Totalul afișărilor de pagină

29 sept. 2014

NIVELURILE CONŞTIINŢEI după DAVID R. HAWKINS...

"Conştienţa iluminată este descrisă cel mai bine ca stare, condiţie, sferă sau dimensiune. Ea se autorevelează şi este atotprezentă. Eclipsează şi înlocuieşte acţiunea mentală, care devine inutilă – fiind percepută chiar ca o interferenţă şi o intruziune. Revelaţia este subtilă, puternică, fină, tandră, desăvârşită şi atotcuprinzătoare. Copleşită de revelaţie, mintea este tăcută şi rămâne fără cuvinte în faţa minunii. Există un câmp energetic al iubirii, care e invizibil, atotcuprinzător şi care înconjoară pe toată lumea. Extazul poate genera deopotrivă incapacitatea de a funcţiona în lume şi funcţionarea continuă în aceasta. Dacă extazul este abandonat apoi lui Dunmnezeu, se instalează starea de Înţelept.
În prezent există doar 128 persoane în întreaga lume care calibrează peste nivelul 600 (toţi anonimi):  30 se situează între 600 şi 700, 92 între 700 şi 800, 25  persoane între 800 şi 900 şi unul între 900 şi 1000.

Starea de pace infinită este atât de desăvârşită încât zădărniceşte orice încercare de a o descrie. Mecanismul evoluţiei spirituale implică progresul obţinut prin multă muncă, pe un drum spiritual dedicat. Chiar tehnica folosirii kinesiologiei pentru determinarea adevărului însuşi calibrează la nivelul 600.Marile opere ale artei, muzicii şi arhitecturii se situează între 600 şi 700, ele ne pot transporta temporar la nivele mai înalte ale conştiinţei şi sunt universal recunoscute ca eterne şi inspiratoare. Misticismul lui Meister Eckhart calibrează la 600. La fel cursul „O introducere în Miracole”. Pentru cei care au evoluat dincolo de nivelul 600 al conştiinţei, miracolul şi sincronicitatea constituie principalele modele de viaţă. De asemenea, ei demonstrează validitatea caracteristicilor conştiinţei despre care se vorbeşte adesea – şi anume că energia urmează gândulsau că ceea ce este gândit tinde să se materializeze. Numărul indivizilor care calibrează la nivelul 600 a crescut. Fiinţele înzestrate, care calibrează peste nivelul 600, sunt parte din noi.  Ei se autoidentifică cu întreaga umanitate, pe care o văd ca pe ceva iubit şi sacru. Energiile lor sunt disponibile pentru toţi oamenii.

Blocajul primar în calea depăşirii acestui nivel şi a accederii la altele mai avansate ale Iluminării rezidă în satisfacţia, plăcerea şi ataşamentul manifestat faţă de starea de Extaz.
Nivelul 600 şi cele superioare sunt denumite nivele ale non-minţii, când gândirea secvenţială se opreşte.
Un individ situat la nivelul 600 contrabalansează 10 milioane de indivizi care se află sub nivelul 200. (0,000001%) . Iluminarea este un proces extrem de rar. Iluminarea calibrează la nivelul 600, acolo unde dualitatea se dizolvă în non-dualitate.
Nivelele energetice 700 – 1000: Iluminarea
Nivelele superioare valorii de 600 pot fi descrise cel mai corect ca o stare sau o condiţie total prezentă şi autoevidentă, de parcă n-ar exista nici subiect, nici obiect. Nu există nici o entitate independentă. Toate dualităţile au fost depăşite. Totul se creează de la sine, ca manifestare a minţii lui Dumnezeu. Această mare conştienţă caracterizează nivelul 700 al conştiinţei, unde Sinele este Tot Ceea ce Este. Toate se află într-un echilibru şi o armonie perfectă. Pe măsură ce nivelul conştiinţei depăşeşte valoarea 600 şi atinge nivelul 700 şi chiar nivelele superioare acestuia, lumea însăşi dispare. Există numai nemanifestatul. Manifestatul există numai ca percepţie.
Nivelele de la 700 pânăla 850 sunt extrem de rare şi au fost numite stările Relizării de Sine, fiind caracteristice învăţătorilor foarte avansaţi, ce înclină adesea să rămână la un nivel dat pentru întreaga lor viaţă. Învăţăturile corecte calibrează la acelaşi nivel de conştiinţă cu cel al învăţătorului.
 Este nivelul Marilor Oameni ai istoriei. Toţi sunt asociaţi cu divinitatea, cu care adesea sunt şi identificaţi. Este nivelul inspiraţiei puternice. Influenţează întreaga umanitate. Sensul existenţei pentru ei transcende toate timpurile. Pentru ei nu mai există „eu”, destinul nu mai are importanţă. Timpul e văzut ca un instrument al conştiinţei, prin intervenţia minţii. Lumea nu mai este o realitate existentă în sine. Nu mai există persoane separate şi nici o lume care trebuie salvată. Totul evoluează după Voinţa Divină. Aura emanată de persoanele ce calibrează la nivelul 700 are o atracţie şi un efect deosebit asupra vizitatorilor. Resimt un profund sentiment de pace. Câmpul energetic calibrat la nivelul 600, precum şi cele superioare acestuia (în special cel de la 700), recontextualizează poziţionalităţile, fapt care rezolvă apoi conflictele imaginare.
În timp ce nivelul 600 al conştiinţei denotă în mod formal emergenţa stărilor pe care le numim în mod clasic prin termenul de iluminare, Realizarea Sinelui este o caracteristică a nivelului 700 al conştiinţei. La mijocul nivelului 800 întâlnim obstacolul creat de iluzia că trebuie să trecem peste vid, iar apoi, odată cu moartea limitelor contextului, explodează aplendoarea Iluminării depline: aceasta înseamnă de faptGloria în Excelsis Deo, Exclamaţie ce întregeşte promisiunea făcută de cei mai mari Avatari ai lumii.
Nivelul 700 şi peste, constituie domeniul Marilor Avataruri, Iisus Cristos, Krishna, Buddha. Nivelul constituie vârful evoluţiei conştiinţei pentru domeniul uman. Maica Tereza, laureată a Premiului Nobel, calibrează la nivelul 700, ca şi Ramana Maharshi, sfântul indian (mort în 1956). Pe pământ existau în anul 1995 aproximativ 22 de înţelepţi care calibrează cel puţin la nivelul 700. Dintre ei, 20 se găseau cel puţin la nivelul 800, 10 erau deja la nivelul 900 sau chiar peste. Exista un singur înţelept la nivelul 990. Dar, cifrele sau schimbat din anul 1995. Astăzi, în anul 2011, există aproximativ 118 înţelepţi care calibrează cel puţin la nivelul 700. Dintre ei, 25 se găsesc cel puţin peste nivelul 800, 5 sunt deja la nivelul 900 şi peste. La nivelul 990 există un singur înţelept.
Nimic nu apare de la sine, ci numai în interiorul unui câmp contextual. Ceea ce pare a fi schimbare este, de fapt, emergenţa potenţialităţii din esenţă în manifestare (nivelul calibrat 750) Nivelele 800 şi 900 ale conştiinţei reprezintă cele mai înalte valori al conştiinţei potenţiale a umanităţii. Un înţelept se poate întoarce ocazional în lume, dar lumea este transformată acum. Perceperea lui Dumnezeu ca Logos calibrează la nivelul 850.
Nivelele conştiinţei peste 850 sunt cele mai rar întâlnite în întreaga istorie umană,ele reprezentând realizarea completă a Divinităţii.
Profetul islamic Mahomed, care calibra la nivelul 740 atunci când a scris Coranul (care calibra la 700), la 38 de ani a scăzut dintr-o dată la valoarea 130, iar el a pus mâna pe sabie.
Puţini oameni pot fi identificaţi la nivelele 800 şi 900. Nici un om nu a fost peste 1000.

Puterea nivelului 1000 al conştiinţei contrabalansează totalul negativităţii întregii omeniri şi nu creează numai potenţialitatea, ci şi certitudinea salvării întregii umanităţi."-sursa http://astrodeva.wordpress.com/-
 ChristusBuddha 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu