Totalul afișărilor de pagină

28 sept. 2014

MISTERUL INITIERII IN REIKI...

Daca este mister ,nu ar trebui dezvaluit, nu-i asa?  Si totusi, mi-ar place sa va starnesc curiozitatea de a fi partasi la acest mister…
Procesul de initiere in reiki reprezinta o ceremonie sacra de  imputernicire  spirituala,  in care Maestrul  canalizeaza energia reiki si astfel, intreg spatiul de initiere se umple cu o energie calda,  protectoare , de culoare violet .
Inainte de inceperea acordajului, “invataceii” stau cu mainile in pozitia Gasso (pozitia rugaciunii), cu degetul mare indreptat in mijlocul pieptului si cu ochii inchisi, pentru a intra mai usor in starea de meditatie.  Acordajul se desfasoara in tacere sau pe fundalul unei muzici de meditatii lente.  In timpul procesului de initiere, Maestrul sta in spatele persoanei ce urmeaza sa primeasca initierea ,apoi in fata acestuia ,ca in final sa revina la pozitia sa initiala, timp in care va creea un canal energetic spiritual ,invizibil pentru ochiul fizic, dar foarte “vizibil” energetic, pentru cei  inzestrati cu capacitati extrasenzoriale.  Practic ,prin acest canal  energia reiki va curge in corpul vostru energetic si apoi va iesi prin palmele voastre . De fiecare data ,cand veti dori sa activati energia reiki va fi suficient doar sa va ganditi la ea si energia reiki se va revarsa asupra voastra ca o cascada plina de lumina vindecatoare si de iubire divina.
Experienta pe care o veti trai in timpul acestei initieri va fi profunda si diferita de la o persoana la alta, pentru ca energia reiki este ghidata de Constiinta Divina si se pliaza dupa nevoiile fiecaruia.  Unii dintre cei initiati vizualizeaza curcubee de culori  sau calatoresc in locuri de o frumusete magica, altii au trairi mistice deosebite, iar altii spun ca au trait  o stare deplina de liniste sufleteasca . Indiferet de experienta fiecaruia ,de acum incolo cu totii veti putea sa va acordati singuri, fara ajutorul unui Maestru reiki, la aceasta energie ametitoare,  de o vibratie foarte ridicata.  Da, spun ametitoare, pentru ca multi dintre voi chiar asa o veti percepe.
Va veti simti ca si cum ati urca la 3000 de metri altitudine ! Copacii  vor vorbi , frunzele vor dansa , iar pasarile se vor incinge cu voi in dansul vietii. Totul va capata acum alta semnificatie , pentru ca intreg Universul va complota la fericirea voastra! Nu ca n-ar fi facut-o si pana acum, dar abea in aceasta clipa veti incepe sa si constientizati acest lucru.-sursa http://www.reiki.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii: