Totalul afișărilor de pagină

20 iul. 2014

Grilul de cristale (personal)-Reiki gr 2...

1. Materiale necesare:
- un suport dur (carton, placaj) cu diametrul de cel puţin 20 cm
- o fotografie proprie, de preferinţă cât mai recentă
- 6 cristale terminate cel puţin într-un vârf
- un cristal de centru cu 1 sau 2 vârfuri
- un cristal maestru cu energie masculină
2. Alcătuirea grilului:
- se curăţă cristalele lăsându-le o noapte în apă cu sare
- se aşează provizoriu într-o formă haxagonală (cu diametrul de 25 cm) şi se procedează la încărcarea fiecărui cristal
- înainte de a începe încărcarea grilului se aşează fotografia proprie în centrul grilului ( a practicantului de gradul III), pe spatele căreia este scris: “Permit energiei Reiki să mă vindece la toate nivelele”. Desenez cele 4 simboluri pe fotografie + simbolul de inimă
- fiecare cristal se încarcă ţinându-l în mâna stângă aproximativ 7 minute după ce am activat simbolurile deasupra lui. Apoi se lipeşte (cu aluat) în locul decis în hexagon inclusiv cristalul de centru pe fotografia personală. Încărcăm cristalul maestru activând simbolurile deasupra lui 7 minute şi cu cristalul maestru încarc grilul, astfel: pornind de la cristalul din centru către un cristal de pe margine – la cristalul vecin – la centru – înapoi – la cristalul vecin – la centru – înapoi – la cristalul vecin – la centru – înapoi, şamd cel puţin 3 rotaţii complete în sens invers acelor de cea, timp în care, mental, spun: “Cu iubire, cu iubire, cu iubire. Cu lumină, cu lumină, cu lumină”. Rugăciunea domnească (Tatăl Nostru), rugăciunea inimii sau invocaţia luminii: “Invoc lumina Hristului lăuntric, sunt un canal curat şi perfect, lumina îmi este călăuză”, de cel puţin 3 ori.
- zilnic se încarcă cristalul maestru, cu el desenez deasupra grilului simbolurile şi apoi încarc grilul. - apoi se aşează undeva, ferit de ochii lumii, cu cristalul maestru alături (pe o linie)
- atunci când plecăm din localitate se face o fotografie a reţelei (fără proiecte în reţea), fotografie pe care, împreună cu cristalul maestru, o iau cu mine în călătorie; voi încărca grilul de acasă prin intermediul fotografiei grilului (activez simbolurile deasupra cristalului, activez simbolurile cu cristalul maestru deasupra grilului şi parcurg grilul în sens invers acelor de ceas).

  fotografiile pacienţilor sau proiectele se aşează în reţea astfel încât să nu atingă cristalele. Proiectele se încarcă de la sine, în momentul în care încărcăm noi zilnic grilul. La sfârşitul perioadei proiectele se ard.
IMPORTANT: cristalul de centru, dacă are un singur vârf, se aşează cu vârful spre unul din cristalele de pe margine, iar cristalele de pe margine, cu vârfurile spre centru. Proiectele sau fotografiile pacienţilor se aşează între cristale fără să le atingă, fie chiar şi suprapuse. Un alt exemplu de proiect personal: “Permit energiei universale de viaţă să-mi ajute la îndeplinirea misiunii divine pe Pământ” – se termină cu:”în armonie cu universul, după legile divine”. Dacă anumite proiecte nu se îndeplinesc, este posibil ca formularea sa nu fi fost corectă, ca perioada să nu fi fost corespunzătoare sau să nu ştim ce ne dorim. În unele din cazurile de mai sus reformulăm, după ce mai întâi am intrat în alfa şi am cerut ajutorul entităţilor de lumină să mă ajute să formulez corect, punând întrebarea: “Ce e mai bine pentru mine în situaţia…?”
Dacă cineva atinge cristalele, le dezlipim, le purificăm, le ştergem şi le punem iar. La unele proiecte nu trebuie să scriem perioada (proiecte personale sau ale altora). Exemplu: ”Am abundenţă din toate punctle de vedere în armonie cu universul, după legile divine”. 

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu