Totalul afișărilor de pagină

17 dec. 2021

SPECTRUL FRECVENŢELOR VIBRAŢIONALE SHAMBALLA ...

 

a)    Saint Germain

Este considerat Maestrul Maeştrilor razelor energetice 3-7. El este cel ce păstrează Flacăra Argintie Violetă. Puterea dată de aceasta este Puterea Libertăţii depline (libertatea de a alege, libertatea de a fi , libertatea de a-ţi permite să te bucuri, libertatea de a iubi, libertatea de a trăi). Printre efectele binecunoscute ale Flacării Argintii Violete putem aminti următoarele: -înlătură memoria celulară inutilă, nefolositoare -curăţă şi purifică atat corpul fizic şi cel energetic - înlătură rezidurile energetice.

- elimină vibraţiile energetice ce nu reprezintă starea noastră naturală de a fi în completă armonie cu noi înşine, dar şi cu tot ceea ce ne înconjoară. În ceea ce priveşte accesarea energiei lui Saint Germain , se poate realiza prin două metode complet diferite respectiv o prima metoda, deci şi cea mai recomandată, este de a primi capacitatea de a lucra cu energia Flăcării Violet,e in urma unei iniţieri, asa cum se realizează in diverse sisteme de Reiki si in Vindecarea Multidimensională Shamballa.

O a doua metodă cunoscută, pentru a accesa Flacara Violet este cea în care vă veţi trai diverse meditaţii, ce vă vor oferi posibilitatea de a lucra cu aceasta.

b)Maeştrii Ascendenţi (Înălţaţi)- Sunt Suflete ce în urma unor întrupări succesive au evoluat astfel încât nu mai este necesară existenţa, prezenţa sau evoluţia lor în plan terestru. La prima iniţiere în Vindecarea Multidimensională Shamballa veţi primi un îndrumător spiritual, ce vă va ajuta (acesta îl puteţi simţi fie conştient, fie inconştient). De regulă Maestrul Ascendent este un suflet pe care l-aţi ales chiar dumneavoastră înainte de a fi în această existenţă. Ca şi exemple de Maeştrii Înălţaţi putem aminti aici Iisus, Moise, Melchizedec, Fecioara Maria, Padre Pio, Kuthumi, etc.

c)Conştiinţa Hristică-Există diverse nivele ale înţelegerii Conştiinţei Hristice: fie ca şi stare de unitate cu Divinul, fie ca şi sistem energetic de sine stătător dezvoltat de către o maestră Reiki din SUA pe nume Cherie Haydon Conştiinţa Hristică se poate defini ca fiind nivelul de conştienţă unde nu veţi mai vedea nici o eroare în orice acţiune pe care o veţi face dumneavoastră sau oricare altă fiinţă umană, observînd în schimb doar frumuseţea şi perfecţiunea în toate lucrurile. Deoarece Conştiinţa Hristică nu judecă, nu critică, nu constrânge , nu reacţionază negativ, ci...iartă. Putem astfel spune; Conştiinţa Hristică este adevărata şi unica mare înţelepciune, adevărul divin, reala fericire, iubirea necondiţionată şi perfecţiunea integrală. Cînd ştim că am atins acest nivel? Veţi şti că aţi atins acest nivel al Conştiinţei Hristice când veţi putea zîmbi fiecărei fiinţe umane cu care vă întâlniţi în viaţa de zi cu zi, fără a-i transfera un gând sau cuvânt de judecată, ci doar privind-o adânc în ochi şi trecând peste orice alte influenţe umane pentru a descoperi doar frumuseţea ce există în inima acesteia. Pentru că această frumuseţe reprezintă însăşi Fiinţa lor Hristică. În esenţă conceptul de Conştinţă Hristică (Christică) înseamnă a vedea lumea prin mintea şi inima lui Dumnezeu, a înlătura judecăţile de orice natură , rămânând într-o stare continuă de iubire necondiţionată şi alegând întotdeauna iubirea în locul fricii. Într-adevăr există multe nuanţe subtile care se regăsesc în explicaţia de mai sus. Există de asemenea supoziţia că fiecare Lucrător al Luminii ar trebui să lucreze cu Conştiinţa Hristică, păstrîndu-şi vigilenţa pentru Dumnezeu şi împăraţia sa. Activarea Conştiinţei Hristice vă va aduce în tărâmul Luminii, facându-vă capabili să menţineţi o frecvenţă crescută a energiei, apropiindu-vă de familia sufletului dumneavoastră, de familia divină din care faceţi parte. Pe de altă parte Activarea Conştiinţei Hristice vă va echilibra energia masculină şi feminină la un nivel mult mai vizibil decât până acum, ceea ce va duce la modificări ale conştienţei dumneavoastră.

d).Energia Hristică-Este o energie Divină ce ne aduce pe toţi împreună şi ne dezvoltă sufletul şi spiritul fiecăruia dintre noi. Ea poate fi accesată prin intermediul meditaţiei.

e).Fiinţe Prietene Terrei-purificării spirituale. Ele ne ajută personal şi pe noi, în propria noastră creştere spirituală. -Aici putem aminti Arcturienii, ce se ocupă de regenerarea celulară, dar care au un rol important şi în purificarea tuturor cîmpurilor energetice - Siriusienii, ce au ca şi misiune specială transformarea şi vindecarea ADN - -Pleiadienii ce activează câmpul sacru Merkaba; datorită frecvenţelor energetice înalte, activează noi lanţuri de ADN.

f).Îngeri şi Arhangheli-Răspund cu iubire şi promptitudine la cererile noastre atunci cînd le solicităm ajutorul. Cei mai cunoscuţi arahangheli sunt Arhangelul Mihail (care are ca şi rol principal protecţia la toate nivelele energetice, dar şi pentru reglarea karmei), Arhanghelul Gabriel (ce se ocupă cu relaţiile interumane, dar intervine şi în serviciile financiare), Arhaghelul Uriel (ce oferă compasiune), Arhanghelul Rafael ( intervine în toate vindecările) şi Arhanghelul Rose Aura (ce deschide chakra inimii şi ne conectează la unitatea Creaţiei).

g).Energia Mahatma-În traducere din limba sanscrită Mahatma semnifică Marele Suflet şi reprezintă legătura dintre noi şi toate cele 352 de nivele ale Vindecării Multidimensionale Shamballa. Mahatma mai este cunoscut ca şi avatarul sintezei având rol de a dezvolta drumul nostru spiritual. Ca şi energie utilizată în cadrul sistemului de Vindecare Multidimensională Shamballa este foarte fină, dar extrem de puternică având culoarea albă sau aurie cu reflexe de violet.

Printre efectele energiei Mahatma se pot enumera :- purificarea cîmpului energetic -înlăturarea modelelor greşite ale gîndirii -eliminarea problemelor emoţionale. Energia Mahatma conţine 12 raze de vindecare şi lucrează pe toate corpurile (fizic, emoţional, mental şi spiritual). Această energie poate fi folosită pentru terapie, pentru reîntinerire, pentru reechilibrare hormonală ,dar şi pentru orice problemă ce necesită o rezolvare rapidă.

h).Merkaba-În limba egipteană veche MER – se traduce ca fiind calitatea Luminii Unicului Dumnezeu, KA – se traduce ca fiind Spirit, iar BA – tradus ca fiind realitatea corpului fizic. Astfel Merkaba reprezintă Corpul de lumină spiritual , înconjurat de sferele luminoase, ce conduc Lumina dintr-o dimensiune în alta. Câmpul Merkaba reprezintă un vehicol transdimensional al Luminii . În limba ebraică ”Merkava” este tradusă ca fiind ”trăsura luminii” sau tronul lui Dumenezeu, care este condus de Heruvimi, care sunt reprezentaţi ca având patru feţe : de om , de leu, de bou şi de vultur. Merkaba este o veche meditaţie folosită în Scoala Misterelor fiind cunoscută de către faraonul Akhunaton , apoi fiind transmisă în India şi ulterior lamaşilor tibetani.

i).Reiki-Maeştrii japonezi de Reiki au o singură explicaţie pe care o dau cuvîntului Reiki respectiv Spirit Sacru. Va rog revedeţi secţiunea ”Ce este Reiki”.

j).Energia dată de alte sisteme energetice-Există o mulţime de sisteme energetice ce au oferit diverse metode, tehnici sau simboluri ce au fost încorporate în Vindecarea Multidimensională Shamballa. Astfel aici întâlnim energia Karuna, energia Seichim, energia Usui Tibetan Reiki, fiecare dintre acestea fiind însuşită pe parcursul diverselor nivele de instruire în Shamballa.

k).Energia dată de simbolurile din Vindecarea Multidimensională Shamballa-În Vindecarea Multidimensionlă Shamballa se lucrează cu 352 de simboluri, foarte multe dintre acestea fiind activate în diverse nivele ale câmpurilor dumneavoastră energetice şi vor fi accesate doar atunci cînd va fi necesar să apelaţi la ele. În mod normal în Vindecarea Multidimensională Shamballa se însuşesc cele 22 de simboluri pe care le-a cunoscut Saint Germain şi au fost transmise discipolilor săi.

l). Tehnicile Luminii Hristice-Sunt tehnici străvechi secrete, de peste 2000 de ani, ce reprezintă metodele prin care Iisus şi-a instruit discipolii, cei mai apropiaţi, în profunzimea învăţăturilor sale. Fiecare tehnica lucrează energia necondiţionată a iubirii.

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu