Totalul afișărilor de pagină

3 apr. 2021

Noi evoluam...


 
"Relațiile se vor schimba și într-adevăr se schimbă, pe măsură ce Noul Pământ se face simțită din ce în ce mai mult, iar Pământul Vechi se dezintegrează și vechiul tu.
Ceea ce nu mai este autentic și real, ceea ce nu mai poate ține cele mai adânci adevăruri, acum se va aspira în exterior și spre interior și va dezintegra creațiile de frecvență inferioară și într-adevăr va aduce transformare în toate și în orice formă și în orice fel. Cât de mult se dezintegrează Spirala, se recreează și în forme de frecvență mult mai înaltă.
Noi evoluam. Suntem ridicați dincolo de ceea ce a fost vreodată înainte.
Acest lucru este valabil în mare parte pentru relații: fie că este vorba despre relația pe care o ai cu tine, un iubit (un iubit sau un soț), familie, copii, animale de companie, comunitate, societate etc.
Pentru ceea ce nu este adevărat, iar adevărul cel mai înalt se va dezintegra. Nu poate ține formă.
Prin această imensă tranziție, să ne păstrăm inima deschisă și să permitem puterea iubirii necondiționate și adevărata putere a iertării și a iubirii har să ne conducă.
Să fim buni unii cu alții și să permitem sufletului și inimii noastre să vorbească prin noi și să acționăm prin noi, și într-adevăr, dacă trebuie să mergem singuri pe cale - este în regulă, pentru cei pe care îi iubim cu adevărat, îi vom iubi mereu fiți cu noi, dacă nu fizic, în suflet și spirit, căci dragostea este veșnic prezentă, niciodată absentă și într-adevăr iubește veșnic.
Unele vor fi ridicate, iar altele vor alege să rămână în urmă.
Dați-le libertatea de a-și face propriile alegeri sufletești și de a-și trăi propriile vieți conform propriilor concepte și credințe despre cum ar trebui să fie acea viață.
Mai presus de toate, rămâi sincer cu propriul tău Sine, în timp ce îmbrățișezi Sinele Sufletului Divin din tine însuți și permiți inimii tale să se deschidă din ce în ce mai mult, astfel încât să devii într-adevăr Iubirea care schimbă totul și să o transforme în cea mai înaltă și mai pură Necondiționată iubire și într-adevăr, într-adevăr, se extinde în acea iubire, care este îmbrățișătoare.
Întotdeauna vor exista acele suflete care vor fi dispuse să meargă pe acel drum alături de tine, așa cum vor fi cei care vor alege să nu o facă.
În acest moment crucial, doi vor sta unul lângă celălalt.
Unul va fi ridicat, iar altul va alege să rămână în urmă.
Totuși, să știți că în luneta universală mai mare, niciun suflet nu este pierdut vreodată, iar toate vor găsi drumul spre casa sufletului și cel mai înalt adevăr din interior, chiar dacă acest lucru trebuie să fie pe altă planetă, un alt sistem solar și un alt Univers într-o altă încarnare - Nu, nu, nu.
Pur și simplu pășește în cel mai înalt adevăr despre cine și ce ești în adevăr și trăiește asta din inima și sufletul tău și ai credință și încredere că vei fi ridicat și ghidat și astfel vei experimenta o dragoste mult mai mare și mai profundă decât oricând, în noua ta întruchipare Și formă nouă.
Într-adevăr, nici nu ne putem imagina cum va fi în acest moment. Iată darul divin.
Credința, adevărul și iubirea necondiționată, este ceea ce într-adevăr ne va transforma pe noi și relațiile noastre iubitoare ca miracole se vor întâmpla.
Unii se vor apropia mai mult ca niciodată, dar acea apropiere se va transforma în ceva mai profund.
Unii se vor despărți - totuși contractele de suflet s-au împlinit, deoarece toată karma a fost ridicată. Totuși unii vor alege să reia karma și astfel vor ceda în fața vechilor modele și vor alege să nu iasă din ele.
Unii vor alege într-adevăr să meargă singuri pe cale, iar apoi se vor regăsi binecuvântați cu adevărați tovarăși de suflet, deoarece într-adevăr toți se transformă și experimentează sublimul.
Totul se desfășoară perfect - chiar dacă pare că totul se destramă la cusături."
Sursa: Judith Kusel
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu