Totalul afișărilor de pagină

25 apr. 2021

A fi spiritual...


 

Mulți știu că pentru a fi spiritual înseamnă a trăi izolat în singurătate, tăcut, resemnat sau în condiții de sărăcie. A trăi izolat este valabil doar la începutul călătoriei noastre de explorare către interiorul nostru, nu este o regulă; cu excepția călugărilor.
Pentru mine, a fi spiritual nu te restricționează să te bucuri de viață și nici nu te limitează să zâmbești, să râzi, să te joci, să cânți și să dansezi atât timp cât respecți anumite principii și legi ale Universului.
Îți poți permite și mici excepții cum ar fi să mergi la o cină, să mănânci carne, poți bea un pahar de vin, atâta vreme cât nu este o obișnuință sau un atașament.
Pentru mine, a fi spiritual înseamnă să înveți să te dezvolți, să te reconstruiești pentru a nu te mai răni pe tine însuți si nici pe alții.
A fi spiritual îți permite să ai un control mai mare asupra gândurilor, emoțiilor și reacțiilor tale.
A fi spiritual te ajută să îți crești capacitatea de înțelegere să devii mai sensibil la problemele umane și să respecți procesul evolutiv al fiecărei ființe.
A fi spiritual nu înseamnă superioritate sau putere asupra altora, ci a te înălța pe tine însuți mai întâi ca apoi să ajuți la înălțarea celorlalți, prin propriul tau exemplu.
A fi spiritual mai constă în a practica, nu doar a cultiva sau împărtăși informații.
A fi spiritual te ajută să îți îmbunătățești condițiile de zi cu zi, dăruindu-ți sănătate, longevitate, bunătate, toleranță, creativitate, armonie, pace în inima și adevăr.
A fi spiritual mai înseamnă să constientizezi și să îți poți simții propria ta ființă în interiorul tău!
Să trăiești printre oameni este oportunitatea ta de a te cultiva, de a învăța, pentru a îți achita datoriile karmice, pentru a te ridica la alte niveluri de conștiință.
Cu totii suntem ființe divine, însă a trăi spiritual te conduce să il găsesti pe Dumnezeu mai întâi in interiorul tău si apoi in fiecare ființă de pe această planetă!
Sursa: Daniela Hell

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu