Totalul afișărilor de pagină

3 mai 2021

Diferenta dintre Suflet si Spirit...


 

Sufletul si Spiritul sunt inca confundate de catre cei care au cautari spirituale ca fiind unul si acelasi lucru. Insa exista o mare diferenta intre ele.

Spiritul este structura de baza a unei Fiinte. Am fost creati ca si Spirit. Fiecare are un Spirit Mama din care provine, si care este Spiritul sau Sinele Divin sau Sinele cel mai Inalt. 

Sufletul este acea structura pe care un Spirit o capata atunci cand vine la incarnare.

De ce are un Spirit nevoie de un Suflet? 

Spiritul Divin, cel din care ne tragem,  vibreaza la o anumita frecventa. In momentul in care se coboara la incarnare, frecventa lui este diminuata considerabil, pentru a-si putea mentine o forma intr-o dimensiune cu mult inferioara fata de cea in care a fost creati. 

Spiritul incarnat primeste in continuu frecvente/mesaje de la Spiritul Divin care il ghideaza permanent in incarnarea sa pentru a-si implini menirea si a-si invata lectiile pe care a venit sa si le insuseasca.

Sufletul se comporta ca un translator intre

 Spiritul Divin si Spiritul Incarnat. In el se afla toate programele pentru viata in care Spiritul vine la incarnat. Sufletul moduleaza frecventa mare a Spiritului Divin, astfel incat ea sa fie inteleasa de catre Spiritul incarnat.

Un Spirit primeste Suflet in momentul in care capata corp material. Incepand cu dimensiunea a 7a se capata corp material, chiar daca acel corp functioneaza altfel decat functioneaza un corp de dimensiunea a 3a, este mult mai luminos, iar experimentarile in acel corp sunt cu mult diferite fata de experimentarile din dimensiunea a 3a.

Am mai fost intrebata daca la fiecare incarnare primim un alt Suflet.

Structura Sufletului ramane aceeasi, insa la fiecare incarnare sunt schimbate programele de viata. Altfel nu ar fi necesar sa facem recuperari de suflet din vieti anterioare.

Sper ca am explicat suficient de clar si cat mai facil, astfel incat sa se inteleaga ca intre cele doua tipuri de structuri exista o diferenta.

-sursa- https://ariendrafamily.wordpress.com

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu