Totalul afișărilor de pagină

18 dec. 2021

Imputernicirea de a citi in cronica akasha...

 

Dupa cum stiti deja, Inregistrarile Akashice sau Akasha este cel mai cunoscut dintre taramurile spirituale. Este probabil motivul pentru care tu ai ales sa primesti acest acordaj si sa afli mai multe despre cum sa castigi accesul la propria inregistrare Akashica. Fiecare dintre noi se naste cu o „Carte a Vietii” care contine informatii despre fiecare fapta, gand si actiune ce au existat , exista sau vor exista de-a lungul vietilor noastre, atat cele din ​​trecut, din prezent, cat si din vietile care vor veni. Aceasta carte ar putea fi denumita „Cartea sufletului”, dar majoritatea oamenilor o vor numi „Cartea Vietii”. Asa cum exista carti care contin informatii despre viata umana, exista si CARTILE ZANELOR, CARTILE DRAGONILOR, CARTLE SEMINTELOR STELARE, CARTILE MAESTRILOR, CARTI ALE NATURII, CARTI ALE ANIMALELOR PLUS MULTE ALTELE. In aceste carti veti gasi cunostinte despre aceste fiinte, informatii despre existenta lor, cunostintele pe care ti le pot oferi, precum si dimensiunile unde  pot fi gasite. Aceste carti contin, de asemenea ritualurile, simbolurile si invocatiile care va invata cum sa va conectati cu ele. Deocamdata, ne vom concentra asupra inregistrarilor Akashice umane si in timp, cand veti avea acces la propria carte a vietii, veti putea sa  va adaptati  metodele de conectare pentru a va putea conecta si cu aceste alte carti din care puteti invata.

Akasha este un set de inregistrari care sunt adesea vazute ca o biblioteca spirituala existenta in taramurile eterice. Cartile care sunt continute in interiorul acestor taramuri ofera informatii despre  istoria, emotiile, actiunile si gandurile fiecarei fiinte umane de pe pamant, inclusiv a dumneavoastra Propria ta inregistrare  Akashica / Cartea Vietii este imensa. Este un document extins, care ar lua multi ani de studiu, invatare si asimilare. Ca atare, Imputernicirea  Akashica a fost conceputa cu un simbol sacru pe care il puteti utiliza in timpul meditatiilor sau cand mergeti la somn pentru a va usura procesul de descarcare a informatiilor din propriile dvs. inregistrari Akashice/(Cartea Vietii). Aceste informatii vor curge in campul dvs. eteric in timpul meditatiilor sau starii de vis astfel incat cunoasterea si intelepciunea sa se asimileze incet in constiinta voastra.

Acest proces nu va avea loc peste noapte si poate dura multe luni sau chiar si ani pentru ca constientizarea sa vina prin mesaje subtile ce vor aparea pur si simplu in mintea voastra constienta. Folosirea simbolului din acest manualul va va ajuta, de asemenea, sa va pastrati cartea vietii bine intretinuta si disponibila pentru a fi accesata oricand, astfel incat informatiile sa poata fi recuperate in vietile viitoare, daca dvs. alegeti sa urmati o cale similara. Imputernicirea Akashica va va ajuta sa eliminati toate energiile care nu va servesc din inregistrarile voastre care ar putea sa va tina pe loc, sa va puna blocaje in evoluatia voastra din viata ta actuala. Ar putea fi, de asemenea, capabila sa elimine energiile ce nu va sunt de folos care sunt asociate cu evenimente care au provocat suferinta si repetarea inutila a traumei sau a comportamentului. De multe ori in viata, vei experimenta dependente, negativitate si ghinion pentru ca ati trait aceleasi situatii intr-o viata anterioara, dar nu ati putut curata energiile sau taia corzile pentru a produce o eliberare de acele amprente energetice.

 Imputernicirea Akashica va va ajuta,cartea vietii este astfel bine intretinuta, incat sa puteti reduce orice suferinta ce va impiedica cresterea in viata voastra spirituala. Veti castiga si abilitatea de a descoperi misterele vietii actuale care sunt depozitate in interiorul campului vostru eteric, asteptand sa le accesati pentru a le aplica in viata de zi cu zi.

Akasha este unul din taramurile spirituale unde poti castiga acces la inregistrarile spirituale care inregistreaza si stocheaza inregistrarile tuturor fiintelor, evenimentelor la nivel mondial, emotiilor, gandurilor si actiunilor. Aceste inregistrari vor fi usor diferite din cauza a ceea ce este inregistrat in ele, dar sunt diferite, de asemenea si din cauza modului in care au fost create in  spatiul eteric si datorita naturii fiintelor care le intretin. Exista anumite inregistrari ce nu vor fi accesibile pana la un anumit moment din inaintarea pe calea ta spirituala in timp ce la altele va va fi permis accesul de la inceput. Un exemplu in acest sens este urmatorul:  daca doriti sa accesati inregistrarile umanitatii sau propria carte a vietii, atunci Biblioteca din Akash va fi locul in care veti merge. Daca veti vrea sa invatati mai multe despre maestri,despre univers sau alte fiinte, atunci  veti folosi simbolul furnizat de acest sistem pentru a avea acces la inregistrarile celeste. Datorita gamei largi de inregistrari care va sunt disponibile, acest manual nu va intra in detalii despre fiecare. Acest lucru nu se datoreaza faptului ca nu sunt disponibile cunostintele. Pur si simplu pentru ca este o cunoasterea mult prea vasta si prea in profunzime pentru a fi cuprinsa intr-un singur manual. Aceasta cunoastere , de asemenea, va inseamna ceva diferit pentru fiecare persoana care obtine accesul la aceste inregistrari,deoarece ceea ce as putea vedea, simti sau citi eu va fi complet diferit de informatiile pe care le vedeti, simtiti si cititi dvs.

Aceasta armonizare va va ajuta, de asemenea si prin faptul ca va asigura ca inregistrarile voastre eterice personale si Cartea Vietii tale sunt pastrate in ordine, bine intretinute si curatate de toate  energiile care nu va servesc pentru a preveni orice suferinta reziduala ce ar putea fi atrasa in realitatea ta actuala. Acesta este momentul in care sa cresti si sa descoperi misterele vietii tale din trecut, prezent si posibil si din viitorul tau.

                                                                                                                                      

Functiile sistemului imputernicirea akashica

 

Acest acordaj este un proces deschis si poate fi utilizat pentru o multitudine de situatii, dar prin activarea si utilizarea simbolului dat veti afla informatii despre urmatoarele plus multe altele.

1) Aflati cum sa curatati energiile care nu va servesc din cartea vietii.

2) Va ridicati vibratiile pentru a progresa pe calea voastra spirituala.

3) Va cresteti simturile psihice pentru a putea invata accesand cartea vietii.

4) Reduceti suferintele si comportamentele repetitive.

5) Experimentati unitatea cu tot ceea ce este si tot ce va fi.

6) Aflati cum sa manifestati pozitivitate in viata voastra.

7) Castigati controlul asupra vietii proprii si a directiei sale.

8) Reduceti consecintele karmei.

9) Taiati corzile energetice care nu va mai servesc binelui celui mai inalt.

10) Obtineti acces la multe alte carti si inregistrari din taramurile Akashice

 

Energiile Imputernicirii Akashice fac parte dintr-un sistem deschis, ceea ce inseamna ca nu sunt limitate la un set de frecvente sau la un protocol rigid legat de modul in care sa le folositi. Cand sunteti deja acordat si cand activati ulterior energiile in timpul meditatiei si in starea  de vis, intotdeauna va va conecta cu cele mai benefice energii pentru voi din acel moment. De fiecare data cand accesati Inregistrarile Akashice si Cartea Vietii, veti avea parte de o calatorie personala, unica pentru fiecare. Prin urmare, va incurajeaza in mod activ sa  folositi aceste energii in stilul propriu si sa explorati orice noua noua metoda de utilizare care va este oferita pe calea intuitiei.-Ilinca Gabriela-Maestru Reiki-curs Cronica Akasha-

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu