Totalul afișărilor de pagină

25 iul. 2014

Importanta autotratamentului in cazul maestrului...

Fiecare Maestru Reiki care se respecta isi face in fiecare zi, cel putin o data pe zi, autotratamentul.
Va prezint in continuare o varianta de autotratament Reiki complex destinata Maestrilor ce au primit acordaje pe sistemele
Usui Reiki, Karuna Reiki si Shamballa Reiki si care poseda - asa cum de fapt ar trebui -
capacitatea si cunoasterea realizarii tehnicilor traditionale din acest sistem.

1.         Se aprind 3, 7 , 9, 12 sau 33 de lumanari, betisoare parfumate cu arome relaxante si se asculta o muzica relaxanta la un nivel                 sonor scazut.
2.         Se activeaza palmele cu simbolurile:
            CKR, SHK, HSZSN, DKM, ZO, HA, HR, RA, GN, KR, JA, SH, OM, DUMO, CKR, DKM
3.         Se activeaza varfurile degetelor cu simbolurile CKR si DKM.
4.         Se plaseaza pe fiecare chakra incepand cu chakra coroanei si apoi pe tot corpul, fata si spate toate simbolurile:
            CKR, SHK, HSZSN, DKM, ZO, HA, HR, RA, GN, KR, JA, SH, OM, DUMO.
5.         Pe fata si pe spatele corpului se deseneaza MKFKLM siSarpe.
6.         Pe chakra celui de-al treilea ochi se deseneaza A.
7.         Se deseneaza fiecare simbol in centrul camerei, imaginandu-se cum simbolul se extinde in toata camera si apoi in toata casa:
            CKR, SHK, HSZSN, DKM, ZO, HA, HR, RA, GN, KR, JA, SH, OM, DUMO, MKFKLM, Sarpe, A, CKR, DKM, † de Lumina
            RA se plaseaza pe flacara fiecarei lumanari si in colturile superioare ale incaperii.
8.         Se afirma principiile Reiki cu voce tare si se invoca
            Mikao Usui,
            Chujiro Hayashi,
            Hawayo Takata,
            ghizii spirituali si toti maestrii ascendenti pentru a trimite lumina lor binefacatoare pentru vindecare fizica, mentala, emotionala,             sufleteasca si spirituala, pentru ghidare spirituala si pentru protectie.
9.         Se invoca in palme Flacara Argintiu-Violeta a lui St. Germain astfel:
            “Sunt al flacarii argintii-violete cu toata fiinta mea,
            Sunt puritatea pe care Dumnezeu o vrea.”
10.       Se scaneaza de trei ori propria aura de sus pana jos cu palmele astfel activate incercand sa se perceapa senzatiile subtile pe             care aceasta mangaiere le ofera.
11.       Se face Gassho si se cere iertare tuturor fiintelor, maestrilor, energiilor, oferindu-le lumina, iubire, respect si detasare. Se intra             intr-o stare contemplativa.
12.       Se face Hatsurei Ho.
13.       Se realizeaza autotratamentul propriu-zis cu palmele pe pozitii, intre trei si cinci minute pentru fiecare pozitie astfel: pe                             coroana, pe ochi, pe urechi, pe ceafa, pe gat, pe inima, pe plex, subombilical, inghinal, pe umeri, spate-fata, pe rinichi, sacral,              pe genunchi, pe talpi. Dupa incheierea fiecarei pozitii se sigileaza cu CKR.
14.       Se efectueaza Bastonul de Foc.
15.       Se plaseaza HKOLL pe tot corpul, atat pe fata cat si pe spate. Acum este momentul in care se pot plasa si alte simboluri din                 alte sisteme pentru diferite scopuri.
16.       Se realizeaza meditatia in miscare,DKM.
17.       Se realizeaza taierea corzilor astfel: de trei ori in diagonala si de trei ori pe fiecare mana.
18.       Se energizeaza cristalele prezente in incapere, muzica care se canta, atmosfera, se zambeste propriului eu si propriilor                         organe interne carora le multumim pentru buna functionare si pentru indeplinirea indatoririlor lor zilnice firesti.
19.       Se realizeaza amplificarea campurilor energetice proprii prin vizualizare.
20.       Se realizeaza tehnica Undo.
21.       Se trimite lumina propriei persoane pentru ziua care urmeaza si pentru tot restul zilelor “pentru a ma simti foarte bine, plin de                 lumina, compasiune, fericire, implinire, pentru sanantate fizica, mentala si psihica, pentru implinire materiala si spirituala,                     pentru intalnirea iubirii si a persoanelor optime si benefice si pentru indepartarea tuturor factorilor agresori si tuturor                                 agresorilor de orice fel din viata mea.”
22.       Se programeaza ca lumina sa fie trimisa in scopul de mai sus atata timp cat se va lasa muzica de relaxare sa cante, indiferent             de nivelul volumului acesteia.
23.       Se umple un pahar cu apa sau sifon, asupra lui se plaseaza simbolurile:
            CKR, SHK, HSZSN, DKM, ZO, HA, HR, RA, GN, KR, JA, SH, OM, DUMO, CKR, DKM
            si se tine paharul unul – doua minute intre palme in timp ce se repeta:
            “energizez apa din acest pahar pentru a-mi umple de lumina interiorul corpului, pentru a ma curata de toate reziduurile fizice              si energetice daunatoare care nu imi mai folosesc, pentru a-mi proteja toate tesuturile de energii malefice si de factori                     agresori, pentru a ma calma si linisti, pentru a-mi oferi o stare de pace interioara si de relaxare permanenta, un somn bun                 si odihnitor.”
            Apoi se bea aceasta apa pastrand un usor suras pe buze.
24.       Se multumeste tuturor maestrilor ascendenti si ghizilor de lumina pentru asistenta acordata si se cere sprijinul sursei Reiki in                 toate momentele vietii care vor urma.
25.       Se vizualizeaza situatiile zilei urmatoare intr-o lumina benefica. Acum este momentul trimiterii de lumina in trecut, in viitor sau la             distanta pentru diferite probleme sau situatii personale care isi vor gasi astfel rezolvarea cat mai rapid.
26.       Se realizeaza Gassho si se face CKR, plin de respect incheindu-se autotratamentul Reiki.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu