Totalul afișărilor de pagină

11 feb. 2020

Cum să te protejezi de cuvintele și gândurile de vibrație joasă...

Cuvintele și gândurile sunt resurse prețioase și puternice pe care uneori le folosești conștient sau inconștient împotriva ta sau împotriva altora. De aceea e important să înțelegi puterea gândurilor și a cuvintelor.
Când le folosești împotriva ta? De fiecare dată când în dialogul tău interior apar gânduri de genul: sunt grasă, îmbătrânesc, îmi cade părul, sunt proastă, nu voi reuși niciodată. Astfel îți „otrăvești” corpul energetic și emoțional.
Când le folosești împotriva altora? De fiecare dată când vorbești de rău o persoană, adică când bârfești. Bârfa este o formă de atac energetic asupra persoanei despre care vorbești. Dacă persoană bârfită este în echilibru și armonie, „bârfa” se întoarce la cel care a emis-o și îl afectează direct. Când te gândeșți la cineva se creează un canal energetic între tine și acea persoană. Dacă gândurile au încărcătură negativă și persoana are dezechilibre în corpul energetic, acestea vor avea în timp efecte devastatoare asupra corpurilor subtile.
Oricând ai „gânduri negre” despre o persoană, amintește-ți să îi trimiți imediat iubire necondiționată și lumină, să o accepți așa cum ne acceptă Divinitatea pe fiecare dintre noi. Când te simți vinovată  în gânduri, fapte sau vorbe față de cineva cere-ți iertare la nivel subtil. Îți reamintesc că faci acest lucru pentru tine, nu pentru celălalt.
Controlează-ți stările de nervozitate, în care ai tendința să explodezi în torente de cuvinte de vibrație joasă, să te lamentezi, pentru că îi afectezi pe cei din jur care dacă sunt vulnerabili vor prelua în mod inconștient energiile negative pe care le emani. De asemenea toate obiectele din jur, inclusiv camera în care te afli se impregnează cu energiile de vibrație joasă și astfel vor fi afectați toți cei care vor intra în contact cu obiectele sau vor intra în cameră. Astfel de descărcări au loc când nu te curăți zilnic la nivel energetic de tot ceea ce ai acumulat. De obicei tendința este de a te descărca pe persoană care crezi că este responsabilă de nedreptatea ta sau și mai rău pe cei dragi ție.

Reproșurile sunt de asemenea forme de atac energetic, dacă sunt spuse cu ură, răutate și furie. Alege să îi spui cum ți-ar plăcea să se comporte persoanei căreia ai tendința să îi reproșezi ceva. Cuvintele și gândurile sunt energie pură, energie care nu moare niciodată. De aceea e important să eviți să gândești rău și despre tine și despre ceilalți și să îți asumi intreagă responsabilitate. Cum te protejezi de gândurile și cuvintele de vibrație joasă? Prin curățare și crearea unei sfere de lumină care să te protejeze.
Pașii pe care îi ai de făcut sunt:
  • – retrage-te într-un loc liniștit și începe să te focalizezi pe respirație
  • – vizualizează un flux de lumină ce coboară de la Divinitate și te curăță, ca și cum îți faci un duș de lumină
  • – vizualizează cum impuritățile se scurg în pământ și corpul tău devine luminos
  • – mulțumește pentru curățarea tuturor energiilor de vibrație joasă pe care le-ai colectat
  • – focusează-ți întreaga atenție în inima ta și vizualizează un punct de lumina
  • – crește acest punct de lumină până se transformă într-o sferă de lumină care depășește corpul fizic.
  • – amplifică luminozitatea sferei de lumină astfel încât să devină strălucitoare
  • – trimite către Divinitate intenția ca această sferă de lumină să te protejeze de toate energiile care nu sunt spre binele tău cel mai înalt și să permită transferul energiilor care te susțin în evoluția ta
  • – observă cum se simte să fii protejată și lasă acest sentiment să se impregneze în fiecare celulă
  • – mulțumește Divinității pentru protecție, ghidare și claritate
  • – revino ușor în momentul prezent având încredere că ești protejată de Divinitate în fiecare moment, indiferent de circumstanțe
  • reamintește-ți în fiecare dimineață de această sfera de lumina și permite-i să te protejeze întreaga zi.
Prin această protecție magică te vei acorda și mai bine cu Universul și energiile benefice care te înconjoară, care vor deveni tot mai puternice și vor determina o creștere a vibrației. Un spirit luminos nu poate fi văzut și atacat de un spirit cu vibrație joasă.
-sursa- https://www.armonieinsuflet.ro/


  •  Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
  • gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu