Totalul afișărilor de pagină

28 apr. 2021

Calea Sufletului...


 

Calea Sufletului în adevăr este cea a atinge grade tot mai ridicate de măiestrie.
Calea Măiestriei ne învață multe lucruri.
Stăpânul nu își asumă meritele și nici vina. El / Ea rămâne concentrat pe țintă, calea, cea mai înaltă chemare și scop.
Calea Măiestrie înseamnă depășirea ego-ului negativ, care dorește să caute în permanență validare, aplauze. Prin urmare, adevărații Maeștri se ridică deasupra nevoii de aprobare și nici nu sunt influențați de negativitate sau critici.
Măiestria te învață că dacă încă reacționezi la ceea ce gândesc sau spun ceilalți sau cum reacționează sau acționează, ai lecții valoroase în măiestrie sufletească încă în față.
Dacă oamenii te apasă pe butoane și te fac să reacționezi, atunci fă liniște pentru o clipă și gândește-te, de ce? Dacă nu ai avea butoane pe care să apeși, nu ai reacționa. Așa că mulțumește-le pentru lecțiile de măiestrie pe care ți le aduc, iar apoi fă-ți de lucru la ceea ce trebuie să faci pentru a dizolva încărcăturile emoționale din tine, care permit apăsat butoanele tale!
Învață să stai ferm ancorat în Divin și în cea mai înaltă măiestrie, astfel încât nimic și nimeni să nu-ți poată deranja echilibrul și nimeni să nu te poată influența.
Nu putem trece niciodată de a face munca interioară care trebuie făcută, în timp ce suntem pe calea spre măiestrie și chiar și atunci când cineva se percepe ca un maestru.
De asemenea, vei deveni mai discernător la ceea ce privești, ceea ce gândești, ce citești, și cu cine împarți calea și spațiul tău cel mai sacru. Aminteşte-ţi asta.
Păstrează-ți calea liberă.
Concentrează-te.
Păstrați-vă disciplinați.
Nu vei găsi cele mai înalte cărări în afara ta. Calea este în tine însuți.
Atâta timp cât o cauți în afara ta, vei permite lumii exterioare și tuturor , să-ți conducă viața și să creeze iluziile în care le cumperi. Îți vei permite atenția să te îndepărtezi de la cale, iar alții să te ducă în rătăcire. Nu vei putea naviga corespunzător atunci când atenția este atrasă în altă parte.
Du-te înăuntru pentru a căuta îndrumare și adevăr.
Nu vă mai uitați la toate mass-media și alți oameni care să vă conducă. Du-te înăuntru!
Nu ai nevoie de aplauze și nici de aprobarea altora.
Maestrul nu are nevoie de validare, nici de aplauze.
El sau ea merge pe calea din inimă și suflet și toată ființa lor, și, prin urmare, este concentrat total pe cale.
Asta e tot ce avem nevoie în cele mai dificile momente. Pentru a pune un picior în fața celuilalt, știind că calea se va desfășura pe măsură ce continuăm, ne mișcăm și păstrând credința.
Amintește-ți că tot ce întâlnești pe căile vieții, ești doar un alt tu. Ceea ce vezi în ei, există și în tine! Tu ești doar un alt eu.
Când începem să fim atât de concentrați pe cale, nu vom permite nimănui și nimic să ne ia de pe ea.
Momentul să ne concentrăm pe acea cale este acum.
Căci, într-adevăr, călătorim pe Calea de Aur tot mai adânc în 5 D, și pe măsură ce călătorim, aruncăm toate bagajele 3 D, pentru că nu mai avem nevoie de el în 5 D.
Pe măsură ce devenim mai luminoși și mai ușori, învățăm că, într-adevăr, calea nu este decât un mod de a fi!Ce cadou!
-Judith Kusel
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu