Totalul afișărilor de pagină

22 iun. 2015

Cuvintele și gândurile sunt resurse prețioase...

”Cuvintele și gândurile sunt resurse prețioase și puternice pe care uneori le folosești conștient sau inconștient împotriva ta sau împotriva altora. De aceea e important să înțelegi puterea gândurilor și a cuvintelor.
Când le folosețti impotriva ta? De fiecare dată când în dialogul tău interior apar gânduri de genul: sunt gras, îmbătrânesc, îmi cade părul, sunt prost, nu voi reuși niciodată. Astfel îți „otrăvești” corpul energetic și emoțional.
Când le folosești împotriva altora? De fiecare dată când vorbești de rău o persoană, adică când bârfești. Bârfa este o formă de atac energetic asupra persoanei despre care vorbești. Dacă persoana bârfită este în echilibru și armonie, „bârfa” se întoarce la cel care a emis-o șiîil afectează direct.
Când te gândești la cineva se creează un canal energetic între tine și acea persoană. Dacă gândurile au încărcătură negativă și persoana are dezechilibre în corpul energetic, acestea vor avea în timp efecte devastatoare asupra corpurilor subtile. ”Sursa: http://www.armonieinsuflet.ro/cum-te-...

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu