Totalul afișărilor de pagină

25 mai 2021

Orion a dobândit o reputație negativă...


Orion a dobândit o reputație negativă din cauza marilor războaie care au fost luptate în acest sistem, cu milioane de ani în urmă.
Principalele bătălii din istoria galactică au avut loc în constelația Orion, iar aceste războaie sunt adesea denumite Războaiele Orion. Aceste războaie au început în constelația Lyre și s-au extins la constelația Orion. A fost în esență un război între lumină și întuneric, iubire și ură, ego și spirit, tiranie și libertate.
Atunci acest sistem a găsit echilibru și integrare, cu toate acestea, multe semințe de stele de pe Pământ au o memorie celulară a acestei vieți petrecute în sistemul Orion.
Acum este momentul să ștergeți această „karma” pe măsură ce intrați într-o etapă crucială în ascensiunea dvs. colectivă.
Noi, Eli Naya’Na și Maruk suntem acolo contribuind la producerea unei schimbări globale pe planeta Pământ.
Susținem toate Starseeds de la Orion pentru a construi rețele de cristal pentru a primi și conține transmisia de înaltă frecvență a lui Orion. Deci putem transmite o mare frecvență de iubire. Acest lucru vă va ajuta să integrați lumina și întunericul 3D și dualitatea, ceea ce se va traduce într-un sentiment de o putere personală mai mare de a urma propria misiune de viață.
Știți că am plasat o sferă de protecție în jurul vostru, iar asta de la început, de când v-ați oferit voluntar să veniți pe Pământ în timpul acestei tranziții dimensionale fantastice.
Cu toată dragostea noastră,
Eli Naya’Na și Maruk

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu