Totalul afișărilor de pagină

24 apr. 2021

Intreaga omenire are nevoie de susținere...


 

Intreaga omenire are nevoie de susținere, dar de la nivelul la care vă aflați, puteți vedea că sunt alții care au mai multă nevoie de ajutor decât voi, puteți vedea că voi aveți mai mult decât suficient și că îi puteți ajuta pe alții care suferă în acest moment. Mulți dintre voi v-ați dezvoltat capacitatea de a avea compasiune pentru semenii voștri, doriți să le fiți de folos celorlalți și astfel, îi inspirați și pe alții.
Vă îndemnăm să continuați să căutați moduri prin care să colaborați cu semenii voștri - chiar și cu cei care au opinii diferite de ale voastre -, pentru a fi de folos celor care au nevoie de ajutor. Gândiți-vă la efectul de undă care apare de fiecare dată când un om ajută un altul și imaginați-vă valul de energie care este creat atunci când mii de oameni se unesc pentru o cauză, pentru a face schimbare în lume, pentru a oferi și altora oportunități de care voi ați beneficiat în trecut.
Nu vă cere nimeni să rezolvați toate problemele de pe Pământ și nu este cazul să vă simțiți împovărați de această misiune. Vă cerem doar să luați în considerare faptul că există oameni cu care nu sunteți de acord când este vorba despre părerea lor cu privire la o serie de probleme din lumea voastră, dar cu care ați putea fi de acord când este vorba despre modul în care puteți ajuta victimele uraganelor, victimele inundațiilor sau victimele altor dezastre naturale - și asta este ceea ce vă unește. Asta ne unește pe toți. Tuturor le pasă de ceva sau de cineva - și este foarte important să conștientizăm acest lucru.
Fă tot ce poți, atât cât poți; fă pași mici și menține-ți convingerea că fiecare lucru mic pe care îl faci în serviciul Binelui comun are un efect de undă și va deveni un adevărat val energetic. -sursa Daniel Scranton-

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu