Totalul afișărilor de pagină

20 mai 2021

Sfârșitul suferinței...


 

Sfârșitul suferinței. Este genul de suferință în care te supui tot timpul. De la naștere, ti s-a spus mereu că, dacă suferi puțin, este bine. Este o axiomă energie veche, nu este adevărată și nu a fost niciodată. Cultura ta îți mai spune că te-ai născut nedemn și ai acceptat-o. Acest lucru induce o tendință de a lipi o conștiință inferioară asupra ta, care se transformă adesea în boală sau depresie. Adevărul sacru este că te-ai născut magnific!
Draga, esti aici pentru a sărbători! Fă-ți viața să reflecte asta! Alegerea liberă se referă la faptul că oamenii fac orice vor, dar sunt și foarte atrași de alți oameni care au înțeles asta.
Echilibrul devine foarte atractiv. Există o populație pe această planetă care te va privi ca model, atunci când arătați compasiune și echilibru, pentru că acolo se întâmplă schimbarea naturii umane, sufletul vechi. Vei fi in prima linie, cel care va ajunge mai întâi la acel echilibru.
Esti cel care ai cea mai mare experiență. Ai cel mai mult antrenament. Ți-ai dat drumul intr-un Pământ plin de energie atât de vechi încât te-a zdrobit. Ai fost ars pe rug. Ai fost insultat, pentru că Îl iubeai pe Dumnezeu în felul tău, pentru că știai mai mult decât ceilalți și pentru că aveai puțină magie. Acum, te trezesti in această energie și tot ceea ce ti-am spus începe să se întâmple. Vor fi oameni care vor vedea cum gestionezi totul și vor vedea că atitudinea ta este calmă. S-ar putea să spună „Pot sta cu tine o vreme?” Va fi pentru că nu vei fi prins în dramă din niciun motiv. Nu sunteți reacționari, sunteți, mai degrabă, creatori. Așa ești tu, suflet bătrân-M. Kryon
-Traducerea : Valentina Ionescu

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu