Totalul afișărilor de pagină

30 apr. 2021

Nu mai suntem pe vechiul Pământ...


 
Veți primi sclipiri, o veți vedea cu toții, veți simți, îl veți auzi și o veți cunoaște. Ceea ce contează este că onorezi acest upgrade și asta înseamnă că mai întâi trebuie să devii conștient de asta. Trebuie să fii cu adevărat dedicat pentru a aduce Raiul pe Pământ în realitatea ta fizică.
Raiul este o dimensiune toata fuzionată într-una pe măsură ce mergi ca sine înălțat. Asta înseamnă că îl vei lăsa pe cel stricat, mentalitatea de victimizare etc. Faci ca această nouă realitate să se întâmple ținând acea vibrație mai înaltă. Dar e greu să trăiești pe această planetă a treia dimensională.
Ceea ce se întâmplă multora dintre voi este că începeți să vibreze din această dimensiune veche în noua și există multă confuzie ca să nu mai vorbim de simptomele fizice. Practic, tu ești cel care trebuie să te reprogramezi. Deci, așa cum am spus mereu conștientizarea este crucială. Noi ca specie am intrat pe poarta 1111
Nu mai suntem pe vechiul Pământ. Pământul a devenit cuantic și s-a înălțat în 2012. Trebuie să fii conștient de programele inconștiente pentru a deveni pe deplin conștient de această nouă realitate. Îți alegi dimensiunea în care vrei să exiști, să trăiești, e chiar atât de simplu. Partea complicată este omul care nu este deschis și dispus să asculte care încă locuiește în frica schimbării. Aceștia sunt rezistenții. Ei continuă să aleagă să trăiască limitați de suprimare, linearitate, desființare și constrângeri care sunt ținute doar de credințe. Specia № va continua cine rezistă schimbării... fără îndoială!
Totul este acum disponibil pentru toți cei care sunt deschiși. Cei care aduc această nouă vibrație sunt calea averse, lucrătorii luminii, gardienii Noului Pământ, bătrânii antici, Dumnezeu încarnează Galactic care s-au întors pentru a aduce pacea și unitatea pe un pământ pierdut, inconștient și ancorat într-o cronologie dimensională inferioară. Acești oameni vibraționali superiori sunt direct responsabili pentru îndepărtarea voalului amneziei.
Luați aminte, noi suntem cei curați, cei sfinți, sfinți și nu se mai neagă existența noastră. Depinde de fiecare dintre noi să pășim în totalitate rolurile noastre. Atmosfera noastră actuală este atât de plină de cristale, plasmă și mersul pe jos prin acest mediu de înaltă frecvență îți transmută corpul fizic la nivel celular, încât îți îmbunătățește ADN-ul. Cei care se opun acestei schimbări de frecvență își pierd mințile, ca să zic așa, dar cum spun mereu natura învinge întotdeauna.-Teri Wade
- - Traducerea Valentina Ionescu
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu