Totalul afișărilor de pagină

24 mai 2021

Respirația...


 

Respirația creează vibrații și aceste vibratii sunt cele care devin energizate de gând, purtând intenția de la o persoană la alta. Dacă puterea gândirii este puternică și respirația sunetului bogata, atunci valul este cel mai puternic. În cadrul acestui proces trebuie stabilit întotdeauna un echilibru, adică să dai și să primești.
Pe măsură ce inspirăm, primim gândurile și impresiile lumii din jurul nostru și, pe măsură ce respirăm, le trimitem în lume. Dacă simțim lumea ca un loc ostil, atunci nu respirăm pe deplin, puterea noastră individuală, este slăbită și devenim ușor supărați și copleșiți, de tot felul de influențe din viața noastră.
Puterea respirației îi cuprinde pe toți și poate transporta boli, depresie și furie către ceilalți, la fel cum poate purta dragoste, simpatie și vindecare, atunci când rezultă din inima pură. Prin urmare, trebuie să fim vigilenți pentru a ne proteja de energiile negative și pentru a transmite lumii vindecare sau energie pozitivă. Respirația este cheia întregului nostru proces energetic și este deosebit de importantă pentru expresia vocală completă, liberă, curgătoare, fluidă.- Ștewart Pearce
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu