Totalul afișărilor de pagină

14 mai 2021

Unii simțeau un dor profund de Acasă...


Noi am trăit mare parte din viață fără să fim conștienți în ce lume trăim, fără să fim conștienți de programarea la care am fost supuși, de controlul și manipularea la care am fost supuși, de întunericul care există în această lume. Și unii oameni au simțit un sentiment de neputință, de gol interior, au simțit că nu-și găsesc locul în această lume, așa cum e ea, că viața lor nu are cu adevărat un sens. Unii simțeau un dor profund de Acasă, pentru că nu simțeau că Pământul este „Acasă” pentru ei. Iar ca să uite de aceste gânduri/ emoții devastatoare oamenii și-au găsit tot felul de distrageri exterioare, fiindcă dacă ajungeau să se uite în interiorul lor găseau Umbra, căreia nu-i puteau face față, era mult prea dureros.
În luna mai avem pe planetă o Lumină foarte puternică, iar asta înseamnă că tot mai mulți oameni încep să vadă/ conștientizeze că există miniciună/ manipulare/ o încercare de control la nivel global, încep să vadă aspecte ale întunericului. Încep să vadă lucruri pe care alții le-au văzut de mult timp, încep să-și dea seama că sunt adevărate unele dintre lucrurile despre care le vorbeau alții, dar pe care până acum le catalogau drept minciuni/ prostii/ aiureli/ teorii ale conspirației.
Când întunericul este pus sub reflector (Lumină) acest lucru îi agită pe cei care poartă în ei întunericul pe care nu l-au procesat și aceștia au reacții foarte dezechilibrate.
Ca urmare a energiilor lunii mai, Lumina și întunericul sunt amplificate acum, ies în evidență. Și cu cât întunericul este mai mult scos în evidență, cu atât el își pierde mai mult din putere, se anihilează singur.
Întunericul are nevoie să acționeze pe ascuns ca să-și facă lucrarea, ca să fie eficient. În luna mai Lumina este atât de mare, încât întunericul nu prea mai are unde să se ascundă.
Lumina este atât de mare, încât va agita atât întunericul de la nivel individual, cât și întunericul de la nivel colectiv și va scoate la suprafață acele energii de vibrație joasă de la nivel individual și colectiv.
Nu e ceva ce se întâmplă abia acum, asta se întâmplă de ceva timp încoace, dar în luna mai va fi un „vârf” din acest punct de vedere.
Din luna mai avem o Lumină mai puternică pe planetă, care va face ca lucrurile să fie mai ușoare, dintr-un anumit punct de vedere, fiindcă această Lumină va susține următoarea etapă din procesul Ascensiunii umanității. (Kerry K.)
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu