Totalul afișărilor de pagină

21 dec. 2021

MEDITAŢIA ACTIVĂRII ŞI SCHIMBĂRII ADN-lui...

 

Respiraţi adânc de câteva ori şi relaxaţi-vă. Vedeţi lumina, simţiţi iubirea şi simţiţi cum corpul dumneavoastră se măreşte. Simţiţi cum fiecare părticică a dumneavoastră devine activată cu lumină. Concentraţi-vă atenţia deasupra capului acolo unde sunt localizate chakrele dumneavoastră superioare. Cu fiecare respiraţie simţiţi din ce în ce mai multă dragoste şi lumină cum pătrunde în dumneavoastră. Imaginaţi-vă că sunteţi un cristal cu două vârfuri, unul aflat deasupra capului dumneavoastră la nivelul chakrei stelare, celălalt vârf la nivelul chakrei pământului. Acest cristal dublu terminat reprezintă corpul dumneavoastră de lumină. Cu fiecare respiraţie simţiţi cum acest cristal pulsează din ce în ce mai multă lumină, din ce în ce mai multă iubire. Cu fiecare respiraţie corpul dumneavoastră energetic se dezvoltă din ce în ce mai mult. Simţiţi Lumina şi Iubirea infinită cum vă construieşte corpul dumneavoastră de Lumină. Acum vizualizaţi alt cristal dublu terminat ce trece orizontal la nivelul chakrei inimii dumneavoastră. Cu fiecare respiraţie simţiţi cum acest cristal pulsează din ce în ce mai multă lumină, din ce în ce mai multă iubire. Cu fiecare respiraţie corpul dumneavoastră energetic se dezvoltă din ce în ce mai mult. Imaginaţi-vă acum că deveniţi din ce în ce mai mic.....atât de mic încât puteţi pătrunde în celulele dumneavoastră. Priviţi structura ADN-ului şi afirmaţi: ” Activez ADN cu Codul Divin al Luminii, cu Energia Iubirii Necondiţionate, cu Geometria Sacră, cu Literele de Foc din Limbile Sacre, cu Cheile Codurilor lui Enoch, cu energia Mahatma, cu energia Hristică”. Simţiţi cum aceste energii devin activate şi circulă prin dumneavoastră din ce în ce mai repede. Acum după ce toate celule corpului au fost astfel activate şi energizate concentraţi-vă atenţia în chakra inimii. Pe măsură ce învăţaţi să vă iubiţi exact aşa cum sunteţi, veţi învăţa să dăruiţi iubire celor din jurul dumneavoastră. Fiecare mişcare a inimii va duce în celulele dumneavoastră această informaţie...mă accept aşa cum sunt......mă iubesc aşa cum sunt...învăţ să dăruiesc Iubire celor din jurul meu. Sângele dumneavoastră este un lichid ce trăieşte..acum ne vom spiritualiza sângele....repetand mental: ” Activez ADN cu Codul Divin al Luminii, cu Energia Iubirii Necondiţionate, cu Geometria Sacră, cu Literele de Foc din Limbile Sacre. 

 

Shamballa este un sistem de vindecare si evolutie spirituala eclectic, complex si foarte, foarte frumos. Energiile de “lucru” ale sistemului sunt incredibil de numeroase si puternice. De fapt, Shamballa MDH este un sistem de sisteme. Ofera posibilitati multiple de terapii si protectie energetica si spirituala. Este perfect compatibil cu sistemele Usui, Usui Tibetan si Karuna. De altfel, simbolurile din Usui si o parte din Karuna se predau la Gradul 1 Shamballa. Contin meditatii foarte intense si eficiente si metode de invocare si conectare la Ghizi, Maestri Ascendenti si Fiinte de Lumina a caror promptitudine frizeaza uneori miraculosul. Dupa parerea mea, sistemul Shamballa este Magie Alba.

Se zvoneste in folclorul Reiki cum ca Initierile de Maestru Shamballa determina o accelerare a platilor karmice si deci tinerii maestri se pot astepta la crize de vindecare serioase, la o viata care aparent “o ia razna”. Sa ne intelegem! Daca ai plati karmice pregnante pentru aceasta viata, oricum se vor intampla si fara Initieri. In schimb, odata cu Initierile, daca acestea sunt facute corect, autotratamentul si practica in mod constant, timing-ul cursurilor cel optim, cresterea spirituala si implicit platile karmice sunt line, calme, fara traume mari.-ILINCA GABRIELA.-master Skamballa.

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

 

 

 

 

 

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu