Totalul afișărilor de pagină

19 dec. 2021

METODE ŞI TEHNICI FOLOSITE ÎN VINDECAREA SHAMBALLA...

 

  Tăierea legăturilor dintre cauză şi effect-Sarcina Puterilor Cereşti de lumină este de a-L slăvi pe Dumnezeu şi de a-l ajuta pe om. Cu toţii avem un înger protector, dar avem nevoie adesea de mai multi ca să fim ajutaţi şi protejaţi. Avem liberul arbitru, care ne permite să încercăm să ne descurcăm singuri, dar în caz că nu reuşim s-o facem este bine să ştim să cerem ajutor. Nu reuşim să ne reluăm deplinătatea puterilor atâta vreme cât nu învăţăm ce este iertarea. Trebuie să învăţăm să ne iertăm pe noi înşine, dar şi pe cei pe care suntem supăraţi, fie că ne-au greşit, fie că este doar o impresie că ne-au greşit. Altfel vom cădea sub legile Karmei, care acţioneză pe principiul cauză / efect. Primim răsplata cuvenită pentru acţiunile noastre. În Orient se consideră că legile karmice sunt subordonate zeiţei Quan Yin, care este zeiţa compasiunii, fiind asemuită cu Maica Domnului Hristos, Fecioara Maria. Oamenii se pot elibera de legile karmice, dar trebuie să înţeleagă cum să se desprindă de acestea.

Trebuie însă să cerem să fim eliberaţi.- Faptele, vorbele, acţiunile, jurămintele, promisiunile, gândurile, iluziile noastre ne-au legat de oameni, evenimente, obiecte, amintiri vechi, poate tocmai de la venirea noastră pe această planetă. Pentru unele din ele încă mai plătim şi am putea plăti la nesfârşit. Suntem cu toţii legaţi, la nivele energetice subtile, de trecutul nostru. Legăturile se realizează de obicei la nivelul chakrelor principale, blocându-ne dezvoltarea până ne vom plăti datoria karmică. Chiar şi când echilibrul s-a stabilit, caruselul karmic poate continua. NU este suficient să declarăm că renunţăm, căci în Cronica Akasha suntem înregistraţi cu ele. Trebuie să înţelegem că noi ne creem aceste blocaje. Trebuie să învăţăm să ne eliberăm, să respirăm liberi. Să ne desprindem de tot ceea ce ne opreşte evoluţia.

Arhanghelul Mihail lucrează cu o energie de culoare albastru electric, cu care poate tăia legăturile nedorite. Legăturile sunt tăiate la cererea noastră, conştientă, la nivelul fiecărei chakre, indiferent că ştim care sunt respectivele legături, sau nu. După ce le-am înlăturat vom putea primi şi oferi mai multă iubire, ne vom putea dedica mai mult celor dragi şi evoluţiei nostre, misiunii pentru care am ajuns aici...

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu