii este mult mai facil. Totul se simplifică uimitor de repede și putem vedea cu multă claritate toate aspectele vieții.
Puterea de manifestare crește, conștientizările curg șuvoi, inspirația este mult amplificată și totodată adâncirea în aceste fluxuri solare ne obligă să ne dezbrăcăm de toate vălurile vizibile și invizibile pentru a deveni cu adevărat expresii ale Soarelui pe Pământ sau a ne activa deplin sinele solar. Iar acest lucru poate să fie extrem de provocator.
Ajunși aici, mulți dintre noi vor începe să fie extrem de focusați pe activitățile practice și împlinirea unor vise și proiecte la care visează de multă vreme.
Avem liber la manifestare și cel mai important lucru este că este mai ușor ca niciodată să accesăm spațiul inimii, chiar dacă înainte de fi capabili să facem acest lucru deplin trecem prin scurte nopți negre ale sufletului pentru unele finisaje necesare.
E din ce în ce mai frumos a trăi pe Pământ și totodată din ce în ce mai aventuros fiindcă solarul poate fi și extrem de presant și arzător dacă nu ești pregătit să îl primești în structurile tale fizice, emoționale și mentale.
Însă slavă infinită vieții că evul de aur al comuniunii își începe expansiunea. Slavă infinită vieții că am ajuns în aceste clipe magnifice de împuternicire când putem cu adevărat să alegem să fim în Serviciul Vieții și să ne exprimăm cu ardere și entuziasm creativitatea.
E ca și cum am păși dintr-o cruntă sclavie pe câmpiile solare ale libertății.
Frumos așa, nu?
Ps. Pentru cei care nu știu, activarea epicentrului vortexului balcanic a început in 2015 și odată cu această activare a început procesul de comuniune la nivel planetar. Prima fază a declanșării acestui proces durează 12 și din 2017 intrăm într-o altă etapă. Iar în acest moment ne aflăm în momentul unui salt imens calitativ în ceea ce privește derularea acestui prag.
Iar dacă avem impresia că nu înțelegem ce-i cu acest proces. nici o grabă: o să tot avem timpul să simțim pe propria noastră piele."
Sursa: Petrea Ciortan

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu