Totalul afișărilor de pagină

16 dec. 2021

Vindecarea cu cascada magica de lumina...

Această tehnică va accelera procesul și va servi ca mijloc pentru ca voi să mergeți mai profund în interiorul vostru și să vă pregătiți pentru vindecare.

Tehnica de vindecare cu cascada magica

 

♦ Așezați-vă într-o poziție relaxată și eliminati toate distragerile. Invitați-vă Ghidul Cascadei,un spirit elemental de apa să curgă prin voi pentru binele vostru cel mai înalt. Relaxati-va  și cereți-vă să primiți ajutor și îndrumare de la Maeștrii Ascensionati , Îngerii, Arhanghelii, Îngerii Spirituali, Ghizii Spirituali și Maestrul Personal.

♦ Începeți prin a vizualiza o carare în fața dvs. Această carare este formată din lumină și această cale vă duce în spațiul vostru de vindecare. Pe măsură ce mergeți pe această cale, începeți să vă dați seama că sunteți perfect in siguranta și protejați.

♦ Continuați să vă deplasați de-a lungul acestei căi de lumină senzație de siguranță și protecție și, pe măsură ce avansați înainte, începeți să vedeți o pădure mistică antică înaintea voastră și simțiți un sentiment al fericirii și al apartenenței.

♦ Intră în această pădure mistică și te uiți în jurul tău. Fii atenta la toți copacii și plantele, animalele. Uită-te la cer și privește la pământ. Priviti si constientizati cât mai multe detalii din acest loc fermecat.

♦ Și pe măsură ce mergeți mai departe, puteți auzi sunetul unei cascade, deplasați-vă spre ea. Puteți vedea cascada cat este de frumoasă și totul în jurul ei este magic. Dar există ceva unic despre această cascadă. Este alcătuită din lumină. Și puteți vedea în mod clar simbolul de lumina pe care îl solicitați în fiecare picătură a acestei cascade.

♦ Du-te și stai sub această cascadă vindecătoare și lasă-o să spele tot ce nu îți slujește. Lăsați lumina să absoarba fiecare celulă din corpul vostru să rezoneze la frecvența dorită. Stați sub această cascadă atâta timp cât doriti .

♦ Odată ce ați terminat și simțiți că vindecarea a fost finalizată, ridicați-vă și mergeti înapoi pe aceeași carare pe  care ați venit. Puteți să vă întoarceți la această cascadă ori de câte ori doriți și puteți folosi, de asemenea, diferitele instrumente și resurse disponibile în jurul cascadei pentru a vă ajuta cu vindecarea.

♦ Mulțumiti tuturor celor care au permis vindecarea.-preluat de la Saman Luna-

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu