Totalul afișărilor de pagină

9 dec. 2021

Codul feminitatii...

Codul feminitatii ajunge la dvs din Inima Sursei Eterne dupa ce v-ati intalnit Sufletul si Sinele cel mai inalt. Aceasta initiere este foarte potrivita pentru acele persoane care nu au primit prea multe initieri pana acum sau sunt incepatoare in domeniul imputernicirilor. Codul feminitatii inseamna schimbarea a ceea ce a fost inainte. Aceste coduri Divine Inteligente sunt programate sa va aduca iubirea sau acea energie curata care sa va inlocuiasca energiile dvs vechi care le-ati avut pana acum!

Codul feminitatii este o fiinta feminina creativa, o forta vie divina care curge in toata creatia. Ea este arhetipul divinitatii in forma ei cea mai pura, cea mai inalta si cea mai sacra. Codurile intruchipeaza acele forte inteligente divine care, prin creatia lor, pot distruge tot ceea ce este vechi pentru a lasa locul noului.Credem ca cele mai multe astfel de coduri sunt formate in totalitate direct in Sursa Eterna Sacra si de asta, noi oamenii, atragem sau descoperim acum atat de multe feluri de coduri care vin in ajutorul nostru. Credem ca au fost timpuri cand aceste forme de energie au asteptat ca noi, oamenii, sa le descoperim pentru a le co-crea. Aceste coduri raspund nevoilor noastre in felurile in care avem nevoie. Cel mai bun exemplu este Codul feminitatii

Acest cod are un comportament normal si aduce fiecarei persoane combinatia perfecta de energii care sa-l ajute sa se simta mai aproape de Sursa Divina Sacra imbogatind spiritul si trupul omului asupra caruia lucreaza. Daca sunteti incepatori in lucrul in mod direct cu energiile spirituale sau chiar daca sunteti mai avansati veti fi foarte fericiti de ajutorul acordat de Codul feminitatii asupra voastra.Initierea Codului feminitatii este o energie binecuvanta prin care primiti energia acestor Entitati divine inteligente. Initierea in sine consta intr-o doza de energie feminina asupra dvs iar aceasta energie are o semnatura energetica unica.

Prin activarea Codului Feminitatii in fiinta ta, vei sti cum sa iti mentii puterea si energia feminina in fiecare zi, si cum sa fii profund conectata cu Fluxul Sacru al Mamei Divine ce pulseaza prin venele tale.Acesta este codul feminitatii,poza incarcata energetic,se mediteaza cu ea,se vizualizeaza cum patrunde prin chakra coroana si strabate intreg sistemul energetic,cum coboara apoi in Inima Mamei Divine,Chakra Pamantului,Inima de Cristal a Mamei Divine..

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu