Totalul afișărilor de pagină

5 iun. 2015

2012 – 2013 – O DESCOPERIRE INTERESANTA SI LAMURIRI DESPRE INITIERILE CRISTICE...

Dragii mei,

In ultima perioada am primit mai multe e-mailuri referitoare la initierile cristice. Incerc prin acest articol sa aduc cateva lamuriri suplimentare asupra acestui subiect si ceva mai mult decat atat.
Pe parcursul anului 2012, in fiecare luna si in ziua similara cu numarul lunii, cu alte cuvinte in 01.01, 02.02, 03.03, 04.04, 05.05, 06.06, 07.07, 08.08, 09.09, 10.10, 11.11, 12.12. au coborat pe Pamant 12 energii, componente ale energiei cristice, complet noi pentru aceasta planeta.
Multi dintre cei ce au avut la acea vreme deschidere spirituala si energetica, le-au primit, poata fara sa stie, exact ca pe o initiere. Altii le-au primit pentru ca au auzit despre ele (le gasiti si in acest blog pe toate 12) si le-au cerut. Si unii si altii au primit aceste initieri in somn sau poate au simtit un fior de-a lungul coloanei vertebrale si nu au corelat lucrul acesta cu nimic deosebit, desi chiar au primit ceva deosebit.
Altii abia acum se trezesc, sau la nivelul anului trecut, chiar treziti fiind, aveau niste blocaje ce nu au permis accesul acestor energii.  
Oricare ar fi situatia, incep prin a spune ca aceste initieri pot fi cerute si acum.
Exista persoane care fac masuratori radiestezice si apeland la ajutorul acestor persoane, se poate afla despre cineva daca a primit sau nu aceste initieri. Din experienta mea, va spun ca pot fi rezultate diverse. Pot exista persoane care au fost pe la diferite cursuri spirituale, la unele primind chiar o initiere a Domnului nostru Iisus Hristos, care se dovedeste ca este diferita fata de aceste 12 initieri, pentru ca in urma masuratorii reiese ca nu au nici una dintre cele 12 energii. Alte persoane pot avea deja primite, fara sa fi stiut despre asta, 1, 2, 3 sau mai multe initieri. Am obervat faptul ca pentru copii situatia este un pic diferita, in sensul ca la ei, masuratorile arata intotdeauna ca s-au nascut deja fie cu 7 initieri daca sunt ceva mai marisori acum (5-14 ani), fie cu 12 initieri, daca sunt mai mici de 5 ani, ceea ce dovedeste inca o data faptul ca ai nostri copii sunt deosebiti, asa cum am scris in urma cu cateva luni un articol.
Daca in urma masuratorilor reiese ca aceste initieri nu sunt primite deloc sau sunt primite partial, se poate face o rugaciune catre Tatal Ceresc, Domnul nostru Iisus Hristos, catre Fiintele de Lumina in general, in mod liber, dupa cum este condus fiecare de intuitie si se cer initierile care lipsesc, pana la intregirea numarului de 12. Se poate proceda facand rugaciunea o data si citind apoi fiecare initiere in parte, pentru a vedea ce se intampla la fiecare dintre ele sau se poate merge intr-o maniera pas cu pas, in sensul ca se citeste o initiere, se cere exact asa cum este scris in interiorul ei si se continuua cu masuratori in zilele urmatoare cererii, pentru a verfica daca a fost primita sau nu. Daca reiese ca a fost primita se trece la urmatoarea. Stadiul de primire se verifica tot prin masuratori si in cazul in care se cer toate initierile simultan. Initierile pot fi cerute si pentru alte persoane daca acestea sunt copii sau persoane bolnave, mai ales daca nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale. Pentru oamenii sanatosi, am vazut ca aceste initieri nu sunt daruite, decat daca ei constientizeaza si le doresc. Nu functioneaza daca cer altii pentru ei.
Dupa masuratori se pot observa rezultate de genul: poate dura cateva zile, chiar doua saptamani pana se primeste o initiere, sau pot fi primite si 3 – 4 dintr-un foc, chiar si daca, mergand pe varianta pas cu pas, s-a cerut doar una.
Ideea este ca pentru persoana ce urmeaza a primi initierile, trebuie sa fie rezolvate anumite probleme interioare (de iubire, de iertare, blocaje energetice si emotionale etc.). Daca Fiintele de Lumina gasesc pregatita persoana din punct de vedere energetic si pentru initieri viitoare si nu doar pentru cea ceruta, se daruiesc si acelea. Daca persoana prezinta multe blocaje, Fiintele de Lumina lucreaza asupra ei, zile in sir, pana se elibereaza acele blocaje si abia dupa aceea, va fi daruita initierea sau chiar mai multe initieri simultan.
In toata perioada primirii initierilor, o persoana aflata in acest proces, are vise foarte interesante, care ii vor demonstra pe de o parte ca se afla cu adevarat in curs de primire a acestor initieri si pe de alta parte, aceste vise ii pot furniza informatii suplimentare fata de cele primite prin citirea initierilor.
Se poate incerca si un soi de interogare a celor de Sus in maniera urmatoare: se sta drept, in picioare, cu ochii inchisi. Se spune mai intai o rugaciune, astfel incat sa ne inconjuram de Lumina prin aceasta rugaciune. Se pune Cerului intrebarea cum se primeste raspunsul DA. Corpul se va duce fie in fata, fie in spate, depinde de la om la om, insa in general, raspunsul DA este cu aplecare catre fata. Se intreaba apoi cum se raspunde NU si la fel se va urmari tendinta de inclinare a corpului, catre fata sau catre spate. In general raspunsul NU este cu inclinare catre spate. Un raspuns de genul NU SE STIE, isi manifesta prezenta printr-o miscare a corpului dintr-o laterala catre cealalta si invers, printr-un fel de leganare. Dupa ce s-a stabilit acest cod al raspunsurilor, se incepe interogarea sub forma: Am primit vreuna dintre cele 12 initieri cristice? Daca raspunsul este DA, se continuua cu intrebarile: Am primit-o pe prima? ....si asa mai departe. Fac precizarea suplimentara ca aceasta miscare a corpului este de fapt ghidata de Fiinte de Lumina si de aceea se si porneste aceasta tehnica rostind niste rugaciuni, astfel incat sa stim sigur ca raspunsurile le primim de la cine trebuie. Pot fi puse multe feluri de intrebari, nu doar cele referitoare la initierile cristice. Pentru cine doreste sa comunice cu ghizii sai si va retrimit catre articolul denumit „Povestea unui ghid astral”, din care puteti afla mai multe informatii despre ghizii astrali, aceasta poate deveni o metoda perfecta de comunicare. Daca exista intrebari la care Sfanta Treime nu permite aflarea raspunsurilor, corpul se va legana in ideea de NU SE STIE. Intrebati despre salt si o veti tine intr-o continuua leganare. Nu permite Sfanta Treime primirea de raspunsuri referitoare la salt.
Sunt multi care au ajuns din ce in ce mai presati de viata aceasta cotidiana. Isi doresc o eliberare cat mai rapida din toate aceste apasari, cu sau fara salt. Stiu toti ca un moment al schimbarii radicale va sosi fara doar si poate, dar in aceeasi masura se intreaba: „Bine, bine, va fi sigur, dar..... cand?”.
Ieri, mergand pe drum si gandind ca trebuie sa fac acest articol despre cele 12 initieri, mi-a coborat un gand si zic bine ca a coborat, pentru ca l-am simtit ca fiind de Sus.
In anul 2012 s-au daruit cele 12 initieri cristice si asa cum v-am precizat, inca se mai pot primi. Stim cu totii ca pe langa Iisus au fost 12 Apostoli, motiv pentru care eu il corelez pe Iisus cu numarul 13. Cu alte cuvinte, in anul 2012, au sosit energiile care au construit terenul pentru initierea suprema, a 13-a initiere.
 Imediat dupa deplasarea de la Iasi au inceput sa imi apara in viziuni si nu numai, doua cercuri unite, ca in imaginIle de mai jos. 
Cand spun nu numai, ma refer la faptul ca am gasit acum zece zile, pe jos, o cheie de dulap pe care sunt reprezentate doua cercuri care se unesc, am lovit mergand pe strada, cu piciorul, un capac de la un parfum, pe care este reprezentat acelasi simbol si de asemeni am descoperit acest simbol la intrarea in una dintre manastirile vizitate in pelerinajul de acum o saptamana (Manastirea Stanisoara), intr-o reprezentare a Tatalui ceresc (urmariti cu atentie la partea inferioara). Reprezentarea celor 12 zodii este de asemeni foarte intresanta. Sunt multe de aflat despre Manastirea Stanisoara, dar las lucrul acesta la nivel de truda personala a fiecaruia.
 Urmariti de asemeni forma intrarii in biserica manastirii, care geometric, provine tot de la cercurile unite. 

 Zona de unire a doua cercuri, comuna fiecarui cerc in parte, se cunoaste sub denumirea de „Vesica Piscis”. Un cerc este energia feminina, iar altul reprezinta energia masculina. Zona de unire a celor doua este copilul, produsul celor doua energii si chiar seamana cu forma prin care copilul vede lumina zilei, la nastere.
Aceasta imagine, a celor doua cercuri unite,  imi apare zilnic in viziuni si acum.

De o saptamana incoace, viziunile si semnele Universului s-au completat cu o alta imagine: doua aripi de Inger, cu varfurile in sus (exista si figurari cu varfurile in jos). Doar azi le-am vazut de trei ori: panourile unei firme de constructii, intr-o reclama TV azi-dimineata si mi-a sarit in ochi, intr-o benzinarie, sigla firmei „Fan Courier” figurata pe o masina, care tot catre aripile de Inger tinde.

 

Analizam atunci elementele pe care le avem si cu siguranta ca mai sunt si altele, pe care eu nu le stiu sau nu le constientizez acum, dar pot exista alte persoane care ar putea face aceste completari: 
-         inele reunite, dand nastere la „Vesica Piscis”;
-         aripi de Ingeri cu varfurile in Sus;
-       un an 2013 (reamintesc ca 20 si 13 sunt numere sacre la mayasi din care cauza ei si au un calendar de 260 de zile = 20x13);
   un numar 13 (din anul 2013), pe care asa cum v-am spus, eu il corelez cu Domnul nostru Iisus Hristos;
-       o perioada de noua luni de la momentul 21.12.2012, care se apropie a se implini in 21 septembrie, echivalenta cu perioada de formare a unui copil, de la momentul conceptiei, pana la nasterea sa.

Oare ganditi ca m-as hazarda prea tare daca as afirma ca in aceasta luna septembrie se va intampla ceva deosebit, se va primi a 13-a initiere de la Domnul nostru Iisus Hristos, se va face nunta cosmica, prin unirea celor doua inele, se va face „Inaltarea”, prin aripile de Inger cu varfurile in sus?
Va marturisesc sincer ca imi doresc ca toate aceste semne, sa reprezinte cu adevarat faptul, ca acest moment, mult asteptat de catre multi dintre noi, sa fie foarte foarte aproape.

Sa dea Bunul Dumnezeu, asa sa fie!
-sursa-http://tristar77.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu