Totalul afișărilor de pagină

4 apr. 2021

Suntem mii de ființe luminoase...


 

Suntem mii de ființe luminoase din diferite lumi stelare care s-au întrupat acum pe planeta Pământ, indiferent de unde venim, pentru ca toți avem același nivel vibrațional de conștiință.
Suntem ființe responsabile în slujba Luminii, unde ne vom recunoaște în curând, ne vom identifica și vom vibra cea mai mare fericire internă.Inimile noastre sunt făcliile de Lumină care luminează Planeta, iar corpul nostru, va fi cristalin, formând o rețea de lumină pe suprafața planetei, la unison cu stelele și susținută de originea noastră stelară din care provenim.
Unitatea ne va face să ne vedem pe noi înșine ca pe o familie, cu aportul masiv al conștiinței solare, care ne va permite să simțim recunoștința, după care tânjește sufletul nostru.
Suntem grupuri de Suflete pe care le-am întrupat și care ne transportă acum în memoria noastră, astfel încât, echilibrul și pacea să domnească în fiecare dintre noi și să le extindem pe întreaga planetă.
Fiecare grup stelar de Lumină va contribui cu propria sa simfonie a Iubirii necondiționate, care va face planeta să vibreze, pentru a realiza Planul Divin.
-Magdalena D.R.
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu