Totalul afișărilor de pagină

12 sept. 2014

Cum este posibila vindecarea cancerului in 3 minute - Gregg Braden tradu...


Vizionează o vindecare a unui caz de cancer în 3 minute şi află de la Gregg Braden mecanismul acestui fenomen aparent inexplicabil.
Acest videoclip este extras dintr-o conferinţă a lui Gregg Braden, susţinută în Italia, mai 2007, în care împărtăşeşte cu publicul Puterea de Vindecare a Inimii. Un exemplu concret este oferit publicului printr-un filmuleţ în care 3 practicieni din Beijing, China de la un spital numit “Spitalul fără medicamente”
reuşesc să vindece un cancer în doar 3 minute.Orice fenomen este un miracol până când întelegi ştiinţa şi legile din spatele acelei manifestări!
Suntem într-un proces continuu de evoluţie, de înţelegere a Naturii, de expansiune a Conştiinţei! Trăim într-un Univers în continuă expansiune! Ai văzut vreo planetă să stea pe loc? Sau vreun animal să rămână neschimbat?
În altă ordine de idei, ai întâlnit persoane care în urma participării la multiple cursuri, citirea unor kilograme întregi de cărţi şi tone de pagini de internet au ajuns la concluzia că: “Cu cât citesc mai mult, îmi dau seama cât de puţin ştiu!”?
Ceea ce ştim este că există cel puţin câteva mii de cazuri la nivel mondial, unele chiar filmate, de vindecări “miraculoase”, inexplicabile prin modelul ştiinţific actual, general acceptat de fizicieni, de către medici, de capacitatea lor curentă de înţelegere a procesului! Este clar că avem acces la o Forţă de regenerare foarte puternică, foarte rapidă!
Gândeşte-te pentru 10 secunde – dacă acea femeie a trăit o vindecare de cancer atât de rapidă înseamnă că acest corp uman are această capacitate! Poţi conduce o maşină Tico, sau o Dacie cu 300 km pe oră? Nu, pentru că n-a fost concepută pentru această viteză, n-are capacitatea oricât de bun ar fi şoferul! Piesele nu-s gândite să reziste la forţele degajate la acea viteză! Dar cu un Ferrari poţi să mergi cu 300km pe oră? Da, pentru că este construit din start să fie capabil pentru asemenea viteză! Atunci ar putea vreun terapeut sau Maestru sau Înger să producă o vindecare spontană la un om, dacă vehiculul nostru fizic nu ar fi construit cu această capacitate de vindecare ultra rapidă?
Un alt exemplu este chiar Vindecarea Reconectivă şi Reconectarea prin care oamenii de ştiinţă au concluzionat că se restructurează ADN-ul, se regenerează la o formă superioară într-un mod ne mai întâlnit prin nici o tehnică de vindecare energetică! Este ceva nou, este un nou pas în evoluţia umană. Citeşte mai multe despre Vindecarea Reconectivă şi Reconectarea aici
Prin această filmare doresc să confirm, să accentuez acest potenţial uman de regenerare ultra rapidă şi de asemenea să îţi transmit mai departe Cheia Vindecării! Cum să comunici clar şi eficient cu Matricea Divină, cu Conştinţa Universală. Cunoaşterea înseamnă putere! Când şti, mai rămâne doar să aplici, să practici! În acest sens îţi recomand două articole practice: Tehnica Coerenţei Rapide – 3 pași pentru a elibera rapid stresul și energiile negative şi al doilea articol: Evită 3 greşeli principale când faci rugăciuni.
Ne confruntăm cu o criză, însă nu este o criză financiară ci una spirituală! Ceva în umanitate se schimbă într-un mod accelerat de câţiva ani şi ne scoate rapid din zona de confort, de înţelegere cu care ne-am obişnuit. Gradual începem să ne schimbăm percepţia despre noi, despre mediu înconjurător şi despre relaţia noastră cu Conştiinţa Universală!

Ce schimbări majore observ că iau amploare în conşiinţa umanităţii?

  • Din ce în ce mai mulţi oameni realizează că nu sunt doar un corp fizic, adică o bucată ambulantă de carne şi oase. Ci suntem Fiinţe Spirituale venite să avem o experienţă umană. Un exemplu practic: ştim din primele clase că totul este format din atomi. Bun şi ce sunt atomii ?! ENERGIE! DECI TOTUL ESTE ENERGIE!
  • Începem să realizăm rolul emoţiilor şi cum să le gestionăm pentru a avea o viaţă echilibrată şi relaţii armonioase cu cei din jur.
  • Persoane care nici nu vroiau să audă de subiectul “spiritualitate”, “energii vindecătoare”, “meditaţie” brusc încep să fie deschide către aceste subiecte sau chiar să îmbrăţişeze complet această latură. Ai observat la tine sau la alte persoane apropiate că în ultimii ani s-a accentuat o căutare, o foame pe această temă? Această cautare se manifestă printr-un impuls interior de a începe să citeşti masiv siteuri, cărţi, să vizionezi documentare pe această temă, să meargi la cursuri etc. Probabil nici pe tine nu te ar fi interesat acest articol sau nu acceptai mai nimic din ce scrie în el acum 10 ani. Iţi poţi aduce aminte de interesele predominante de acum 10 ani?-sursa http://www.ianramon.ro/-

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu