Totalul afișărilor de pagină

28 iun. 2015

SHAMBALA - înţelepciune şi spiritualitate...

Despre Shambala, tărâmul acelor fiinţe de lumină care au ajuns la un înalt nivel de conştiinţă şi spiritualitate, şi care veghează la evoluţia umanităţii, s-au scris multe articole, cărţi, tratate…

Misterul continuă însă să planeze asupra celor mai multe aspecte legate de această lume magică, ce ar putea constitui un ţel al evoluţiei lumii în care trăim aici, pe pământ. Există unele revelaţii şi dezvăluiri legate de Shambala, aparţinând unor maeştri, fiinţe iluminate sau unor călăuze spirituale, care relatează locuitorilor planetei noastre aspecte din viaţa şi preocupările fiinţelor care populează acel tărâm al înţelepţilor. O asemenea mărturie îi aparţine lui Thoth, renumitul preot – rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic, după scufundarea Atlantidei. Iată ce ne dezvăluie Thoth:

Poate aţi auzit despre Shambala. Unii spun că este un loc mistic, ca Atlantida, dar eu vă pot asigura că aceasta EXISTĂ cu adevărat. Este un tărâm al FRUMUSEŢII ŞI PĂCII. Acest tărâm există în atmosfera Pământului şi are porţi în majoritatea oraşelor şi ţărilor. Când aceste porţi sunt deschise, câţiva pot pătrunde în ţinuturile minunate ale Shambalei. Dar ea se găseşte întrepătrunsă cu planul Pământului, într-o dimensiune imediat superioară. Voi, ca fiinţe umane, puteţi avea ACCES la energiile Shambalei, chiar din propria voastră locuinţă. Când un om obţine vindecarea, iar sufletul şi spiritul său ating un nivel mai înalt, compatibil cu vibraţia Shambalei, se creează posibilitatea accesului acelei persoane în acest ţinut mirific, unde poate vedea diferite forme de relief, dar şi fiinţe, inclusiv fiinţe umane. Accesul în Shambala se poate face în starea de relaxare, meditaţie şi contemplaţie profunda.

În câmpul auric al unor fiinţe umane poate exista implementat un cod de acces în acest tărâm mirific, Shambala. Odată ce acest cod a fost implementat în aura cuiva, vechii ghizi spirituali (îngerii) vor fi înlocuiti cu alţii. O situatie posibilă permite sa rămână doar ghizii colectivităţii din care acea entitate face parte; poate fi alocat şi un supraveghetor spiritual, care va reprezenta mijlocitorul de contact între toţi ghizii care lucrează cu voi. Acest supervizor rămâne, în timp ce noii ghizi shambalieni vor prelua sistemul vostru de ghidare.

Faza următoare este stabilirea conexiunii fiinţei voastre cu noii voştri ghizi. Când energia voastră se va alinia cu cea a ghizilor din Shambala, lucruri şi evenimente uimitoare vor începe să se petreacă în viaţa voastră. Mai întâi, ei vor face o evaluare a capacităţilor voastre, pentru a face completările care se impun în vederea lucrului cu fiinţa voastră. Veţi avea un fel de vise foarte clare, pe care ar fi bine dacă vi le-aţi nota într-un jurnal unde să faceţi şi referiri la trăirile voastre în timpul meditaţiilor, pentru a putea face corelaţii şi interpretări corecte. Când procesul de alocare a ghizilor şi de ‘’dotare’’a fiinţei cu ceea ce a fost necesar s-a încheiat, porţile Shambalei vă pot fi deschise.

Comunicarea între voi şi ghizi se face, de obicei, prin imagini localizate, ca punct de percepţie, între sprâncene (la nivelul proiecţiei lui Ajna chakra). Conţinutul imaginilor depinde de gândul sau conversaţia avută. Sfatul meu este să priviţi ca la televizor, o deschidere a unei dimensiuni care vă ajuta să asimilaţi sau să întărească o conversaţie pe care o aveţi. Poate fi o imagine care vă ghidează, pentru a vă ajuta să controlaţi direcţia gândurilor voastre. Poate fi un simbol al protecţiei sau o prezenţă care vă arată că sunteţi pe drumul cel bun. Poate fi o atenţionare sau ceva ce trebuie să luaţi în considerare.Cel mai important lucru este că aceasta este o LEGĂTURĂ DIRECTĂ cu Shambala, un pas în primirea unei cantităţi mai mari de magic în viaţa voastră. Veţi înţelege că sunteţi asistaţi şi că există un ajutor pentru voi în fiecare zonă a vieţii voastre cotidiene. Iniţial, imaginile vor apărea destul de neclare şi prost conturate, dar după un timp de experimentare, totul va începe să fie clar şi în culori naturale (nu numai alb/negru).
 În timpul meditaţiilor, vă veţi percepe într-un hol spaţios în care fiinţe de lumină cu staturi impresionante vă vor fi în preajmă.

Nu încercaţi să controlaţi mental întâlnirea, urmaţi ceea ce doresc ele să vă arate, cu calm şi iubire. La revenire, notaţi-vă în jurnal ceea ce aţi văzut şi simţit. Nu trebuie să locuiţi în Shambala pentru a accesa energiile sau experienţele de acolo. Cei care se înalţă până în acest tărâm, o fac cu un scop anume şi el vizează, de obicei, aducerea energiilor Shambalei către planurile tridimensionale ale Pământului, pentru a creşte nivelul vibraţional al planetei către dimensiunile 5 şi 6.

Amintiţi-vă că, în timp ce Pământul este tridimensional, voi puteţi accesa alte dimensiuni, prin propria voastră creştere şi experienţă, şi totuşi păstrându-vă natura fizică. Reamintim că zona cvadridimensională este una de tranziţie la cea cu cinci dimensiuni, şi este caracterizată prin haos, un fel de dezordine ordonată şi inevitabilă a planurilor astrale. Cea de a 5-a dimensiune este prima din şirul dimensiunilor înalte, începutul planurilor cauzale. În cea de a 6-a începeţi procesul de elevare şi introducere a propriei voastre conştiinţe mai înalte în corpurile voastre aurice, corpurile de lumină şi corpul fizic.

 Fiecare experienţă pe care o aveţi în viaţă vă conduce către conştiinţa Sinelui vostru Divin. Pentru aceasta, trebuie să exploraţi toate aspectele Sinelui vostru. Contactul şi accesul în tărâmul Shambalei vă va ajuta să vă eliberaţi de karma acumulată în trecut şi să faceţi saltul în următorul stadiu al evoluţiei voastre.
Veghindu-vă întotdeauna, Toth »
-Sursa: http://www.justchannelings.com-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu