Totalul afișărilor de pagină

12 iun. 2015

DE CE M-AM NASCUT? ...

Cu siguranta ca multi dintre voi, poate intr-un moment de rascruce al vietii, si-au pus intrebarea asta! Poate ati considerat ca aveti un drum de urmat, o traditie de familie, un tel, un vis…fiecare in functie de mediul in care s-a nascut si a crescut. 
Unii dintre voi, au facut si s-au lasat calauziti si manati de la spate de familie prin cuvantul "trebuie". Au renuntat cu durere la visele si dorintele inimii lor si au facut doar ce "trebuia". 
Unii au renuntat si la persoana iubita, pentru ca "trebuia" sa se pastreze averea sau eticheta de rang social. Unii au avut meserii care nu le-au placut, n-au avut inclinatii sau talent catre domeniul respectiv.
Unii au trait intreaga viata incorsetati de tot felul de tipare si dogme pe care le-au acceptat fara sa gandeasca macar o secunda, daca sunt adevarate sau nu, daca ele reprezinta dorinta inimii lor sau nu. 
Unii si-au trait viata intr-un continuu sacrificiu VOIT din partea lor, netinand cont de sufletul si inima lor. Au considerat ca lacrimile, lipsurile si suferinta ii vor aduce la Dumnezeu in gradina Raiului. 
Unii au trait in bataia vantului, nu le-a pasat de nimic intreaga viata…au facut doar ce le-a transit prin minte; s-au imbatat, s-au drogat, au mers unde i-au purtat pasii, au iubit ce le-a iesit in cale… Cu totii, la un moment dat, catre finalul vietii, si-au pus intrebarea asta:"De ce m-am nascut? Care a fost sau este menirea mea?" Majoritatea, la finalul vietii, au constatat ca NU au avut o viata implinita, ca parca au trait degeaba, ca viata a trecut prea repede pe langa ei, ca sunt prea batrani sau cu o familie in carca sa mai poata sa o ia de la capat sa faca ce-si doresc ei. Explicatia este cat se poate de simpla: "UN OM SE NASTE PENTRU A EVOLUA SPIRITUAL!" 
Nimic din tot ce exista in aceasta lume, nu are o mai mare insemnatate decat evolutia sufletului. Acesta este motivul pentru care un om se naste in aceasta lume! Pentru a crea oportunitatile de care va avea nevoie in viata sa, el isi alege familia si pe cei cu care va lua contact in drumul vietii. Toate evenimentele pe care le va trai sunt pentru ca sufletul sau sa invete , sa stie ce inseamna si mai ales, in final, sa inteleaga ca traiul in bucurie si iubire ii aduc implinirea sufleteasca. 
Toti cei care au trait in pace, bucurie si iubire, Divinitatea le-a daruit tot ce aveau nevoie fara macar sa ceara. Traiul lor a fost usor si nu le-a lipsit nimic. Chiar daca au avut parte de incercari in viata lor, le-au acceptat si au multumit pentru invataturi. La finalul vietii, plecau impacati si iubiti de cei de langa ei.
Nu va nasteti pentru a aduna averi, pentru a cladi palate, pentru a "sluji" pe Dumnezeu prin tot felul de ritualuri care mai de care mai ciudate, sau pentru a va juca de-a mama si de-a tata. Nimic din toata lumea care va inconjoara nu are vreo insemnatate. Ea a fost creata doar pentru ca voi sa puteti sa va nasteti si sa invatati, sa evoluati. Este doar o scoala si este efemera (trecatoare) in drumul vostru. 
Traiti in iubire si bucurie! Ascultati de indemnul inimii voastre! Veti fi calauziti de ingerii vostri si de Sinele din inima voastra. In linistea mintii veti auzi soapta sa. Iubirea care simtiti ca va umple inima este chiar energia Divinitatii.
Fiti in pace si iubire .
-sursa-http://familiacelesta1.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu