Totalul afișărilor de pagină

8 dec. 2014

Beneficiile Reiki-ului complet ...

Reiki este folosit pentru a trata eficient întregul corp pentru a obține relaxarea totală. El ajută la înlăturarea blocajelor din fluxul energetic și la dispersarea toxinelor din organism.
Practicarea pe termen lung a Reiki va duce la restabilirea condițiilor generale ale organismului. Canalele energetice sunt deschise pentru a permite corpului să facă față cu succes și în mod natural atât în ceea ce privește stresul, cât și eliminarea toxinelor. Vă va ajuta să faceți față anxietății și depresiei.
Deasemenea, terapia Reiki este folositoare atunci când sunteți într-un proces de recuperare în urma unei boli. Reiki vă va da acel surplus de energie necesar refacerii. Totodată, va crește eficacitatea oricărei alte metode de tratament naturist. Astfel, poate fi folosit ca terapie suplimentară întrucât este cu adevărat un sistem complementar de tratament.
Reducerea efectelor colaterale
Terapia Reiki poate fi un suplinitor folositor pentru toți aceia care consumă medicamente. Ea poate reduce unele din efectele colaterale ale terapiei medicamentoase. Reiki ajută corpul să se refacă în urma unei terapii medicamentoase, a unei operații chirurgicale sau chiar în urma chemoterapiei. În toate aceste cazuri, reiki alimentează organismul cu un surplus de energie vitală, dând posibilitatea acestuia de a-și reveni mult mai repede după operațiile chirurgicale sau în urma chemoterapiei.
În alte cazuri, folosirea Reiki după operație poate reduce efectele dureroase accelerând procesele de vindecare pe cale naturală. Cheia succesului este aceea că terapia trebuie să fie făcută în mod curent. Atunci când o persoană se bucură de o sănătate de invidiat, terapia obișnuită mărește capacitatea de apărare a corpului, manifestându-se printr-o încredere în sine și armonie debordantă în confruntarea cu evenimentele de zi cu zi. Astfel, Reiki conferă o mai mare abilitate în a face față situațiilor stresante. Veți obține o perspectivă pozitivă asupra vieții dvs..
Odată blocajele și toxinele îndepărtate din sistem, domeniul dezvoltării și creșterii personale devine disponibil. În general, o mai bună funcționare metabolică dată de terapia Reiki, înseamnă că toate aceste beneficii și îmbunătățiri pot fi experimentate în mai multe feluri.-publicat de


Un comentariu: