Totalul afișărilor de pagină

17 iul. 2014

Despre REIKI gradul I -tratamentul prin punerea mâinilor-


Între energia corpului uman-animal şi Energia Universală Luminoasă, numită REIKI, există o deosebire esenţială.Energia Universală Luminoasă vine de la Sursa Supremă Infinită, numită DUMNEZEU, este curată, nepoluată şi nepericuloasă, este binefăcătoare oricui, oricând şi oriunde.Energia emisă de corpurile umane, animale, vegetale şi minerale este impură pentru că ele stau lângă suprafaţa Pământului, trăgând de la acesta emisiile nocive ce vin de pretutindeni. Ele sunt dotate cu magnetismul specific solului terestru, devenind şi ele surse de emisie sau absorbţie magnetică. Astfel, este uşor de înţeles de ce majoritatea oamenilor au corpul bolnav, energia murdară, putredă, emisia energetică distorsionată, aura pătată, asimetrică, la unii chiar cu uşoare perforaţii. Deducem că nici celelalte fiinţe de pe Pământ, sau obiectele, nu pot fi pure în cel mai înalt grad. Este necesară, aşadar, o Putere însufleţitoare pentru toţi şi toate, care să menţină viaţa şi să cureţe, pe cât posibil, ceea ce este murdar pe Pământ şi în Univers. Aceasta este Energia Universală Luminoasă REIKI.
Energia Universală vine din Cosmos şi străbate pe toată lumea, dar unii o receptează mai mult, iar alţii, mai puţin. Cei care au blocaje energetice în corpul lor sunt prea puţin permeabili la acţiunea Energiei Universale.
Tratamentul Reiki.
1.         Palmele se aplică întotdeauna direct pe bolnav, nu deasupra lui. Dacă pielea transpiră sau este bolnavă, se foloseşte îmbrăcămintea sa sau bucăţi de pânză ori şerveţele. Ţinând mâinile la distanţă, pielea se încălzeşte, dar aceea nu este adevărata terapie REIKI Cei care tratează cu mâinile depărtate de corp fac o transmitere incompletă a energiei universale REIKI ce emană din mâinile lor.
 2.         Când testezi bolnavul, fii atent la semnalele emisiei sale energetice, care pot fi înşelătoare pentru diverse simptome. De exemplu, poţi simţi înţepături în caz de infecţii, suprasolicitare nervoasă, reumatism, boli de inimă şi toate bolile unde este vorba de o supraaglomerare a celulei umane cu energie malefică. Vei trimite bolnavul la medic înainte de a începe tratamentul pentru a-i stabili diagnosticul. Este bine ca el să-şi facă analize complete înainte de a începe terapia REIKI.
 Prin terapia REIKI se pot vindeca : bolile de inimă, dacă n-au existat manifestări de preinfarct sau infarct ; boli de piele necontagioase ; orice fel de boli de nervi, cu excepţia alcoolismului cronic ; tumorile necanceroase pot fi foarte bine vindecate prin REIKI corect aplicat ; toate bolile digestive ; toate bolile ginecologice, în afară de cele canceroase şi cele contagioase ; toate formele de reumatism ; dereglări circulatorii neprovocate de infarct ; toate bolile de ochi, în afara celor contagioase ; se restabileşte activitatea întregului sistem endocrin ; bolile psihice ca astenia nervoasă, schizofrenia şi paranoia în faza incipientă ; foarte bine reacţionează sindroamele neuro-vegetative.
Nu vei putea trata alcoolicii ! Pe toată durata efectuării tratamentului, pacienţii nu vor consuma nici o picătură de alcool. Alte contraindicaţii alimentare nu sunt.
 Terapeutul stabileşte numărul de şedinţe necesar după gravitatea bolii şi reacţia pacientului. În mod normal, este indicată o şedinţă la 2 zile. Şedinţele zilnice sunt foarte eficiente şi se vor face când este posibil.
 La bolile de piele se fac atâtea şedinţe până când vor dispare erupţiile şi apoi încă 1-2 şedinţe, pentru uscarea cicatricelor.
La bolile digestive, numărul este variabil după gravitatea bolii, vechimea ei şi reacţia organismului. Şedinţele vor dura până la dispariţia simptomelor.
 Bolile de nervi şi cele psihice se tratează mult mai greu decât cele organice. Chiar dacă pacientul se simte mai bine sub tratament, după încetarea sa manifestările patologice pot reîncepe. Nu sunt suficiente 10 şedinţe, ci sunt necesare cel puţin 15-20 şedinţe, din 2 în 2 zile. Se face pauză 1-2 luni şi se recheamă pacientul pentru o nouă serie de şedinţe.
 În cazul nodulilor, se fac atâtea şedinţe până când aceştia se retrag. Evoluţia bolii se opreşte sub tratament şi stagnează la încetarea lui, dar boala nu dispare decât continuând tratamentul până la retragerea nodulilor.
 Fiecare şedinţă va începe cu poziţile pentru cap. Dacă nu este absolut necesar, se vor elimina cele pentru ochi şi gât.
 În orice afecţiune se aplică palmele pe locul bolnav sau dureros, se ţin 15-45 minute în acelaşi loc, în funcţie de gravitatea afecţiunii şi de puterea vindecătorului.
 Şedinţa se încheie cu o nouă aplicare a mâinilor pe creştet şi la ceafă, pentru echilibrarea nervoasă a bolnavului.
 Se va folosi simbolul CKR la început şi la sfârşit, de câte 3 ori. Este util şi semnul crucii deasupra capului pentru închiderea din punct de vedere energetic a chakrei superioare, pentru ca omul să nu fie prea receptiv la orice influenţă exterioară.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu